Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 617
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Tracy Anderson не ми харесва и тренировките и са ми странни, колкото и знаменитости да тренира. Изпробвала съм ги всички, единствената, която играя е 30 мин за трамплин.

Вчера сутринта интензивно кардио, вечерта пудовка.

Фея, и аз си помислих, че Тони няма да ти допадне. Ти като почитателка на Joe и Sandy, предполагам се стремиш към този вид, а постигаш ли го?

# 541
Отчитам едно ретро SLim & Sleek сутринта (40 мин. комбинирано)  261uu

# 542
Алекса, от кръста нагоре постигам ефекта на Джо и Сенди с лекота. Ако и аз се промажа с масла, ще съм като нея (само дето, чисто обективно погледнато, съм по-красива в лице и коса  Flutter ).

От кръста надолу е друга песен. Там трябва да се боря повече, заради което добавих сумо клекове с тежести, кардио + ластици. Така мога да се целя в проблемните зони на бедра, дупе и долна част на корема, които при мен искат допълнително внимание. Започнах да вдигам и наклона на бягащата пътека, за да увелича натоварването върху краката по време на Джо Дилъновите трернировки. Досега карах на равно, защото имах малко проблеми с колената от балета.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:55 от Фея Кръстница

# 543
Алекса, от кръста нагоре постигам ефекта на Джо и Сенди с лекота. Ако и аз се промажа с масла, ще съм като нея.

От кръста надолу е друга песен. Там трябва да се боря повече, заради което добавих сумо клекове с тежести и кардио + ластици. Така мога да се целя в проблемните зони на бедра, дупе и долна част на корема, които при мен искат допълнително внимание. Започнах да вдигам и наклона на бягащата пътека, за да увелича натоварването върху краката по време на Джо Дилъновите трернировки. Досега карах на равно, защото имах малко проблеми с колената от балета.
Фея ,това е като съвет за мен   bouquet
И на мен проблемните зони са ми тези /най-вече долната част на корема/  Peace
Изтеглих на Зузка тренировките от Руския сайт още когато беше в Бодирок.
Има страхотни тренировки и мисля да правя и от тях  Peace

# 544
  • Miami
Mавина, може ли линк към тренировките на Зузана от Руския сайт?

# 545
имам си колело в нас! доволна съм ,въпреки ,че майка ми го нарича двурого чудовще hahaha Joy

# 546
Mавина, може ли линк към тренировките на Зузана от Руския сайт?
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3909827
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3226182
Има много рецепти ,много съвети ,тренировки изпълнение за начинаещи
и напреднали ,клипчета където е ходила ,абе с една дума всичко  Peace
Аз съм си изтеглила и от двата линка  Peace
Лошото е ,че заема много място ,но аз в момента имам
и мен не ме бърка.
Ако ти нямаш ,изтегли ги ,прегледай ги и си остави клипчетата,
които най-много ти допадат и готово  Peace
После сподели впечатления  Hug

# 547
Днес ми е най-мързеливият ден от много време на сам  Laughing е, имах нужда от почивка  Tired

Можете ли да ми препоръчате някаква, около 40-минутна тренировка, съчетаваща едновременно и силови упражнения и кардио? Само силовата да не акцентира върху долната част, искам по-скоро за горна..Ще ми се вече да сменя тренировката си със 150-те бърпита, която беше комплекс от упражнения за всички мускулни групи на горната част на тялото и бърпита (те се явяваха кардио) между тренировките за всяка мускулна група... Някакви алтернативи да ми предложите? Нещо ми е скучно вече да си тренирам сама, искам с някакво видео  newsm78  bouquet

# 548
Свалям нещата на Зузка, винаги ми е била много симпатична и ако не мога да тренирам все още с нея, то поне мога да се науча на нещо.  Peace
Отчитам се днес със "Секси топ" за начинаещи от Руми.  Rolling Eyes

# 549
  • Miami
Mавина, много благодаря   bouquet

# 550
Mавина, много благодаря   bouquet
   bouquet   bouquet   bouquet

# 551
За протокола : тичам всяка сутрин.Не пиша ,но ви чета. Wink

# 552
Тази вечер - Джилиан - Body revolution - Cardio 2 + Jackie 30 day fast start lower body.
Днес ми казаха най-ужасното нещо ,което не знам има ли жена ,която иска да чуе ,ама е способна да каже на друга .... Казаха ми - Ти май си се поналяла,беше много отслабнала по едно време,сега си си добре ...
 .Аз наистина бях свалила много и нямах никаква активност зимата ,а сега според мен просто съм се стегнала, но така ли да изглеждам ...Много ми стана криво  Cry

# 553
Ох, Ини, не се връзвай! Толкова им разбира на някои каква е разликата между тлъсто и мускул...

# 554
  • Пловдив
Tracy Anderson - 2 часа ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт