Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 5

• 89 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Оппс.... Айде добрютру от мене! 55 Вече с българска клавиатура и на българска територия!   typeuu Значиии... казвайте какво ново & хубаво при вас, че при мене след откриване на Олимпиадата, 17 дена пътуване   Animal Tropical Fish и тем подобни ще има да разказвам сега 77 дена бивалици и небивалици, хех...  Hug Peace

# 676
Привет, Маямии. Радвам се, че е завърна   bouquet

При мен положението продължава да е гадно  Sad както бях 57 кг, сега съм 59  Sad дойде ми МЦ вчера... сигурно е от него, но нещо много време вече ги държа тези 59  Cry
Иначе  калориите съм си в норма, вчера бях на 1630, с обичайните съотношения...

# 677
  • In transit
Привет и от мен Маями   bouquet

и аз като Кат не съм за хвалене. Уж все се въртя около 1500ккал, обаче не помръдвам. На всичко отгоре ми подариха ел. кантар и се оказа, че не съм 70..ми 72 кг  Cry
Умувам какво да променя.... Thinking
кажи ти как си? разкажи къде ходи как изкара?

днес няма да се отчитам, че ми е мръсен ден ииии си направих един сладкиш.  Embarassed

# 678
Ами то на мен ми е днеска ден за релакс, че след 17 дена през 14 държави и над 20 града посетени (не съм ги изброил точно все още) ми е малко трудно да седя на 1 место  Laughing Иначе главното е, че посетих Ирландиите + Андора - все държави в които не бях ходил. Също основна цел бе да мина през Лондон след 16 дълги години от предния път и да взема сериозно участие в откриването на олипмиадата.... И взех - нали Джеймс Бонд даде парашут на кралицата, амаааа.... кой я бутна от хеликоптера - видехте ли?!?!?  Twisted Evil

Ето ме и мен от пред Бъкингамския дворец по-рано в същия ден:

После през френския север, Андора и френския юг, където сериозно ми пострада единия фотоапарат и рамото, заради тъпите араби там... Аз за кво си обичам повече българската Ривиера - поне нема смотани араби да ти крадат багажа, пфууу!  Rolling Eyes После батисах и 2 куфара.... Един по един де...  Whistling ooooh! и през Будапеща и Балатон - ей ме тук!  Party Абееее.... още не съм си изгледал снимките да си припомня къде съм бил, че са над 4,500 броя + 150 клипчета (а едната памет нещо се заклини и не мога да прочета в нейните 8 GB какво има, хех)... Добре че имам место на комп. за всичките тия 24 GB фотоси и прочие... Днеска успях само да си ги сваля на хард-диска, сега си приготвям 6 DVD да ги запиша на второ място, от утре ще ги вчесвам. Имам и 15 тона впечатления налице!  Hug   Sunglasses

Относно моята талия.... накратко - връщам се толкова КГ, колкото и тръгнах! А на път дооообре си хапвам! Нооо... явно калориите, които се горят с международен туризъм също не са малко за ден!  bowuu

Айде, успехчета! И до после.....  Peace

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 21:00 от Miami_beach

# 679
Miami_beach добре дошъл обратно  Grinning
Аз няколко дена не броих ,че нямаше как но от днес пак съм на линия.След 3 дена правя 1 месец и ще се меря да видя резултата Rolling Eyes

# 680
  • да има едно лесно - на мотора
Добре завърнал се Miami_beach.
Тия дни броих " на ум '  Laughing

# 681
  • In transit

Относно моята талия.... накратко - връщам се толкова КГ, колкото и тръгнах! А на път дооообре си хапвам! Нооо... явно калориите, които се горят с международен туризъм също не са малко за ден!  bowuu

Айде, успехчета! И до после.....  Peace

това и аз съм го забелязала...след двуседмично угоение в Италия, не мръднах и грам.  Grinning

# 682
  • In transit
Добре завърнал се Miami_beach.
Тия дни броих " на ум '  Laughing

hahaha   hahaha Joy Joy и аз и аз  Laughing

# 683
Аз днес се оправям и утре заминавам към моренцето, в Приморско. Надявам се да е хубаво  Heart Eyes

Така, ето какво съм решила да направя: през деня стриктно ще си броя калориите. Вечер обаче ще си позволя да НЕ броя калории. То те със сигурност ще идват само от алкохол, (никакво ядене по нощите!!  Mr. Green), но ще гледам като пийвам повече, да танцувам съответно повече.

През цялото море ще се постарая да съм максимално активна - плуване, тренировки, танци-манци, разходки...

Моля се вече положението с килограмите да се оправи, защото съм страшно обезсърчена от този ужасяващ застой (че даже леко мръдване НАГОРЕ)  Sad

П.П. Може би няма да имам време да се отчитам, то аз напоследък съм доста заета и отчетите ми заредяха, но нищо, ще гледам да съм режимна, ако имам прегрешения, тях ще ги отчета  Peace за да ми се карате  Mr. Green

# 684
  • In transit
Аз днес се оправям и утре заминавам към моренцето, в Приморско. Надявам се да е хубаво  Heart Eyes

Така, ето какво съм решила да направя: през деня стриктно ще си броя калориите. Вечер обаче ще си позволя да НЕ броя калории. То те със сигурност ще идват само от алкохол, (никакво ядене по нощите!!  Mr. Green), но ще гледам като пийвам повече, да танцувам съответно повече.

През цялото море ще се постарая да съм максимално активна - плуване, тренировки, танци-манци, разходки...

Моля се вече положението с килограмите да се оправи, защото съм страшно обезсърчена от този ужасяващ застой (че даже леко мръдване НАГОРЕ)  Sad

П.П. Може би няма да имам време да се отчитам, то аз напоследък съм доста заета и отчетите ми заредяха, но нищо, ще гледам да съм режимна, ако имам прегрешения, тях ще ги отчета  Peace за да ми се карате  Mr. Green

Kath, приятна почивка и не се коси за тоя застой, защото така още повече се стресира организма. Ще се наместят нещата от самосебе си.  Hug
Ти май караш на НВД? Ако е така мисля, че трябва да смениш малко храната за известно време...ето примерно сега на почивката, защото този вид хранене е подходящ за хора, които имат доста за топене и тренират активно. Ти тренираш де и то доста активно, но пък нямаш подкожна мазнина и организма ти може да изпадне в застой при толкова липса на въглехидрати. Моя съвет е, просто се отдай на почивката и забрави строгите правила за седмица(а калориите брой на ум  Grinning), така ще стимулираш метаболизма си.  Peace

# 685
Kath - Право казва Mikkey... Яж си квото ти се яде и колкото ти се яде на морето, не се морИ да броиш калории!  Twisted Evil Иииии.... като наблегнеш на плуването - може да се изненадаш от супер-добър резултат след морската почивка!  Peace

# 686
привет дружина  Simple Smile
добре дошли на завърналите се   Hug

Kath , приятна почивка и не му мисли много! Забавлявай се! И емоциите горят калории  Wink

в събота се претеглих за сефте сутрин на гладно и жадно /е, на едно кафе и с дънки   Blush/ обаче резултата ме усмихна до уши Grinning 68кг !
последните три дни вървя по ръба - 1700-1800кал, ама то много гуляи, много гости и големи маси ...  ooooh!

# 687
Обичам ви  Mr. Green newsm51

# 688
З-кафе,праскова и бадеми
О-супа топчета
Сл.обяд-праскова и 1 бисквита
В-домати,краставици и варени картофи
Общо 1406 кал.

# 689
  • В Балкана
Добро утро!   bouquet

След почивката, която мина добре от към много храна и много движение, се завърнах същите кила. Laughing После три дни гулях и от вчера стриктно броя.

Вчера - 1557к., Б 17%, М 70%, В 13% - малко КМ, 3 яйца, краставици, домати, краве масло, бадеми.

Маями добре изглеждаш!   bouquet Очаквам да качих някъде снимките, да разглеждам.  Hug
Кат приятна почивката!   bouquet Повече плуване, ходене и танци, и нещата ще са ок.

Търсих в Метро наразянато прошуто в кутийките. Не можах да го видя. Ще потърся Лидл в района, въпреки, че не съм виждала.
Вода в последно време, не задържам от солени ястия, още повече от солено месо. Забелязала съм от преди, че задържам от ядене на въглени - теста, джънк и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт