Лидл ::16::

• 108 282
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Всички пише. Simple Smile

# 661
  • Бургас
И аз видях новата брошура. Има хубави неща.  Peace

# 662
Вчера си купих омекотител Doussy - 2 литра/зелен/,за 57 пранета.Хубав аромат и добра цена.

# 663
  • Пловдив
Да питам продават ли в Лидъл сладоледени торти?

# 664
До бургазлийките в темата: На 26-и ще има разпродажба. И хранителни, и нехранителни продукти. Има намаления до 50 процента. Heart Eyes
Благодаря много  bouquet

# 665
  • Бургас
С лакът ли премери талията?

Ами сигурно така се казва  Simple Smile. Вкарваш си ръката до лакътя там където е талията, като си стиснал юмрук и когато ръката ти влезе добре (не е нито широко, нито тясно значи си уцелил размера). Е бога ми, не вярвах, че може така да се премери панталон. Учила съм пластична анатомия, мислех че познавам пропорциите на тялото, ама тоя дядо ми скри шапката Grinning
Благодаря за инфото за намалението в Бургас. Ще се пазя за тогава  Mr. Green.

# 666
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-831A83BC-C5C36A3B/lidl_bg/hs … l/index_17751.htm  някой има ли това?
чудя се дали може да се закрепи за плочките в банята, че да си нареждам там четката, стирката, мопа... Simple Smile

# 667
  • София
С лакът ли премери талията?

Ами сигурно така се казва  Simple Smile. Вкарваш си ръката до лакътя там където е талията, като си стиснал юмрук и когато ръката ти влезе добре (не е нито широко, нито тясно значи си уцелил размера). Е бога ми, не вярвах, че може така да се премери панталон. Учила съм пластична анатомия, мислех че познавам пропорциите на тялото, ама тоя дядо ми скри шапката Grinning
Благодаря за инфото за намалението в Бургас. Ще се пазя за тогава  Mr. Green.
Много разпространен метод е, но е нормално не всички да са го чували. Практичен е и върши добра работа, особено когато окото ти не е много набито за размери като при мен, например.  thumbsup

# 668
Много разпространен метод е, но е нормално не всички да са го чували. Практичен е и върши добра работа, особено когато окото ти не е много набито за размери като при мен, например.  thumbsup

Аз не го знаех, но непременно ще го пробвам! Peace

# 669
Мацки, в Бургас шатри ли ще има или? Че търся аз една блузка, няма да мирясам, докато не я намеря май...
А за меренето и аз го знам метода, ама не съм мерила така...едно време помня, роднини мереха така дънки, панталони, но съм го изключила като вариант явно...Важното е, че е подействало, а още по- важно е, че си се харесала в тях. То за ставане ще станат, ама дали ще се хареса човек в тях е въпроса.

# 670
Предполагам ще е това.Дадени са освен храните, тава керамична, блузки детски, табуретка някаква, комплект за маникюр, хавлии за ръце.

# 671
Къде са дадени? В сайта нищо не видях

# 672
На хартиена брошура в пощата.На сайта ги няма, щото се отнася само за Бургас предполагам.Ако някой го интересува по-специално нещо, мога да видя.Simple Smile

# 673
  • Burgas
На хартиена брошура в пощата.На сайта ги няма, щото се отнася само за Бургас предполагам.Ако някой го интересува по-специално нещо, мога да видя.Simple Smile
Ние нямаме още брошура  newsm78 само за 26 ли се отнася?

# 674
  • Бургас
Мацки, в Бургас шатри ли ще има или? Че търся аз една блузка, няма да мирясам, докато не я намеря май...
Цъфси, дай повече инфо за блузката - вид, цвят, размер и ако ходим, ще проверя Peace

Общи условия

Активация на акаунт