Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 5

• 89 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Някой знае ли 1 варен геврек колко грама е newsm78

# 646
  • Stavanger,Norway/ Varna
Виж тук, има го по-надолу барабар с калориите http://www.eadvise.info/?art_id=117&id=40&page=show_art

# 647
Аз се включвам този път да се оплача..еми диети и режими се оказа, че не мога и да спазвам (само ме изкушават  Twisted Evil ). Но все пак реших тази сутрин да се премеря - мислех, че съм наддала, но не смъкнала съм 1 килце (което нищо не е) за малко по-малко от 2 седмици.  Cry

Сайта на Kath, ми изчисли, че ще достигна целта си през октомври, ама като гледам без почти никви ограничения (само спорт) и свалям по килце..май може и по-скоро да ги сваля... (тюх)

bob4enka , супер е сайта само да бяха и написали за какви грамове става въпрос щеше да е много добре  Rolling Eyes

# 648
Сайта на Kath, ми изчисли, че ще достигна целта си през октомври, ама като гледам без почти никви ограничения (само спорт) и свалям по килце..май може и по-скоро да ги сваля... (тюх)
Аз го ползвам същия сайт и ми харесва и това, 4е ти оценява по скала здравословността на храненията. Аз съм голям хипохондрик и по4ти вманиа4ена на тема здравословно хранене и ми е много полезно  Peace Само дето малко нереално ми се вижда да ям толкова, а да са толкова малко калориите на края на деня  Crazy

А за геврека- де да знам, кам 150 грама да е един геврек ако е варен, щото онези съсамените са по- големи.
Ух как ми липсват разни такива тестени4ки, тук не се правят и не се продават. И ще си позацапам някой друг ден като се прибера във Варна след две седмици.  Crazy

# 649
Някой знае ли 1 варен геврек колко грама е newsm78
Поне тези, които аз си купувам са 85 грама-специално проверих Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 14:17 от MALVINA

# 650
Благодаря ви момичета  bouquet

# 651
привет другарчета  Hug
ето ми краткия отчет за събота - 1782кал и за неделя - 1474кал

дойде края на месеца и е време за равносметка - намалени калории около 7000 (почти 1кг)

h=178см     01.01.2012     22.03.2012      30.05.2012    28.06.2012   30.07.2012
  талия          72см                 69см                 67см           67см               66см
  ханш         106см               104см                103см          101см            100см
  бедро         62см                 60см                   59см          58см               57см
  тегло          75кг                 72кг                   71кг           69,5кг           68,5кг

Успешна седмица!   bouquet

# 652
did_ka хубави мерки Grinning
Днес съм на 1195 кал.

# 653
За вчера имам само едно малко прегрешение - 330 мл. "Хайнекен", докато бях на плажа...  Mr. Green

И за сметка на безупречните показатели, тази сутрин кантарът ме изненада с 59 кг, както вчера беше 57  Cry Cry Cry И то за сметка на това, че бях на фитнес, после на басейн, а вечерта на разходка около езерото - въобщеее..МНОГО активен ден!!! Май човек наистина не трябва да бърза да се радва...  Banghead  Sad

# 654
Да се похваля-имам минус 1 кг. тази седмица.Ще се премеря утре пак да видя дали не е нещо инцидентно Joy

# 655
  • 1st floor
И аз се мерих сутринта, за сега няма плюсове въпреки, че му отпуснах доста края... Embarassed...Гости , рождени дни, партита...такива работи...А и ПМС ме гони яко тоя месец, през час съм гладна ... ooooh!

# 656
Кат, това твоето може и да е задържана вода. Като гледам солта ти е била в пове4ко.  Thinking

Аз умишлено избягвам кантара, защото съм в цикъл. В4ера ми бяха малко калориите, 1120,- свекърва ми ми беше изяла ве4ерята  Shocked и нямах нищо режимно, та ядох плодове за ве4еря ...

# 657
В4ера ми бяха малко калориите, 1120,- свекърва ми ми беше изяла ве4ерята  Shocked и нямах нищо режимно, та ядох плодове за ве4еря ...

Joy Joy
ох, разсмя ме от сърце  hahaha

Привет и от мен, върнахме се от почивка, кантарът ме зарадва- за 2 седмици НЕброене съм само 500гр. в плюс. Като цяло внимавах какво ям, но не съм броила, повечко бира изпих. Правя си и упражненията и виждам съвсем различно тяло в огледалото  Laughing

# 658
JLo на мен ми се пла4еше. Мъжът ми ми беше приготвил и оставил три филенца от прясно уловена от него скумрия приготвени на фурна с лимон. Аз я обожавам тази риба и така им се то4ех. Отварям хладилника и какво да видя- нямааа, а празната 4иния, мръсна в мивката. Поне да я беше сложила в машината за миене. Ама така съм възпитана, 4е нищо не казах и пих една студена дето се вика  Rolling Eyes

# 659
А, то е ясно, че е от задръжка на вода, 2 кила от мазнини, на практика е невъзможно да кача, и то за 1 ден. Само дето не знам и аз вече - кога качвам, кога свалям, кога да се радвам, кога от овулация, кога от МЦ...пфуууу  ooooh! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт