Да преправим старите мебели - 14

• 71 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Visible, браво! Наистина е като бонбон! Много ми харесват такива акценти и  на високите тавани стои много добре. Как прави белите орнаменти?

# 451

samuraika
, благодаря за предложенията - ще се възползвам. Заради стените също бих избрала  екрюто. Ако мога да избегна шкуренето със сигурност ще го направя, а с контактен грунд имаш предвид да използвам само за шкафчето за обувки ли или и за това, чамовото? И какво означава "да ги омаслиш"?

# 452
Visible, страхотен е! Браво! Grinning

# 453
  • София
Visible, и от мен едно - СУПЕЕЕЕЕР!!!
Да не говорим, че умирам за този тип строителство и наистина "бонбониерката" си е "паднала" на мястото.  bouquet

# 454

Споделям резултат Blush
1 2 3 4 5
Витражите плачат за чистене, но... и друг ден ще е ден Laughing.

Laughing знаех си аз! Супер готина е станала, много, много, много!  Heart Eyes Crazy

Казвай техника сега как я прави. Розовата боя от къде, как колко и въобще подробности, тук само със снимки без обяснителна записка няма да мине  Whistling Hug

# 455
  • София
Много красиво се е получило скринчето Visible, поздравления   bouquet

Аз за два дни по два часа префасонирах едни соц. грозотийчета. Станаха си две братчета. Преди, по време, пак и след.

Харесвам си ги, защото са много леки и здрави. Технологията: първо обилно измиване под душа с Мелио. На кафявото шкурка + една супена лъжица безцветно масло Осмо (останало ми от паркета), на бялото - шкурка за махане на лака, разполагах само с боя от маг. за худ. м-ли, която силно разредих, следва още една лъжица от маслото и новите дрешки.

# 456
Споделям резултат Blush
1 2 3 4 5

smile3501 newsm44
Вълшебна!
Самопровъзгласявам се за подстрекател No 1  Mr. Green

Maminko, столчетата са страхотни   bouquet

# 457
Visible, супер!  bouquet
И на Maminko столчетата са станали чудесни, нали основно със столчета се занимавам, ще си крада идеи!  bouquet

# 458
Visible  поздравления станало е страхотно bouquet,аз обожавам розовото и затова и спалнята ми е в розово и бяло.
maminko  итвойте братчета са красавци ,ако им намериш и някоя масичка за сестричка сигорна съм че ще се получи красота.
Момичета невероятни сте

# 459
Visible, ако не беше показала оригинала, сега щях да въздишам, да охкам, да ахкам и да припадам от възторг. Е, не мога да си кривя душата - страхотно е станало. Сякаш всеки момент ще се раздвижи и затанцува ... кадрил с някой достолепен фотьойл /като омагьосаните мебели и посуда от "Красавицата и звяра"/, а един гиздав чайник ще се втурне да й придържа шлейфа. Много е приказна. Поздравявам те за смелостта и за перфектното изпълнение.
Maminko , чудесни са столчетата! И къде намирате тия чудесни дамаски? Страшно са свежи. Нищо "соц" не е останало след твоята намеса.
Моят интернет е ужасяващ. Вчера цял ден се опитвах да кача снимки на масичката, ама не успях. Пак ще пробвам по-късно, дано се получи.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 15:03 от baibibi

# 460
http://eladabg.com/perdeta-cherveno-rozovi-c-49_139.html
http://eladabg.com/tafta-bordo-nanci-edri-motivi-p-2059.html
От тук съм си харесала този цвят за дамаска на два старинни стола,но кога ще стигна до тях идея си нямам.

# 461
В сайта на мебели Антик, в тридневната оферта, втори ред, първата витрина, почти същата като на Visible.
Не се отваря сайта им оттук.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 12:16 от papi6

# 462
papi6 нещо не ми се отваря линка пробвай пак.

# 463
Аз за два дни по два часа префасонирах едни соц. грозотийчета. Станаха си две братчета. Преди, по време, пак и след.

Много хубави са станали и наистина нищо соц няма в тях.  Peace
Тук все по-големи майсторици ставаме  Flutter

# 464
  • на североизток
Тъй като се оказа, че има много заинтересовани за моите две закачалки, ще пусна снимки тук и ще ви помоля за съвет как да процедирам, за да няма обидени, пренебрегнати и засегнати.
Ето снимките : https://picasaweb.google.com/116718654540725953745/wwvYxK?authke … sRgCKnb3OC4gbPWWw

Снимала съм и бюфета, като моля за извинение за разхвърляните вещи, но в момента тече ремонт вкъщи  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт