Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 446
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
аз мисля да станем "група весели пияндета" - като родим и се съберем някъде Simple Smile

Как ще стане тая работа, като сме пръснати из цяло БГ...освен при Попи че тя най-към средата  Mr. Green

Хеххе, каквото точим лиги, ще каже някой че сме група весели пияндета изпаднали в алхолна абстиненция Simple Smile   Drunk Wine Glass cheers

аз мисля да станем "група весели пияндета" - като родим и се съберем някъде Simple Smile

и аз така, ама като се изправя, на фона на корема не изглеждат големи. А моя все им се радва - и В, и С, и D...

Аз бях 75Б, после като се напомпах яко, мъжо гледа, гледа, много беше впечатлен ще кажеш някаква магия стана  Mr. Green ама не му давах да пипа че ме боляха зверски, чак не можех спокойно да спя, пък и ни наложиха вето на секса още съвсем в началото... ох, да се роди беб и да се освестя тъй ще му скоча, че с цици без цици все ще си е знаменателно събитие Simple Smile  luvbed

аз преди все исках по големи цици,но сега като си помисля че всичко това след кърменето ще е като"хавлиени чорапи с протрити пети" и изпадам в ужас.Но пък си заслужава всяка стрия и качен килограм.

Бе не е задължително да е толкоз страшно, акто гледам около мен, рядко се случва да е толкова плачевно положението. Естествено няма да са същите никога, ама ... пак ще са си наши Simple Smile

# 136

Как ще стане тая работа, като сме пръснати из цяло БГ...освен при Попи че тя най-към средата  Mr. Green

Тъкмо де, може да се съберем на есен, да пиянстваме на теферич /както казваме тук/ на някое тепе  smile3534

# 137
с две ръце съм ЗА теферича! и без това с нашето олежаване, ще е добре да се мръднем нанякъде

# 138
Цитат
ох, да се роди беб и да се освестя тъй ще му скоча, че с цици без цици все ще си е знаменателно събитие   

И ние сме вампирясали на тази тема, хаха, нашия доскоро живееше в заблудата, че като изляза от родилния дом и ще го огрее, ама го осветлих по въпроса и пак му се помрачи настрението.

# 139
Какво не бе! Това еротични сънища със съпруга си да имам направо не е нормално  Joy
Майтапа настрана... много ми се секса напоследък... а той милия, изпълнен е с разбиране, ама няма как, малко остана до финала  Heart Eyes  loveuuu

# 140
Цитат
ох, да се роди беб и да се освестя тъй ще му скоча, че с цици без цици все ще си е знаменателно събитие   

И ние сме вампирясали на тази тема, хаха, нашия доскоро живееше в заблудата, че като изляза от родилния дом и ще го огрее, ама го осветлих по въпроса и пак му се помрачи настрението.
Joy Joy Joy   и аз така си мисля.

# 141
Цитат

хи-хи, май на всички ни е забранен секса. Моя само ходи и ми се кани...

# 142
Някой ако ни чете ще се хване за главата колко е загоряло положението newsm62 newsm62 newsm62 Ще каже човек, че като родим, ще се отдадем само на  luvbed и пиянстване!

# 143
Здравейте и то мен Simple Smile
Най-накрая се изтътрих от леглото  Blush
Мъжо замина сутринта,няма да го има няколко дена и съм мн тъжна ,а и мързела ме хване нещо жестоко  Joy
Добре че вие сте тука мили тумбачета  Hug Hug Hug

за името и аз съм го измислила за момченце Simple Smile да видим дали ще го променям или не .засега нещата се нареждат хахах

Вие как сте ?

# 144
Някой ако ни чете ще се хване за главата колко е загоряло положението newsm62 newsm62 newsm62 Ще каже човек, че като родим, ще се отдадем само на  luvbed и пиянстване!

а, не бе....

# 145
Ами ние сме го докарали до там че като се мажа се осамотявам ,само и само да не се гледаме...срамота.

# 146
ох момичета ще ме сбъркате,каква тема подхванахме и при нас секса е табу,даже онази вечер се базикахме,че сигурно шундата ми е хванала паяжина вече 8 мес,той се пукна от смях,ама търпи милия кво да прави после ще наваксваме

# 147
  • на земята
 Joy Joy ей секс манячки такива  Joy пукнахте ме ..))))   и при нас няма секс и тва е положението..))))      iii ,много спиш ей ще има сънливо бебе  Joy сега ти се е паднало ,сама си почивай си ,глези се и се търкаляай ,ми така де ..)))

# 148
Ами на мен док ми казва секс само с презерватив ,а аз му казах че съм забравила какво е това.И как няма като той самия ми каза че като си слагам лекарствата съм можела сама да напипам конеца на серклажа,може ли да помисли че ще практикувам изобщо.

# 149
Хеххе, каквото точим лиги, ще каже някой че сме група весели пияндета изпаднали в алхолна абстиненция Simple Smile   Drunk Wine Glass cheers

smile3532 smile3532 smile3532
Ще се спукам от смях. Само не забравяйте, че след като се роди ще трябва и да се кърми и пак алкохолеца няма да ни е достъпен  hahaha
Шайни, честито усещане на беб, сигурно сего го дебнеш мъника да шавне пак, нали  Simple Smile
Дрън, завиждам ти за времето във Варна, тъкмо се прибирам и при нас е пак жегааа  smile3511 няма край просто
Лаленце, ще ми пратиш ли на ЛС сайта за сутиенчетата, аз си купувах едни бодита, подобни на тези дето ги рекламират, безшевни са, но си личат зърната, а на мен това хич не ми харесва. Гледах в магазин за бельо и сутиени за кърмачки, нооо са ужасни. Надявам се този сайт да е моето спасение
Момичета, преди като си говорихме в някоя от старите темички пак за солта (сорка че отново повдигам тази тема) и една мама беше казала, че си купува в пакети, изсушава във фурната и после я смила. Ама тя тази в големите пакети е някаква мръсна, май само за киснене на крака става. Вчера като си купих шишенце с морска сол и след като наготвих ми остана по-малко от половината, а цената беше към 3 лв. Малко няма да ми се върже баланса в края на месеца, ако си я купувам постоянно.  newsm78
За  luvbed някак си не ми се иска много много като знам, че може нещо да стане, все пак изрично ми забраниха
А за гърдите  newsm45, кофти след това, сигурно беб ще пита: - Мамо на теб защо са ти така дълги гърдите, а аз ще му отговарям - За да не ми е студено на пъпчето,  детето ми  Joy
Чувала съм за един трик, при който посепенно се отбива детето, а гърдите се престягали с ластичен бинт, ноооо не знам дали е редно и дали действа
Деси, аз не мога да я видя моята, може и зъби да са и поникнали  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт