Изборът на Лара...продължава

• 55 399
  • 437
  •   1
Отговори
Изборът на Лара

Докато учи в университета, Лара се запознава с любовта на живота си. Приятелят й Яков е наследник на богато семейство, което принадлежи на елита и има силни връзки с властта. Родителите на Яков имат големи предразсъдъци за връзката на двамата млади. Напук на всеобщото неодобрение, те решават да се оженят на тайна церемония вечерта преди Яков да замине на дълго пътешествие по море. Лара остава да живее при родителите на младоженеца и скоро разбира, че е бременна. Положението на бъдещата майка в дома на семейството на съпруга й става все по-непоносимо и тя решава да предприеме смели действия – в напреднала бременност, тя бяга от лукса и разкоша и заживява в крайните квартали на града, където става уличен певец.Дали след завръщането на Яков двамата млади ще намерят пътя обратно един към друг или майка му ще ги раздели завинаги

Любовта ще победи!

старата тема ТУК

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 18:45 от Евитa

# 1
Честита ни нова темичка. Не знам дали ще го гледам за напред, но поне мога да си обсъждам Simple Smile

# 2
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка. Нека бързо да я напълним с коментари.  Peace Аз ще гледам докато имам търпение, но ще се включвам в обсъжданията.  Hug

# 3
# 4
Честита нова тема!!
Скрит текст:

# 5
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка. Нека бързо да я напълним с коментари.  Peace Аз ще гледам докато имам търпение, но ще се включвам в обсъжданията.  Hug
newsm10 newsm10 newsm10

# 6

Скрит текст:

# 7
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-69-hd/
Изборът на Лара 79-епизод newsm10

# 8
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-69-hd/
Изборът на Лара 69-епизод newsm10

П.п Ако в момента не се отваря,проверете по-късно.Засега все още имат проблеми със сайта.
Но ние сме търпеливи,нали?
Днес изгледах епизода-69..Много тъжно ми стана ,наистина.Един прекрасен човек ,като Вуксан
,вече няма да го гледаме в сериала smile3518
Домъчня ми и за Мия smile3518Милата ,цял живот е обичала само Вуксан и накрая ,когато можеха да са щастливи,ето на какво се случи smile3518Но поне съм спокойна,че има ,кой да им помага!А и надявам се ,адвоката да се появи скоро!!Той също обича Мия,а и тя не е безразлична към Зоран!
Колкото до Лара,ами глупавото й поведение явно още дълго време ще го гледаме.
Никша,тепърва пак ще ни къса нервите с ревности ....
Ален,този мазник,не го трая ...Жал ми е за Кармен.Но и тя нищо не прави по въпроса,,да си вземе живота в свои ръце,това искам да кажа..
Нела,ами браво на нея. HugЗасега добре се държи!Няма да споменавам глупостта й с покойния вече Вуксан newsm78
Никол ,засега няма някакъв напредък,освен мигновенни изчезващи проблясъци,но мисля си,че тя тепърва ще ни изненадва и то с хубави неща..Поне така се надявам newsm78
Тончи,ами дано сега е щастлив вече...
Бланка заслужава да изживее живота си с Тончи.Поне вече ще си има подкрепа,а и любов!!!
Динко,ами това ,за което не беше подготвен ,то му се стовари на главата...Скъпата му жена!
Направо го съжалих hahahaКаквото почукало такова се обадило..Сега ще види той ,кон боб яде ли Naughty
Жена му ,ами на мен не ми е симпатична.Не ми харесва това ,което прави в момента.Засега обаче,само ще наблюдавам,да видим ,какво ще ни покаже тя Thinking
Лейла,ами освен да я съжаля ,какво друго мога да напиша newsm78
И Яков......Ми голям зор ще види този момък с инатите на Лара newsm78
Засега толкова от мен..

# 9

Скрит текст:

# 10
Lucinasmile3501.

Някои въобще не мога да ги търпя - Никша, Динко, Нела..., но пък без тях няма да е интересно - интригата е второто им аз. Колкото до Ален не зная каква точно му е работата там, не изпъква с нищо освен разбира се с простотия, но явно ще има някаква развръзка по-така, по-скоро се надявам - скучен ми е!  Sick ooooh!
Вуксан - жалко, че свърши така. Не искам да има повече болка в този сериал, обаче както чета... Лара - толкова пък заблудена овца не съм виждала. На моменти ми идва..., ако мога да я разтърся или ошамаря, за да се опомни. И това ми напомни нещо. Най-голямата глупост на сценаристите беше - посещението й в дома на Динко - пълен абсурд. Разминава се с всичко, което се опитват да ни внушат. Тя, която го мрази - повярва на него - изрода Динко.  #Crazy Mr. Green Това е не мазохизъм, а идиотизъм от страна на Лара.  Sick Първо ме досмеша, но после се ядосах.  smile3505

# 11

Добро утро на всички!

# 12
Lucinasmile3501.

Някои въобще не мога да ги търпя - Никша, Динко, Нела..., но пък без тях няма да е интересно - интригата е второто им аз. Колкото до Ален не зная каква точно му е работата там, не изпъква с нищо освен разбира се с простотия, но явно ще има някаква развръзка по-така, по-скоро се надявам - скучен ми е!  Sick ooooh!
Вуксан - жалко, че свърши така. Не искам да има повече болка в този сериал, обаче както чета... Лара - толкова пък заблудена овца не съм виждала. На моменти ми идва..., ако мога да я разтърся или ошамаря, за да се опомни. И това ми напомни нещо. Най-голямата глупост на сценаристите беше - посещението й в дома на Динко - пълен абсурд. Разминава се с всичко, което се опитват да ни внушат. Тя, която го мрази - повярва на него - изрода Динко.  #Crazy Mr. Green Това е не мазохизъм, а идиотизъм от страна на Лара.  Sick Първо ме досмеша, но после се ядосах.  smile3505

Права си Hug
 NaughtyНо,както ти пишеш,без тях нямаще да има филм.Всеки от героите си има значение.За Ален обаче,явно ни показват един деградирал простак?Така ми се струва..А може пък ,да гледаме как се променя в нещо по-добро?Знае ли се?За сега и аз го виждам като теб,само ми лази по нервите.Но занапред вярвам ,че ще се промени в по-добра светлина.И най-накрая,ще остави Кармен ,да си оправи живота.Въпреки ,че като се замисля,тя Кармен сама си стои при него,но нали е филм....
Никша,малко кротна тези две серии,да видим до кога обаче..Преди малко или много Вуксан отваряше очите ,или се опитваше да помага на Лара.Когато вече го няма ,ще става интересно.Поне пося зрънце съмнение в главата на Лара.А тя пък ,такъв инат,върви срещу себе си...Мъчи се сама,заради това ,че е много отговорна..И като започне да повтаря все едно и също,че Яков когато го нямало Никша бил до нея!?Все тези глупости слушаме,направо вече стават смешни.Да ги говори преди,когато си нямаше на идея къде е Яков,да,ама като разбра истината...Струва ми се ,че тя не може да прости на Яков ,че е бил с Лейла,затова ги прави тези глупости,от ревност.Така си мисля.Спомняш ли си кога реши да замине с Никша?Когато говори с Лейла и тя й каза,че едва ли не от самото начало са заедно с Яков?Тази Лейла,още много поразии ще направи,вярвай ми newsm12До последно,ще се мъчи насила едва ли не ,да си върне Яков.Ама и той си е виновен.Защото наистина ,от самото им запознанство на кораба,той се отнасяше с нея,едва ли не като нейн поклонник..Така ми се стори и тя от там си нави на пръста,че се влюбили още като се видели PeaceТа в този ред на мисли,едва ли ще остави Яков намира,въпреки ,че сега е с Динко!А и най-вече,сега пък Динко си е със законната си съпруга,което на никого не би се харесало в нейното положение.Ама и съпругата му една хитра лисица...Артистката не ми е симпатична нещо....Не я приемам...
Нела тепърва ще си възвърне самоуважението,но тя поне вече е приела загубата на Тончи.
Пък Тончи и Бланка,много ми са смешни..Не го пиша в лошия смисъл newsm78Мисля си,че сега Мия и Зоран ще се съберат заедно newsm10Поне тях много ги харесвам,а и от самото начало на филма ни показаха,че наистина се разбират добре и се обичат.А и Зоран замина ,защото обичаше Мия...Никол,ще се промени.Засега обаче ни я показват все още като едно малко разглезено момиченце.Но Мате,той ще я научи на много неща ,сигурна съм!!!
Останаха само приятелите,на Лара и Яша,които Динко прогони в друг град.Но и те ще се появят скоро.
П.пТака и не ми стана ясно ,колко серии е филма? newsm78Но дори да има два сезона,тепърва ще гледаме много изненадващи промени.И си струва,според мен.Да има тъжни моменти,като загубата на Вуксан например,но иначе няма да има развитие,ако няма някаква промяна.Та ,разчитам ,да си коментираме тука.. newsm53

# 13
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-70-hd/
Гледай Онлайн Изборът На Лара Епизод 70

# 14
Съгласна съм с теб за Лейла - скрита лимонка е тя. Двамата с Динко са родени да създават проблеми, градят само нещастие, дори и за себе си не правят нищо, както трябва.  ooooh! Sick
Тончи и Бланка са като ученици.  hahaha Малко пресилват нещата като цяло, но поне е търпимо.  Peace
Лара си е стопроцентов инат и в допълнение с ревността - коктейл... от глупости и идолопоклонничество към един убиец и обирджия.  #Crazy Ще има да мисли сега дали да го зареже онова върлинесто нещо или не.  Mr. Green
Радвам се на Никол, че колкото и да се цупи, вече дава признаци на очовечаване.  Grinning

Сега ще гледам серията, че снощи много зацикляше.  Peace

P.S. Някои от снимките, които си пуснала,  са от втори сезон.

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 14:50 от viki_17

Общи условия

Активация на акаунт