СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 996
  • 872
  •   1
Отговори
# 645
Гуш, според твоите думи на 5 ти е бил последен месечен, ову 17-19 ден от месечния, което прави около 24 април ти е била овулацията. Мисля, че съвсем нормално при цикъл 30 -35 дни да имаш 200 ЧХГ. Трябвало да ти дойде около 10 май, закъснение 5 дни.
А в коя седмица си може да разбереш от датата на последния месечен, тоест от 5 април, което според мен си е 5-6 седмица.
Дано съм била полезна.

# 646
  • София
snow_lady по твоите изчисления,ако има 5 дни закъснение ЧХГ-то не е особено добре Rolling Eyes то на  седмица закъснение  трябва да се визуализира плоден сак в матката...или иначе казано трябва да е към 1000..и както пишеш 5-6 седмица...

Най -добре да се следи ЧХГ как расте на 48 часа в този случай, дано всичко идва от късна овулация. Peace

# 647
Резултата на ЧХГе от вчера което е закъснение м/у5-9 дни за съжаление и аз сметнах че е малко ако се пада да съм 5 седмица пак може би има минимален шанс но за 6 седмица е прекалено ниско
Утре следобяд съм пак на кръвен тест благодаря ви от сърце за включването и ще пиша какви са резултатите като излезнат

# 648
надявам се да съм сгрешила и наистина да е имало по-късно ову Simple Smile
благодаря Магнет, че се включи и ме поправи, дано има надежда за Гуш, стискам палци
 newsm51

# 649
  • София
Аз мисля, че не е редно така да се сравнява ЧХГ на различните бременни. Всеки организъм си е индивидуален.
Аз на 5ти ден закъснение имах ЧХГ 5039, но това не значи че твоето не е нормално. Казвам го за да се види, че всичко е строго индивидуално.

# 650
  • Sofia
Ниско е ЧХГ за така изчисленото закъснение. Да видим какво ще покаже вторият тест.

# 651
  • София
Аз мисля, че не е редно така да се сравнява ЧХГ на различните бременни. Всеки организъм си е индивидуален.
Аз на 5ти ден закъснение имах ЧХГ 5039, но това не значи че твоето не е нормално. Казвам го за да се види, че всичко е строго индивидуално.
Кой сравнява Чхг на отделните бременни? Ти май,никой друг тук по този случай не пише собствени нива на ЧХГ. Тук казваме, че е ниско за изчисленото закъснение,което е така и,че е важно е какво ще покаже как расте ЧХГ.

# 652
  • София
Кой сравнява Чхг на отделните бременни? Ти май,никой друг тук по този случай не пише собствени нива на ЧХГ. Тук казваме, че е ниско за изчисленото закъснение,което е така и,че е важно е какво ще покаже как расте ЧХГ.
Не виждам защо с тозьи тон и какво лошо съм казала! Нямам предвид, че се коментират конкретни стойности, а че изобщо не може да се коментира една такава. Защото, знаем, важна е тенденцията.
Казваш, че е ниско ти, други казват, че не е. Именно затова смятам, че една стойност не носи никаква информация.

# 653
  • София
Не виждам защо с тозьи тон и какво лошо съм казала! Нямам предвид, че се коментират конкретни стойности, а че изобщо не може да се коментира една такава. Защото, знаем, важна е тенденцията.
Казваш, че е ниско ти, други казват, че не е. Именно затова смятам, че една стойност не носи никаква информация.
С какъв тон драга,кой казва,че си казала нещо лошо, никой не сравнява чхг- не си го измисляй. Не само аз казвам,че при така изчисленото закъснение е ниско,прочети отново!  И с така посочените твои стойности аз на нейно място бих се притеснила. Rolling Eyes  А не от това,че НИЕ сме написали да се проследи ЧХГ на 48 часа!
 Rolling Eyes

# 654
  • София
Е извинявай, че не съм написала каквото ти смяташ за добре.
И ако ти се зачетеш, ще видиш, че има такива, които са написали, че стойността е добре и такива, които смятат, че не е.  А това в случая с нищо не помага. И посочих моята стойност именно за доказателство, че една стойност нищо не значи!

# 655
  • София
Е извинявай, че не съм написала каквото ти смяташ за добре.
И ако ти се зачетеш, ще видиш, че има такива, които са написали, че стойността е добре и такива, които смятат, че не е.  А това в случая с нищо не помага. И посочих моята стойност именно за доказателство, че една стойност нищо не значи!
Не бе мила,пиши каквото желаеш,честно мен не ме вълнува а и не искам нещо конкретно да прочета от теб. Само не пиши неща, които не са така,защото никой не беше сравнявал стойности на ЧХГ,нищо повече. Hug

# 656
Момичета моля ви недейте да спорите заради мен много ми е неудобно ясно е че резултата не е добър но надеждата умира последна сега отивам на лекар не че ще могат да ми кажат нещо но все пак да ме заведът че има бременност също и по късно днес чакам и резултатите от другата машина от кръвта за ЧХГ резултата който имам от едната машина вчера е било до колкото разбрах не с пълна точност там пускали само спешните и ставали за 1 час а после са го пуснали и на другата и ще ми се обадят днес казаха че по принцип не би трябвало да има голяма разлика
Ще пиша пак по късно

# 657
Изпращат ме на спешен гинекологичен кабинет в болницата казаха че ще ме гледат на вагинален скенер м/у другото резултата от другата машина е ЧХГ-208 което е почти същото ще пиша пак по късно молете се за мен  Hug

# 658
  • София
Gussh ще те чакаме с добри новини!

# 659
  • София
И аз съм минала през извънматочна, та мисля, че задължително трябва да има поне леко зацапване, пък ти пишеш, че този път нямаш. Проследяване нарастването на ЧХГ е доста показателно... Дано е късна овулация, стискам ти палци!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт