Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от изразите на пожелания в дискусията?
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от изразите на пожелания в дискусията?
-
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
-
Какви са някои от проблемите с храненето на новородените и как можем да помогнем на бебето да засуче?
-
Какви са някои от препоръките за грижи за новородено бебе, включително хранене, обличане и хигиена?

, при което усещам как ми се ходи 

. Звъннах му сега за белтъка в урината и едва ли не ми се скара, защо звъня ами не отида направо на преглед. Еми то пък след като сме му изтърсили толкова пари може ли за едно телефонно позвъняване да немога да разчитам на него. Сега трябва да вися 2 часа пред кабинета в тая жега ( защото нямам час ), за да ми погледне изследванията за 3 минути и да си платя пак 30лв. Същото може да направи и по телефона за минута и половина - копие от изследванията има и при него.
Направо се разплаках като малко бебе ...Честито на всички станали майчета , бързо възстановяване и здрави и послушни бебчовци и бебки ви пожелавам