Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 570
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Моми4ета, може ли някой да се ангажира и сбито да ми разкаже това за захарта. В 4ужбина, не може да се гледа Ви бокса  Sad
Ето го същото в ютуб: http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM   bouquet
И в замунда: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=213225&hit=1

# 661
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерито   bouquet благодаря.

Ще го погледна това в тЮба като се прибера, 4е от работа са ми забранили достъпа.
Ина4е и замундата отдавна неможем да ползваме от 4ужбина  Cry

# 662

С удоволствие ще ти разкажа.
Фруктозата е сладък убиец. Захарта също.
През 20 век е плъзнал слуха, че с въглехидрати и намален прием на мазнини се отслабва..НО това е било изключителна грешка. Съществената причина за това е, че хората се страхуват от "LDL", другояче - холестеролът. Само че, никой не проумява, че има 2 типа холестерол - добър и лош. Лошият се влошава, при прием на фруктоза и въобще всякакви въглехидрати, а добрия - при прием на мазнини. Извод - високо мазнинната, ниско въглехидратна диета е полезна. Всички диети с плодове, равномерно балансирани и т.н. затормозяват организма. А за диабетиците - фруктозата не е решение, а проблем!

ААааааааа, и още нещо, което бих искала да допълня, от себе си - прекаленият прием на протеини води до напълняване, защото настъпва процес на глюконеогенеза, което ще рече - белтъка се превръща във въглехидрат, от там се складира като мазнини в тялото.
И последен извод, пак от мен: най-полезна е диетата с равномерен прием на протеини, намален прием на въглехидрати и увеличен прием на мазнини. Аз съм го и пробвала даже - ДЕЙСТВА (:

# 663
След кафенцето и обяснението за Бобченка, една ударна, кратка дозичка кардио: HIIT

# 664
О, момичета, много искам да ви покажа какво се случи, след като вчера си тренировката към дневния отчет, в сайта caloriecount. Вижте колко мотивиращо действам на хората  Laughing Laughing:

# 665
  • Stavanger,Norway/ Varna
Кат вече го бях изгледала видеото в тюба, но много благодаря за положените усилия  Hug

Това за холестерола отдавна се знае. В темата за ВМНВ диета се разискваше преди доста време.  Peace

Аз тези дни съм в черна дупка някаква, ама ще се измъкна...

# 666
  • В Балкана
Благодаря за филмчето!   bouquet Не съм го гледала, но предполагам ще ми е интересно.

Продължавам да тренирам по програмата, която си сътворих. Вече започвам трета седмица. Бива.
Но може би тя ще ми е последна. Мисля да направя промени - в избора на видеа, продължителността и някои упражнения.

Кат ти и тук действаш мотивиращо!   bouquet

... най-полезна е диетата с равномерен прием на протеини, намален прием на въглехидрати и увеличен прием на мазнини. Аз съм го и пробвала даже - ДЕЙСТВА

Колко според теб е този равномерен прием на протеини?
Може като съотношение, грамове на телесно тегло и т.н.

bob4enka, да се измъкваш бързо от там!  Hug

# 667
Вчера бях решила да ми е почивка. Обаче цял ден се чувствах толкова скапана, че накрая ме хванаха бесните, грабнах гирите и се метнах на бягащата пътека: 30 мин. Джо Дилън.

Рейн, опитмалното количество качествен протеин за здрав човек е с размера на юмрук за всяка порция. Сиреч, когато вкъщи ядем пилешки гърди с пресни зеленчуци, оптималното количество месо за мен ще е по-малко от това за мъжа ми и по-голямо от това за децата.

Струва ми се, че Кат е пропуснала да уточни, че когато говорим "увеличен прием на мазнини", това не са мазнините от тлъсто и пържено, а омега 3, зехтин, авокадо и пр. Това в нашата група се подразбира, но ако ни чете някой незапознат, би могъл да разбере нещата погрешно.

Изкъпвам се и отивам на антигравити хамака за няколко йога асани.

# 668

Струва ми се, че Кат е пропуснала да уточни, че когато говорим "увеличен прием на мазнини", това не са мазнините от тлъсто и пържено, а омега 3, зехтин, авокадо и пр. Това в нашата група се подразбира, но ако ни чете някой незапознат, би могъл да разбере нещата погрешно.

Аз искам да допълня, че минем ли на ВМ-НВХ, мазнините трябва да идват от животните. Растителните мазнини не са препоръчителни. И всъщност, тук "тлъстото" си е съвсем на място : ). И гарантирам, че има ефект от диетата, ако се спазва правилно. По време на тази диета, единствените растителни мазнини, които можем да приемаме, са тези, които Фея спомена, включително и ядките. Разликата обаче е, че дори този тип растителни мазнини НЕ трябва да хидрогенират, т.е. да преминават през топлинна обработка. Ако ще готвим - готвим с масло, мас и т.н...
Маргарин, олио и подобни...трябва изцяло да излязат от менюто ни.

# 669
Добър ден Simple Smile

Отчитам за тази сутрин Billy Blanks - Billy's Favourite Moves,доволна съм!Но ми е ужасно тъпо,защото отпуската свършииии newsm45
Филмчето за захарта си го изтеглих/Мерито,благодаря!/ и отново ще го гледам.Аз също съм  ЗА   ВМ-НВХранене.
Хубав ден! Да стоите  на сянка и пийте много вода! Hug

# 670
Фея и Кат говорят за два различни начина на хранене. И за двата има теми в подфорума. Няма вярно и грешно, всеки сам да си прецени как да се храни. За протокола аз съм от 2 седмици на ВМ НВХ, като не изключвам плодовете и се чувствам чудесно. Тренирам всеки ден, рано сутрин и късно вечер.

# 671
Здравейте,

след като вчера свалих няколко видеа от линковете, който сте събрали на началната страница (едно огромно благодаря  bouquet), мисля и да се включа в темата.  Wink Като за начало да се представя:

Винаги съм спортувала, последните седем-осем години във фитнес залата - в началото главно тренирах с уреди, лятото тичах веднъж и ли два пъти на седмица в парка, а последните три години станах голям фен на степ аеорбиката, която също се прадлага във фитнеса ми.
В началото на тази година покрай преместване в ново жилище и стрес в работата, времето и мотивацията ми за пътуване до фитнеса и трениране там съвсем намаляха. Липсата на тренировки оказа своето влияние не само върху дупето и бедрата ми, но и върху цялостния ми тонус,  чуствах се отпаднала, често имах мигрена и т.н.
Решението на проблема с липсата на време и мотивация се оказаха домашните тренировки. Когато времето навън е хубаво (не живея в България, а в район, в който често вали) съчетавам с тичане - между 6 и 8 км със средно за мен темпо (9-9,5 кмч).
Целта ми е да сваля 2-3 кг, да стегна краката и дупето, но не на последно място и да не позволявам отново да бъда отпаднала и без тонус. Здрав дух в здрава тяло!

Относно дискусията с храната се присъединявам към мнението на Алекса, вскеи организъм е различен и всеки сам трябва да прецени как да се храни. Аз дори и 3-4 часа след хапване на мазно месо се чуствам некомфортно, с тежък стомах. По принцип гледам да се храня балансирано, спазвайки основни правила като избягване на фастфуд, готови замразени храни, бяла захар, кола, пепси и т.н. Диети никога не съм спазвала - боря излишните килограми със спорт.

И отчета ми от вчера:
total body workout и две 10-минутни видеа с упражнения за краката.

За днес планът ми е тичане плюс кратка йога или пилатес.

# 672
Тази сутрин бях решила да си тренирам нещичко ,но и като влезнах при вас и гледам как в 6-7 часа вече сте приключили и аз се метнах на Джилиан  и добре беше като за събуждане.Хубаво е как успяваме дружно да се мотивираме  Hug  Да си се похваля сама мене си - харесах си дупето тая сутрин в огледалото   Flutter кефя се като виждам някакви резултати Simple Smile
Благодаря момичета,радвам се че ви има   bouquet

# 673
Тамън свършвам с Боб - ейй обичам го този човечец Grinning
Glue Challenge - 10 min
Yoga - 1час - еее толкова ми липсваше това чувствооо, супер съм сега Simple Smile

# 674
Сутринта - Billy Blanks - Tae Bo Express - Punch & Knee.
Вечерта (току-що) пак с него, но Aerobic Tae Bo - Basic.
Голямо потене, хареса ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт