Лидл ::16::

• 108 294
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Универсалният им препарат ми хареса. Щом с него накиснах една загоряла тенджера с бобец и точно като на реклама с гъбата после избърсах дъното до светване, става препарата. Верото също ми хареса, импрегниращият спрей за обувки ... - ще ги купувам пак.
НО - пяната/голям флакон/ за тоалетна - не става. Почни нищо не изчисти.

Ще ходя до тракийския магазин в Пловдив. Дали има още от шоколадовите люспи от съботната промоция? Не вярвам да са ги изкупили, но знае ли се ...

Вчера колега търси,но не е намерил...Ако сега са заредили,може и да има Peace

# 616
  • вече Пловдив
Гледах и парфюмите. Напръсках се с тестерите на кафеникавия от пет лева и този от десет. Стават, но май не са моята миризма точно. Търся нещо по-свежо. Поне ще тествам колко са трайни... Laughing Исках да изпровам и синия вариант от парфюмите от пет лева, но и двете шишенца бяха тотално празни ...
Миналата седмица си взех синия парфюм от 5 лева. Бях тръгнала за този от 10 лв, но в последния момент реших да взема този. Хубав е, ароматът е много траен - напръсках се сутринта и до вечерния душ се усещаше  Peace. Да предупредя обаче - в офиса една колежка, явно алергична, се оплака, че очите започнали да й сълзят от моя парфюм (работим бюро до бюро). На мен нищо ми няма, но не се знае все пак... Така че първо тествайте не само дали ще ви хареса ароматът, а и дали няма да ви алергизира.

# 617
  • о`майна лунна нощ е

Стига бе! От тях винаги е имало камари в магазина?!?! Е, на късмет ще е. Но категорично - само заради това ще отида и ако не са заредили щанда - скоро няма да ме видят в магазина  Crossing Arms

# 618
  • Пловдив

Стига бе! От тях винаги е имало камари в магазина?!?! Е, на късмет ще е. Но категорично - само заради това ще отида и ако не са заредили щанда - скоро няма да ме видят в магазина  Crossing Arms

Е,имало е но не на промоционалната цена Grinning

# 619
Чудех се препаратите им от серията W5 как са? Аз взех да пробвам този за баня, но нещо не ме очарова.. Май трябваше първо да питам, после да купувам.
А душ геловете така ги похвалихте, че в най-скоро време ще търся това манго.  Wink
Аз от много време ползвам верото на W5 и съм много доволна.  Peace
Душ-гелът на Cien e страхотен.  Heart Eyes

# 620

Е,имало е но не на промоционалната цена Grinning
E,те са супер съботна промоция-нормално да са били на друга цена.....
`ТуиГ,споко-имаше достатъчно/на две купчини,даже/-оставили сме ти и на теб/че и аз заредих яко-ама моите синковци много ги морят-и с мляко и на сухо/.

# 621
  • о`майна лунна нощ е
Взех си люспичките, скромно 5 пакета. Имаше си доволно количество в магазина Peace

# 622
  • София
а има ли протектори http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-FAC006DB-FA60CF66/lidl_bg/hs … l/index_17639.htm по магазините?(особенно в овча купел ме интересува или в изток) и дали някой е взимал преди да ккаже как са

# 623
  • София
Таблетките за миялна на W5 също са хубави.

# 624
Взех си люспичките, скромно 5 пакета. Имаше си доволно количество в магазина Peace
За кои люспички говорите ?

# 625
  • София
Хубаво е че можеш да върнеш стока, ако не ти хареса нещо, но не знам ако опаковката е невъзстановима (блистер) как стоят нещата? Какъв е срока?

В един магазин за велочасти ми казаха, че до 3дни можеш да върнеш стока (в отличен вид) - по твои усмотрения. Не знаех за това... дали е закон или само практика?

# 626
За кои люспички говорите ?
Видях ги във вчерашната суперсъботна оферта.Това са зърнените закуски тип Нескуик,хрупкави като вафлени,(корнфлейкс)но във форма на люспички.
И аз първоначално реших,че се говори за шоколадови копчета,дето се използват за сладкиши и торти,но не.

# 627
Някой знае ли дали във Варна са останали от големите порцеланови форми и в кой магазин?

# 628
Таблетките за миялна на W5 също са хубави.
Много са добри наистина. Препоръчвам.

# 629
Хубаво е че можеш да върнеш стока, ако не ти хареса нещо, но не знам ако опаковката е невъзстановима (блистер) как стоят нещата? Какъв е срока?

В един магазин за велочасти ми казаха, че до 3дни можеш да върнеш стока (в отличен вид) - по твои усмотрения. Не знаех за това... дали е закон или само практика?

Техните стоки се продават само там, така че проблеми не правят.

Общи условия

Активация на акаунт