Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 5

• 89 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
на мен МЦ много рядко ми се отразява на кг  Rolling Eyes явно съм друга "марка" жена  Crazy
отчет за вчера - 1631кал

# 661
bob4enka е такава свекърва ми трябва на мене  Joy
Днес съм на 1209 кал.

# 662
отчет за вчера - 1156кал   Б 22%   М 18%   В 60%

з. 200мл кафе с мляко
о. 350гр салата домати и краставици, 1 пълнозърнеста филия, 50гр пил.месо
з. 40гр фъстъци, 1 бисквита, 150мл фанта
в. 600гр салата домати и краставици, 1 пълнозърнеста филия, 200мл бяло вино

# 663
Ej, tova temata ya broene na kalorii li e ili ya trenirovkite?!?!?  Thinking

Mn. pozdravi ot Budapesta i Balaton na tezi koito se seshtat za men!  sun Do subota shte kisna tuka, posle - v Sf...  Hug Az samo prelitam ottuka slu4ajno i spiram ve4e da pisha, 4e dosega pisah na dr. priateli i taja ungarska klaviatura me iztormozi maximalno, uuuffffff.....  Rolling Eyes Peace

# 664
Miami_beach добре си прекарваш значи-да не те мислиме Laughing
Днес съм на 1555 кал.

# 665
Маями, прекарвай си хубавоо, чакаме те да се завърнеш в темичката   bouquet

Последните 2 дни нямах време да се отчета, но ето, сега ще го направя.

31 юли:

1 август:

Нямах прегрешения, всичко е нормално, само дето кантарът ме ядосва нещо  #Cussing out Дано да е нещо от овулация ..или нещо такова  Cry

# 666
запис - 1529кал от вчера
днес било фаза на луната и не се ядяло - така де, не съм много на ясно с цикъла, да ме прощават вещите в лунуването  Blush
а аз се събудих озверяла от глад и нападнах хладилника...  Embarassed да видим до къде ще я докарам днес ..

# 667
  • Бургас
запис - 1529кал от вчера
днес било фаза на луната и не се ядяло - така де, не съм много на ясно с цикъла, да ме прощават вещите в лунуването  Blush
а аз се събудих озверяла от глад и нападнах хладилника...  Embarassed да видим до къде ще я докарам днес ..
Laughing как докъде салатка,сладоледче,такива работи  hahaha

# 668

2 август

Продължавам да съм зле с килограмите...или стоя на едни и същи, или имам някой друг грам в плюс, от 3 дни вече... Дал Господ  Praynig да ми дойде МЦ и да се окаже, че е от това, та да ми се мирне душичката, защото усещам вече как полудявам  Weary

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 14:11 от Kath

# 669
сметнах си и салата и сладоледа и препечените филийки с маринована рибка  Blush
1570кал   Б 14%   М 18%   В 68%
mis_val , издайничка такава!  smile3534

# 670
  • Бургас
сметнах си и салата и сладоледа и препечените филийки с маринована рибка  Blush
1570кал   Б 14%   М 18%   В 68%
mis_val , издайничка такава!  smile3534

Дидка,я не се ослушвай,ами вземи отдолу сложи един линк към блогът си,че по-лесно да те намирам и по-често да те посещавам   bouquet

# 671
3 август

Тази вечер пак ще излизам, ще има биричка, която обаче няма да отчитам, защото ще имам и вечерна активност, но предполагам едно 400 ккал ще ми дойдат от алкохола. Надявам се да ги изтанцувам  Mr. Green

# 672
Здравейте момичета.От няколко дни броя калории и мисля че се справям благодарение на темикчата ви.Сега имам едно питане към вас-как мога да пресметна процентното съотношение на мазнини,белтъцини и въглехидрати,че в програмата,която ползвам се изчисляват само грамовете .

# 673
  • In transit
Здравейте момичета.От няколко дни броя калории и мисля че се справям благодарение на темикчата ви.Сега имам едно питане към вас-как мога да пресметна процентното съотношение на мазнини,белтъцини и въглехидрати,че в програмата,която ползвам се изчисляват само грамовете .
ами съотвтните грамове на Б/М/В ги изчисляваш по следната формула:
за Б: 100*(колко гр.Б за деня си изяла)/(сумата на Б/М/В за деня)
за М: 100*(колко гр.М за деня си изяла)/(сумата на Б/М/В за деня)
за В: 100*(колко гр.В за деня си изяла)/(сумата на Б/М/В за деня)

дано схвана.  Embarassed Аз съм го направила в екселска таблица и си го смята по тази формула автоматично. Добре, че беше Маями да ме светне как се смятат!   bouquet

# 674
Благодаря ти  Mikkey.Абе нещо ми се въртеше в главата тази формула,но не се сещах точно как е-че отдавна съм излязла от училище,пък и не ми се е налагало да я използвам.

Общи условия

Активация на акаунт