Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 714
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, един въпрос малко встрани. Моля за помощ.  PraynigАко го поръчам през Ибей парфюм и има доставка до Бг, т.к. е от Щатите, ще минава ли през митница или ще го получа по пощата? Някой знае ли ги тези подробности? Не съм поръчвала досега от Америка. Hug
По-добре поръчай до адрес на превозвач в Англия.

# 451
  • София
Densi,   bouquet. Трябваше да си пръсна аз на ръката да тествам, но се напръсках като невидяла със Sublime-a.  Heart Eyes  Blush Добре,а от боровата гора и меда, кое остава на кожата и се усеща повече? Меда или бора? Или при всеки е различно? Развива ли се след това парфюма или си остава такъв аромат, какъвто е в началото? А става ли за лятото в хладните вечери да се носи или ще ми лепне?

# 452
И двете се усещат и то много силно. Не става този парфюм на лятото, супер силен е.
Калина го носи и то супер красиво  Heart Eyes и тя ще разкаже за него подробно може би. Аз съм го носила малко в студ и го пожелах за покупка, носи е страшен и атомен аромат  и реших да изчакам нови проби в началото на зимата, пък тогава да му мисля. Hug

# 453
  • Там, където ме обичат
Densi,   bouquet. Трябваше да си пръсна аз на ръката да тествам, но се напръсках като невидяла със Sublime-a.  Heart Eyes  Blush Добре,а от боровата гора и меда, кое остава на кожата и се усеща повече? Меда или бора? Или при всеки е различно? Развива ли се след това парфюма или си остава такъв аромат, какъвто е в началото? А става ли за лятото в хладните вечери да се носи или ще ми лепне?
При мен беше и остана само борова гора. Даже и Мосюто го забеляза. Mr. Green Нито грам мед. И за да съм в крак с новините, дори и "бузон" мед не надникна. А съм такъв фен на медните съставки.

# 454
Scintilia, при мен пък "Момичето сред боровите иглички" хич не ми е тежък! Красота е, предполагам, че кожата ми обича повечето интензивни аромати през лятото и ги превръща в меки и комфортни. Последно усетих повече смолата на бора, отколкото дървесината или меда - медът ми е най-силен в началото, а дървесината - в края. Аз си мисля, че щом имаш възможност и си се влюбила в нещо - взимай го. Нито Сюблим Балкис, нито Fille en Auguille са гадни отрови - и двата ще те радват в студ и пек.
Вдовичке, Монталските Диви Круши са много сочни и сладички (ама не лепкави), но пък треволяци аз там не усещам. Помня, че круша с треволяци беше XX - Hugo Boss, иначе много крушови не познавам. Тоя Бос може да не е ниш, но е симпатичен. Поне от проба не боли, а и се намира лесно.

Аз снощи се приспах с Aromatics Elixir, а днес се държа будна със зеления чай на Булгари - кажете ми , какво е това нещо?!??! И двата ги обичам, но чак пък толкова различно въздействие не съм очаквала (нищо, че точно с такава цел ги пръснах - експериментално).

# 455
  • Там, където ме обичат
Кой е този Ароматикс Елексир, по който припадат всички барабар с Натали? Дано не бъркам.

# 456
  • Балчик
http://www.fragrantica.com/perfume/Clinique/Aromatics-Elixir-371.html

Наборче ми е, но е мнооого хубав.

# 457
И много много ретро... Не е никак за всеки нос- поне първите няколко часа може да са непоносими за мнозина.  Laughing

# 458
  • Чукарландия
И много много ретро... Не е никак за всеки нос- поне първите няколко часа може да са непоносими за мнозина.  Laughing

Аз съм една от тези "мнозина". Добре, че намерих пробичка, иначе смятах да го отстрелям на сляпо. За мен е отрова. Не се обикнахме и това е. newsm25

# 459
  • NYC
Момичета, попадал ли е някой на парфюма на Nuxe по магазините?
http://www.nstperfume.com/2012/04/18/nuxe-prodigieux-le-parfum-new-fragrance/

Обожавам олиото им, а и нямам нищо лятно в стил плажен крем... При нас това лято май няма да го пуснат, така че ще се издирва от Европа  Crossing Arms

# 460
Не, тук в България не е идвал. Hug

# 461
  • NYC
Мерси Денси  Heart Eyes
Ще го намеря аз  Mr. Green

# 462
Някой да е запознат с ароматите на този бранд: Calypso Christiane Celle?

# 463
Силве, само Виолетката му познавам и то не много добре, защото пробичката се беше почти изляла. Но пък беше достатъчно, че да преценя, че не е моята виолетка. Поне тогава. Ще обясня защо, де, щото все казваш, че имаме различни усещания за прафюмите. Тая виолетка е хубавка, но мноооооого прозрачна. Опасявам се, че трайността и е слаба. Аз обичам наситени теменужки, пудрени, водни, билкови, метални, дървесни - абе всякакви, но наситени. А тази не е...
Смокинята ми е интересна (с тамян и пачули!!!), но и ако тя е прозрачна и нетрайна - е, не, мерси, имам си тази на Marc Jacobs и си се поливам с нея!

# 464
Лю, много ти благодаря  bouquet
Виолетката е едно от нещата, които ме интересуват. Прозрачна, не ми звучи никак добре. Ще я откажа.

Общи условия

Активация на акаунт