Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 5

• 89 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • In transit
Rain* добре дошла!  Hug
прошутото в Метро е на щандовете със саламите нарязаните, то и доста видове прошуто има на едно място, не е само един, но другите са доста скъпи принципно.  Peace

# 691
Маями добре изглеждаш!   bouquet Очаквам да качих някъде снимките, да разглеждам.  Hug

Ъъъъ.... тва мойте ли, дето съм аз на тях ИЛИ всичките?!?!?  А?  Rolling Eyes

# 692
Абе я давай и твойте, и всичките! Mr. Green Нека поизплакнем окото дет се вика! Laughing

# 693
  • В Балкана
Маями добре изглеждаш!   bouquet Очаквам да качих някъде снимките, да разглеждам.  Hug

Ъъъъ.... тва мойте ли, дето съм аз на тях ИЛИ всичките?!?!?  А?  Rolling Eyes
Е може да се любуваме само на теб, а може на теб и на някои забележителности у чужбинско. По твоя преценка, ама да обхване повечко неща.  Laughing

# 694
и аз съм ЗА виртуална разходка! Miami_beach , чакаме снимки!  Wink

отчет: 1490кал   Б 16%   М 12%   В 72%

събрани в плодова закуска, обедно кисело мляко със сладко от ягоди, пакетче солети за из път, вечерни запечени патладжани със сирена и шопен салаткен в компанията на чаша бяло вино! Да не забравя и закъснелия сладолед Flutter

# 695
Aбе то и аз обичам виртуалните разходки - нали за тва снимам като японски турист с 2 апарата, хахаха... Тъй че ОК... ама ми трябва малко време, че вчера ми прегря комп. само да намаля от А3 формат снимки на 1 комп. екран, удобни за преглеждане.... и ще трябва да направя селекция верно, че с 4000 снимки ще задръстим всеки сървър  Laughing

Ето сега пускам 1 моя от пред ТИТАНИК-центъра в Белфаст.... Тва железото е N-то от "TITANIK",  да не се чудите какви са тия ръждиви ламарини... а отзад се вижда самия център в сребрист метал, който представлява 4 броя нос на ТИТАНИК, насочени на 4-те посоки на света... Т.е. вижда се само основата на "носовете", че тва е било бая височко животно.... И никой "нос" не е от истинския кораб... истинския "ТИТАНИК" знаете къде е - на дъното на океана от доста време, хъмм...

Всъщност пуска и самия ТИТАНИК-център, че май не го обесних мн. добре.... Значи отляво се вижда 1 бял бус, а от дясно са ония букви металните:

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 10:52 от Miami_beach

# 696
Здравейте! Извинете че се натрапвам, но искам да ви попитам колко калории има в една пилешка супа (домашна с ориз и малко фиде) Една нормална купичка около 200-250гр.

# 697
Diosaa - според "мойте" таблички за супи, 100 мл супа с ориз и месо е 34 ккал. Но не е ясно какво точно месо... предполагам супер-крехко! Значи... с по-мазно пилешко ще излезе към 50-60 ккал. После преценяваш колко ти е голяма купичката  Wink

# 698
моята супа пиле е 46кал на 100гр (с едно картофче и фиде, бяло пил.месо и морков), а купички различни - моята побира два пълни черпака дълбоки - 340гр

# 699
Diosaa - според "мойте" таблички за супи, 100 мл супа с ориз и месо е 34 ккал. Но не е ясно какво точно месо... предполагам супер-крехко! Значи... с по-мазно пилешко ще излезе към 50-60 ккал. После преценяваш колко ти е голяма купичката  Wink
благодаря Hug  грубо го смятам 105. Месото е от "бялото месо" и много малко кожа. Обаче намерих и тази таблица http://kitchenbg.com/calculator.php?rec=680 по нея излиза 156. newsm78

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 17:10 от Diosaa

# 700
Diosaa, Miami_beach е нашето единствено и мило момче  Wink

# 701
Опа .. съжалявам.. Confused

# 702
Опа .. съжалявам.. Confused

Diosaa - няма за какво да съжаляваш!  Sunglasses Вярвам инфото за супичката да ти е било полезно, макар и да не беше много точно  Peace

# 703
Днес цял ден дъвча Mr. Green
Успях да погълна нектарина ,печени картофи,бадеми,шоколад сирене,салата домати и краставици.Поне салатата вече я ям без олио Embarassed
Общо 1476 кал.

# 704
И такааа.... след като ме замолихте толкова настоятелно & мило ---> почнах да правя 1 уеб-сайт за моето "велико" пътуване до Великата Британия и обратно... Ето я тука стартовата страница:

http://abidos.rbcmail.ru/Tour_2012/Html/Main.htm

Понеже са доста градовете - ще добавям по малко, по малко и за да не спамя всеки ден - цъкайте тука в тоя постинг за да проследите напредъка. Засега съм направил само двата ми немски града + мойте си фотоси...  Rolling Eyes

Ще пусна пак горния линк в нов постинг като се "напълнят" всички линкове по градовете...  Sunglasses Предполагам, че утре ще пусна с предимство Лондон във връзка с олимпийската тема  running а другите по-натам....   Thinking

Дано ви хареса, както на мен когато съм бил по всички тия места.......  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт