На пазар във Варна - 22

• 72 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Фендона си е точно при наличието и на домашни любимци...аз имам котка и е изпитано средство.Аз си пръскам терасата за да не развъдя бълхи, кърлежи и т.н. а на малкия звер му няма нищо  Peace
О, супер, мерси за инфото   bouquet

# 511
pantera666, k a t r i n, благодаря ви!   bouquet

Ако и някой друг се интересува, днес видях Lactana и в Кауфланд до Гранд мол-а. Там обаче нямаше целия асортимент.

# 512
Искам и аз да попитам за агроаптека в района на автогарата и наоколо!
И дали сте ходили до зеленчуковата борса тези дни,има ли хубави,дребни корнишончета и някаква  цена?

# 513
Зеленчуковата борса не пострада ли от пожар тези  дни?
Пеа благодаря ти! Днес влязох в първия мол и от Waikiki намерих панталонче на добра цена, а и не ми се наложи да обикалям. С две думи много доволна.
Благодаря и за съветите за рамките. Ще проверя утре.  bouquet

# 514
може ли в района на Чаталджа, Левски да ми препоръчате агроаптека, търся си препарат против мравки   newsm78 не мога да ги изгоня тия гадинки

Аз мравките ги моря със сол,действа безотказно.

# 515
може ли в района на Чаталджа, Левски да ми препоръчате агроаптека, търся си препарат против мравки   newsm78 не мога да ги изгоня тия гадинки

Как ?

# 516
  • Варна
Не, изгоря само една барака със хранителни стоки, консерви и миещи препарати срещу офиса на ЦКБ.
Корнишони има на улица "Под игото", за цената не съм сигурна, може би между лев и 1,50.

Агроаптека нямаше ли баш на кръстовището на "Владислав" със "Струга" и "Дунавски лебед"?

# 517
може ли в района на Чаталджа, Левски да ми препоръчате агроаптека, търся си препарат против мравки   newsm78 не мога да ги изгоня тия гадинки

Как ?
Насипвам сол навсякъде,където ги видя да пълзят и в дупчиците,от където предполагам,че излизат.Така една седмица всеки ден и изчезват(дим да ги няма:)
Минусът е,че навсякъде се разнася солта,плюсът е ясен-без химия.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 10:01 от desi_shisha

# 518
Moмичета, имаше някаква фирма във Варна, и-нет провайдер, които продаваха безжичен и-нет. Катри ли се купуваха или се плащаше за дни, не си спомням. Има ли все още такава опция и как са със скоростите?

И като цяло ми трябва нет и ТВ, които обаче да не са на договор, а да ги активираме, когато сме там, сещате ли се за такива варианти?

# 519
О да това за мравките и солта ми го каза наскоро една приятелка, не знаех и аз, че бягат от сол.

# 520
  • Варна
Някой да е ходил тези дни до летището?
Интересува ме разрешен ли е достъпа на посрещачи и изпращачи. Мога ли да паркирам на паркинга?
Влиза се без проблем, на бариерата взимаш талонче с часа на влизане. На излизане се плаща 2 лв (мисля, че тази цена е за престой под 2 часа).

# 521
Препоръчайте ми място за поправка на чанти,от което сте много доволни.Трябва да се сменя цип, но кожата е много фина, искам да е майсторски направена поправката.

# 522
Някой да е ходил тези дни до летището?
Интересува ме разрешен ли е достъпа на посрещачи и изпращачи. Мога ли да паркирам на паркинга?
Влиза се без проблем, на бариерата взимаш талонче с часа на влизане. На излизане се плаща 2 лв (мисля, че тази цена е за престой под 2 часа).
А до 10 мин е безплатно, но на 11тата мин вече плащаш.

# 523
  • Хасково
Здравейте, момичета! Трябва ми телефон на градинар, а в интернет нищо не откривам  newsm78

# 524
Искаш някой да поддържа градина или просто да попиташ някакъв съвет?

Общи условия

Активация на акаунт