Къде в Бургас (32)

• 97 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
... нещо я изтървах този път темата  Embarassed

Аз искам да питам, някой има ли информация дали се провеждат тренировки по аква зумба на басейна на Флората. Бях чувала, че се планира такова нещо, но дали е започнало  newsm78
Ето тук можеш да следиш актуалния график.  Peace
Интересно ми е какво се случва. Има ли изобщо такова нещо?
Малката ходи на плуване на басейна и тази аква зумба никъде не съм видяла да я промотират. Въпреки всичко преди две седмици, разхождайки се в морската реших да проверя на място в уречения час .... и поседях на кафето - никаква зумба не започна, ни в 18.30 , ни в 19 . Още не съм звъняла по телефона де, каня се иначе ...

# 241
  • Бургас
Верно ми запали чергата на мен-от кога бера срам по разни събирания, че едно хоро не мога да изиграя Blush
Goldie, давай от септември да ходим двете, да не се срамим поотделно поне Mr. Green
Съгласна Peace Аз и една дружка навивам, твърдо съм решила за есента Sunglasses

# 242
МАЦКИ, къде има голямо разнообразие на детски спални комплекти?
всъщност иска ми се шалтето и пердето да са еднакви... и май ще трябва да търся плат и тънка вата за да ми ги ушият... newsm78
да ме насочите къде има многообразие и евтини Simple Smile

# 243
Многообразие не знам дали ще отриеш, но можеш да разгледаш в склада на Жана в Черноморка, в м-х Чар на ул. Хр. Ботев, в Айко....Това се сещам

# 244
  • Бургас
Трябва ми сервиз, където да ми ремонтират епилатор и машинка за подстригване Филипс. Ако могат да се поправят изобщо. Гаранция нямат, ще си платя ремонта.

# 245
Трябва ми сервиз, където да ми ремонтират епилатор и машинка за подстригване Филипс. Ако могат да се поправят изобщо. Гаранция нямат, ще си платя ремонта.

Сервиз АШ

к-с Лазур,бл.119-партер
Телефон 1:   056 841697,906511
Телефон 2:   089 7996250

# 246
  • Бургас
трябва ми опаковъчна хартия за детски рд, по-големи листи. къде в центъра мога да намеря? навсякъде има само торбички

# 247
  • Бургас
трябва ми опаковъчна хартия за детски рд, по-големи листи. къде в центъра мога да намеря? навсякъде има само торбички

По цветарските магазини, или в книжарници за канцеларски материали...

# 248
  • Бургас
в цветарските не намерих, в хеликона или пингвините ще проверя, но не съм забелязвала като че ли

# 249
в цветарските не намерих, в хеликона или пингвините ще проверя, но не съм забелязвала като че ли

Амстронг, от страни на църквата Кирил и Методий. В събота са до обяд, неделя не работят. И в големите вериги- Кауфланд, Карфур, но те не са в центъра.

# 250
В магазина за сувенири на Краставицата Peace

# 251
На мен този път ми трябват куфари. Колкото по-леки, толкова по-добре. Освен в новия МОЛ, къде другаде да търся?

# 252
На мен този път ми трябват куфари. Колкото по-леки, толкова по-добре. Освен в новия МОЛ, къде другаде да търся?

В центъра на ул. Апостол Карамитев, в Метро най-добре.

# 253
Къде в Славейков има магазин Липненски?

# 254
На срещуположния ъгъл на Новата поща има магазин за куфари и чанти, никак не лоши.

Общи условия

Активация на акаунт