Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 617
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Фея Кръстница   Hug Просто предполагам ,знаеш колко усилия са нужни ,колко упоритост ,лишаване , колко вода да изтече от теб,за да постигнеш нещо , в следващия момент - така да те преценят - с тоя бабешки коментар - Пооправила си се  Laughing

# 556
Как да не знам, Ини? В тая подтема на всички ни е ясно, че за да влезеш във форма се искат много повече усилия, отколкото да я поддържаш.

Прост народ винаги ще има. Пускай ги у лево и ги избягвай от тук нататък.

# 557
  • да има едно лесно - на мотора
Днес ми казаха най-ужасното нещо ,което не знам има ли жена ,която иска да чуе ,ама е способна да каже на друга .... Казаха ми - Ти май си се поналяла,беше много отслабнала по едно време,сега си си добре ...
 .Аз наистина бях свалила много и нямах никаква активност зимата ,а сега според мен просто съм се стегнала, но така ли да изглеждам ...Много ми стана криво  Cry
#Cussing out "любим" коментар ... Или " уж всеки ден тренираш , пък не отслабваш " ... А казващата това се тресе като малеби  ooooh!

# 558
Определено леличката си е доволно кръгла ,но нека- нека ,просто ме амбицират повече - така .Имам си нова физиономия,която си представям,докато правя някакви удари и махове  hahaha

# 559
  • Лутаща се
Ужасно ме мързеше, но си направих 12 минутната тренировка.
Тази вечер кучето остана без обичайната разходка - прибрах се много късно  Rolling Eyes

# 560
Ини, споко. Аз съм убедена пък, че този коментар е бил от злоба.  И винаги такива коментари идват от по-пълни и по-недобре изглеждащи жени от теб самата. Така че въобще не си трови душата и продължавай в същия дух. Аз съм си казала, че дори и да не изглеждам и да не съм много слаба (защото рядко се подлагам на диети и такива ограничения и просто не издържам), ще продължавам да тренирам, защото така се чувствам добре в кожата си, по-стегната съм, мускулите ми се оформени, по-силна и по-издръжлива съм и т.н. и т.н. от повечето момичета/жени на мойта възраст. Даже съм се примирила с това, че имам големи бедра и си тренирам и силово за тях, защото ме кефят как са оформени и не ме бърка, че са големи  Laughing Поне не се треса като тези, които само завиждат, гледат отстрани и ядат мазните сандвичи и после ти си им била дебела. На такива коментари само трябва да се изсмееш в лицето на човека без да казваш нищо.  Peace

Аз днес се отчитам с тренировка на Руми за цяло тяло с акцент дупе и бедраHug

# 561
Късен отчет, но няма как. Сега успях да се вредя  Wink
Отчитам с едно 40мин. кардио не особенно интензивно, затова вкарах от себе си подскоци и където можех го модифицирах. То не беше съвсем кардио, имаше и силова част, но едно такова напудрено и с едни танцувални стъпки с две думи пробвах нещо ново и няма да го повторя  Stop
Добявям и малко бягане в парка и упражнения, че след такова кардио все едно почти нищо не съм правила. Целта ми беше да разнообразя малко от HIIT - те.
Сега ще ви метна едно оче какви сте ги свършили  Hug

# 562
Добро утро  kaffeetrmker_2

Сега си приключих тренировката и пийвам кафенце! Вчера..както беше най-мързеливият ми ден от много време на сам, към 20:00 излязох и отидох в мола....обикалях до 22:00 и чак към 23:00 си бях в нас  Laughing при това вечерята ми приключи към 6, т.е. може да се каже, че направих една много ниско интензивна тренировка на гладно, хахаха  Laughing

Тренировката тази сутрин беше: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/High-Intensity-I … ardio-Workout/9t/ и силно я препоръчвам за тези, които все още не са я изпробвали  Peace точно такова кардио си търсих за сутринта - много трудно и натоварващо, но кратко и да има силов акцент  bowuu Малко беше шумничка тренировката, нооо се опитвах да не се "строполясвам като чувал" и се получи г/д  Laughing

Ини
, скъпа, ако знаеш колко пъти съм го чувала този коментар, откакто тръгнах на фитнес и се налях с мускулна маса...Коментарите "прехвърчат" непрекъснато и все са от типа "о, преди беше много кльощава, сега си "пораснала" малко, браво.." или пък, няма да повярваш, че съвсем на скоро една "приятелка" ми пипа бицепса и ми вика "хм...и това ти харесва? Че ти като не си го стегнала си е чиста сланина"  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Разбираш ли, че се спуквам от смях на такива коментари??!! То си личи, ама от километри си личи, че е от злоба и завист... Пък и, разбирам да ти го каже някой, който разбира поне малко от тренировки и хранене, или пък който има хубаво и поддържано тяло, ама от "торба с лой" такива коментари хич не те съветвам да приемаш  Peace усмихвай се и им "тегли майните" на ум, това е  Laughing
Съжалявам, че бях малко груба, ама аман от такива хора вече  #Cussing out

# 563
Kath MeRiTo`  Hug Благодаря за милите думи,много сте прави. Тя и сестра ми онзи ден ме гледа по потник и вика - Я стегни ,ааа,добре ,не си като онази мацка,която видях онзи ден с packs  Laughing - много грозна била . Всеки си има някво разбиране явно.Аз също се кефя много като си видя някое добре оформено мусклулче.Много ми харесват и жени с добре оформени ръце и много се стремя да имам и аз Simple Smile Абе - благодарение на вас и сутришния Боб -Beginners weightwoss transformation - супер се чувствам.  Ся отивам едно тенисче малко да направя  Flutter

Много хубав,усмихнат ден ви желая   bouquet   bouquet   bouquet

# 564
Мацкииии върнах се от морето - беше супер якоо, както каза Малвина се срещнахме и си ходихме на плаж и обсъждахме хората - от какво имат нужда, какво трябва да ядат само трябваше да ни платят за изготвената програма Grinning Иначе сега ще напиша малко отчет до като бях на морето:
02.07 - почивка
03.07 - Chalean Extreme - Lean 1
04.07 - HIIT 15, Glue Chalenge, 15 мин йога за корем на Боб
05.07 - Chalean Extreme - Lean 2
06.07 - HIIT 30 (без скачане - бях на последен етаж  малко ми дожаля за тези отдолу - все пак са на почивка Grinning ), Glue Chalenge, Йогата за корем
07.07 - почивка
08.07 - Chalean Extreme - Lean 3
09.07 - Glue Chalenge, йогата за корем
10.07 - Chalean Extreme - Lean 1
И също така всеки ден по два пъти ходих на плаж и си правих дължинки в морето само крака само ръце малко като кардио да ми дойде, че малко него не можех да правя, че много се тропа, но като цяло съм си доволна от себе си с яденето също - ядях салати, плодове, кисело мляко - все полезни неща - еее айде съгреших н2 пъти с едни палачинки ама няма да се втелясваме - все пак бях на почивка Simple Smile
Понеже пътувах през ноща и си дойдох преди 2 часа и ужясно ми се спи за това отивам да спя пък по късно ако съм в кондиция ще си метна тренировка някаква Simple Smile

# 565
Тази вечер - Джилиан - Body revolution - Cardio 2 + Jackie 30 day fast start lower body.
Днес ми казаха най-ужасното нещо ,което не знам има ли жена ,която иска да чуе ,ама е способна да каже на друга .... Казаха ми - Ти май си се поналяла,беше много отслабнала по едно време,сега си си добре ...
 .Аз наистина бях свалила много и нямах никаква активност зимата ,а сега според мен просто съм се стегнала, но така ли да изглеждам ...Много ми стана криво  Cry
Оффф ,па точно такива лелки вчера по центъра гледам как муат банички и пирожки  Joy
Знаеш ли какво?
Хич да не ти пука какво казва тоя и оня  Peace
Важното е ти когато се погледнеш в огледалото да се харесваш и
да се радваш на постигнатите резултати  Peace
Много ти разбират повечето от хубава фигура и фитнес  Peace
На мен пък знаеш ли какво ми казват?
Ама ти си много кльощава ,за какво го правиш тоя фитнес?
Божеееее ,ей това е ,значи като си слаб не трябва нищо да правиш  ooooh!
И трябва да муаш вредни храни и да се тъпчеш  ooooh!
Без коментар!

Мерито аз пък много харесвам такива крака  Peace
И се надявам с тренировките да постигна поне малко от това  Peace
Зузка преди беше кльощава като мен.
Сега е много добре оформена и се надявам ,че един ден ще постигна поне
наполовина неините резултати  Peace
Макар че ,ще мине доста време до постигане на желания резултат ,защото
тренирам едва от 5 месеца.

Днес направих предизвикателството на Зузка за 7:50 мин.  Peace
Останах доволна от тренировката  Peace
И стигнах до извода ,че долната част на тялото не я тренирам достатъчно  Peace

# 566
Здравейте и добро утро (днес успях да си поспя повече, най-накрая!)
Записвам се тази сутрин със 17-минутното кардио от блендъра. Вече ми е любимо, щом го завърша тече пот от мен и не мога да вървя в права линия, но 3 минути по-късно се чувствам невероятно. Смятам да го правя абсолютно всяка сутрин, като понякога ще го сменям с някое от другите HIIT-чета от блендъра... че на мен проблема ми е най-вече отслабването, пък с кардиото чийтвам, със силовите - рядко.   ooooh!
Днешният ден съм го посветила изцяло на влизането си в по-добра физическа форма и смятам да чета и да гледам разни клипчета, които сте споделяли, подбрала съм си доста. Направих няколко промени около себе си и мисля, че така ще ми е по-лесно да се справя с целите, които съм си поставила.  Simple Smile
Успешен ден на всички  Hug

# 567
Отчитам Abs & Obliques workout for smaller waist (32 min.) от фитнесблендъра.
Само на мен ли коментарът ми прозвуча не злобно? Т.е. помислих си, че според казващата го Ини преди е била твърде слабичка и сега е натрупала малко мръвка и изглежда по-добре. Аз поне така бих го приела. Понякога сме твърде мнителни   bouquet

# 568
Привет, момичета! Hug
И аз се завърнах тази сутрин в Бургас и първата ми работа беше да се метна на кантара ,че и аз си позволих някои волности с храната.Тренировките ми тези 10 дни бяха кратки и нередовни, но пък плувах и имах много движение.Та кантарът показа минус 1кг PartyОчаквах, че съм залепила някое кило, а то даже съм свалила.От днес си влизам в обичайния ритъм с тренировките и храненето.Отивам да ви прочета, че освен че усилено тренирате, усилено и пишете Simple Smile
Хубав ден на всички!  bouquet

п.п.Да потвърдя казаното от Инчето ,че бяхме много редовни на плажа.Както и че обсъдихме и обминихме опит за тренировките.Също така установихме,че нито един  мъж не видяхме с тренирано тяло. Rolling Eyes

# 569
Също така установихме,че нито един  мъж не видяхме с тренирано тяло. Rolling Eyes
Как не ги е срам пууууу Mr. Green
MALVINA, Инче добре дошли и браво на вас за спортната ваканция Hug
Аз днес съм щастлива, че напоследък бях почнала да се нервя,че при това хранене и спорт не мърдам грам надолу. В крайна сметка днес кантарЯ показа 60, кеф  Mr. Green
За днес съм замислила кардио, нещо дълго и изпотяващо но още го мисля какво да бъде. По повода Кат ти прави ли в крайна сметка това Power 90 Master Series Cardio Intervals  newsm78 Питам за мнение...

Общи условия

Активация на акаунт