Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 460
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Тренировката на Боб за корем самостоятелна ли е, или имате предвит тази от Inside out method- sculpted body? Rolling Eyes

Еми аз правя йогата му за корем - 15 мин само корем. Тя е при Inside out method - Yoga for the warrior

# 166
мерси  Peace

да се отчета и аз- workout 3 на джилиан, 15 мин корем на Джаки и HIIT 20

# 167
Айде от мен 2-ра серия :
Скачане с въже
Клек със скок    3x15
Лицеви опори на колене 3x15
Навеждане с лост зад врата (днес накарах колегите да ми сглобят един  Mr. Green )

# 168
tsvetelina83 , ако се храниш нормално, като спреш всякакви сладки, тестени, чипсове, газирани и пр. Пиеш много вода и спортуваш поне 5 пъти седмично и си кърмиш, можеш да постигнеш перфектни резултати. За 5 месеца смъкнах 17 кила по този начин миналата година. Успех  Peace

# 169
Отчитам се  със ZWOW 22 + 300 коремни (3х50 повдигане на краката с 1кг тежест, че нямаше как да държа по-тежко с краката Grinning; 3х50 повдигане на горната част на тялото с 4кг тежест). Бях по-бърза от Зузана и въртях напред/назад, за да видя кое е следващото упражнение и не знам за колко минути го направих Grinning Ама тя пък много ми се бавеше, какво да направя  Laughing Joy

# 170
 Laughing Мерито, и аз точно нея правих днес и й се чудих какво толкова се мотка.

# 171
Отново спазих "правилото" да не ям няколко часа преди това и да ям веднага след тренировката. Ще се науча бе!  Mr. Green[/b]

newsm10   Hug Peace

# 172
Laughing Мерито, и аз точно нея правих днес и й се чудих какво толкова се мотка.

Нали? Значи не съм аз бъгавата, тя е  Laughing Бе викам дали ги правя неправилно и толкова бързо, загледах се, ама не.. даже и не беше толкова тежка тренировката. Добре беше. Че даже и я обърка на второто упражнение Grinning

# 173
Кросчето в парка да си отчета + упражнения разни на открития фитнес. Този път бях по-издържлива по баирите  Mr. Green Доволна съм  Sunglasses
MeRiTo` я виж морския въздух какви чудеса прави. Браво на теб!  Wink
just.do.it сложи едно одеяло бе момиче, не става иначе. Иначе аз миналата година си взех една постелка от Jumbo, сносна.
Привет !
Тяна да драсне , че е пристигнала  Peace
Да, липсва ни! Няма да и досаждаме през отпуската, но да каже само че е ОК  Hug
Лека и спокойна на всички  Hug

# 174
Добро утро   bouquet
Еее, вие колко сте лоши, как насолихте горката Зузка  Laughing не всеки може във всеки един миг да е в пълна кондиция...  Peace
По-късно съм в залата, ще отчитам  Hug

# 175
  • 1st floor

Тяна да драсне , че е пристигнала  Peace
Да, липсва ни! Няма да и досаждаме през отпуската, но да каже само че е ОК  Hug

Надявам се, че е имала лек полет  и сега е ангажирана с близки и роднини!!!  Hug

Аз си изпих кафето и отивам да потичам, докато не се е показало слънцето!!!  sweating

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 06:54 от НеПоКоРнА

# 176
Кофти ми е. станах сутринта рано, уж, за да тренирам, ама се почувствах смазана и реших да пропусна. И сега като ви чета ми е едно... не гузно, ами гадно, че пропускам. Иска ми се, но закусвам в момента и не е добра идея.  Laughing Довечера поне ще си наваксам с Руми, но трябва да измисля някакви тежести  newsm78
Бобченка, одеало... как не се бях сетила!  Embarassed То добре, че никой не ме вижда докато тренирам, иначе колко ще ми се смее - пощурих се какво да си сложа под ръцете, за да не ми убиват, то не бяха пантофи, калъфи за дискове и какво ли още не... но виж за одеало дори не ми е минало през главата...  Joy За някаква награда съм с тези мои гениални умозаключения!  hahaha

# 177
  • 1st floor
Отчитам се с 35-минути крос на игрищата...Добре ми дойде, времето е перфектно - хладно и подухва, нищо общо с жегите напоследък...Идеално за тичане!!! Peace

# 178
Добро утро и от мен!
Отчетът до момента :
3x20 лицеви опори
Скачане с въже
30 мин Синди

# 179
Мацки може ли някой да ми препоръча тренировчица за дупе в рамките на 15 мин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт