Гримиране - техники, съвети, идеи  и предизвикателства- 8

• 52 208
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Ако си с 2 мм вежди като моите и ти ще имаш площ Grinning
С моите паднали клепачи съмнявам се  Tired

Да ви питам нещо.  Flutter Знаете ли откъде мога да си купя мигли KISS?

Скрит текст:

# 406
Има ги в ДМ, но не ги препоръчвам.

Не са ти паднали клепачите, или поне не виждам такова нещо от снимката. Сега се загледах в аватара ти....мацката е с неонов грим и мееееееега мигли Flutter

# 407
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имаш прекрасни очи, вежди също Heart Eyes. И аз като Жаки не виждам паднал клепач Peace

# 408
Радвам се, че ви харесва грима  Hug Наистина стана много ефектен, макар че няма нищо сложно в него. Този път и снимките станаха що-годе добре - приличам почти на себе си  Mr. Green Но им бях много интересна на всички около мен на стадиона  Mr. Green Ама то като се огледах, нямаше друга ненормална да се изтипоса с грим на концерта  Mr. Green
Иначе концерта без Годсмак беше, като бирен фест  Laughing Основно се лееше бира и групите бях между другото. Ние отидохме към 18ч. Единствено Clawfinger направиха готино шоу и музиката вдигна ентусиазма на хората  Wink Това беше и групата, заради която дойдоха повечето хора вчера. След тях половината стадион /и без това доста празен сравнено с други концерти/ се изнесе. И ние си тръгнахме малко след това. Но масово хората, с които си говорих и се видях на стадиона, казваха че са си купили билети заради Годсмак  Tired За мен утре фаворити са Within Temptation. Аксел никога не ме е кефил  Rolling Eyes Не чувам и добри отзиви за последните им концертни изяви, пък ще видим.
Адри, аз съм в сектор А  Grinning А ти?

Втората четка на Сигма ми беше голям мерак. Много ми е необходима и все се чудех от къде да си я поръчам. Последният път в Сефора видях, че и там имат такива и мисля и една тяхна да си взема. Иначе не знам как се казва точно  newsm78 В сайта на ЕЛФ имат подобна и са я кръстили C-Brush  Wink В сайта на Сигма са я кръстили Short Shader.

Banana_Moon, и ти много ми харесваш  Grinning Аз днес още не съм измислила как ще се докарам, но със сигурност ще набутам новата сянка на Сигма  Mr. Green

# 409
  • София
Весе, аз съм front stage. Ако не е голяма блъсканица сигурно ще се видим  Grinning
Аксел е станал голяма мумия, но какво да направя като не дойдоха преди 15-ина години, а чак сега...
Довечера ще сме 3 гримираните  Mr. Green Аз мисля за нещо черно и опушено  Flutter

Тази четка на Сигма е перфектна за опушване на молив, слагане на сенки прецизно върху молив или очна линия или просто плътно до миглите. Тази голямата рошавка за сенки не става, но на мен ми е перфектна за слагане на пудра под очите или за блендиране на коректор в същата зона.

# 410
Аз се влюбих в сенките на MAC  Heart Eyes За мен си заслужават парите и със сигурност ще си купя още цветове.

Явно е време да си почистя веждите  Embarassed
Сенките са по-наситени от това, което се вижда на снимката, но ме мързи да се снимам по 100 пъти  Rolling Eyes
Това ще е днешният ми дневен грим  Grinning Много се харесвам със сенкита на МАС, а и са доста трайни.....нямат нищо общо със сенките, които съм ползвала до сега.

И пак да питам....сенките на The Body Shop - единичните изглеждат едно към едно с тези на МАС, но изпадат от палитрата - какво бих могла да направя за да не изпадат?

# 411
  • София
Залепи им магнитчета или просто парченце двойнозалепваща лепенка на дъното Peace

# 412
Залепи им магнитчета или просто парченце двойнозалепваща лепенка на дъното Peace
Нито магнити имам, нито двойно залепваща лепенка  Rolling Eyes
От къде могат да се вземат магнити и мислиш ли, че те биха помогнали? Ти имала ли си подобен проблем?

# 413
veselina_s_p много интересен грим,задобряваш:)Колко ти излязоха четките,директно от сайта им ли ги поръча или от ибей.Искам да си поръчам няколко ,но не съм се ровила от къде е най-удачно newsm78.Banana_Moon много свеж грим,харесва ми,а веждите ти са уникални,много ми харесват(след публикация на Адри,направих безуспешен опит да си пусна моите,но не можах да ги изтрая,как ще ги пусна незнам Sad)B & C много ми харесва гримът ти,мой стил,кой свят са сенките,може би корк newsm78от снимката не се ориентирам,но ми харесва?

# 414
  • в 1001-та нощ
Banana_Moon, може би те дразни, че веждата е много близо до окото и не ти освобождава площ за действие, но пък на едни снимки изглежда близо, да други не толкова  newsm78 може би от ъгъла на снимане

може и да е от снимката, но аз не виждам грим между клепача и веждата  Rolling Eyes - при мен също там точно не излиза грим, а е най-тъмния

ето две снимки, на първата с пейнт съм очертала - къде е тъмния грим и бялата черта под веждата, вкл в основата на окото до началото на веждата е чисто бяло, на живо се вижда, че е бяло  ooooh! на снимката се вижда един цвят и толкова ; ползваните цветове ги показвах по-рано в една палитра - тъмното, което не се вижда е ограденото зелено на долния ред

Скрит текст:

трябва, като имам време да си поиграя в къщи къде и при кави настройки поне излизат цветове  Blush

# 415
  • София
B&C, имах точно същия проблем - оказа се, че 4 от сенките, които исках да редя в магнитната палитра, всъщност са от някакъв метал, който не се привлича от магнит  Laughing Реших си проблема с двойно залепващи лепенки защото такива имах.
Магнитни листа и двойно залепваща лепенка би трябвало да има в повечето книжарници и железарии. Има и в ибей готово изрязани магнитни кръгчета с лепенка на гърба, точно за сенки.
Друг вариант са и велкро кръгчета ако искаш да можеш да си ги вадиш и слагаш често. Продават пак в железариите, а също и в щивашките магазини. Те са готово изрязани кръгчета с лепенка от едната страна - лепваш си едната част в палитрата, другата на сянката и си готова. Лошото е, че има по-голяма дебелина и ще повдига сянката с 2-3мм.

# 416
  • в 1001-та нощ
аз пък моята палитра изобщо не знам магнитна ли е  Rolling Eyes в нея има само сенки на МАС и все съм мислела, че се задържат със "заклещване"  Rolling Eyes Blush

вадила съм рефилчета - с остър предмет - отстрани  Rolling Eyes

идеята за двойнозалепваща е много добра - може би там, ако има практикер, баумакс, ....такъв тип магазин - ще е най-лесно  Blush ние тук сме вземали от практикер  newsm78 (за домашни цели Wink

# 417
NovemberRain , благодаря ти!   bouquet
Ако не бяхте вие не знам какво щях да правя  ooooh! Mr. Green Laughing

tamar, цветовете, които съм използвала са: blanc type, phloof, wedge, houx, sketch и freshwater Laughing От всичко по малко  Mr. Green

# 418
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз си държа единичните сенки в единичните кутийки Whistling

# 419
Магнитни листа и двойно залепваща лепенка би трябвало да има в повечето книжарници и железарии.

Ама няма  Mr. Green Като питам за магнитен лист и ме гледат умно навсякъде. Пратиха ме във фотостудиата, където правят цветни магнитчета. Но там имат само малки размери. Ще се поръчва от и-бей  Wink

veselina_s_p много интересен грим,задобряваш:)Колко ти излязоха четките,директно от сайта им ли ги поръча или от ибей.Искам да си поръчам няколко ,но не съм се ровила от къде е най-удачно newsm78.Banana_Moon много свеж грим,харесва ми,а веждите ти са уникални,много ми харесват(след публикация на Адри,направих безуспешен опит да си пусна моите,но не можах да ги изтрая,как ще ги пусна незнам Sad)B & C много ми харесва гримът ти,мой стил,кой свят са сенките,може би корк newsm78от снимката не се ориентирам,но ми харесва?

Тези ми ги донесе приятелка, която беше в САЩ. Платих само за тамошна доставка 7-8 долара. В и-бей и да има, не съм сигурна колко ще са оригинални. Аз си ги поръчах от техния сайт  Wink Мисля да изчакам още някой познат да ходи натам или евентуално Черният им петък - миналата година промоцията беше безплатна доставка за цял свят  Party Ще ги пробвам тези и ще видя коя още може да си поръчам  Grinning

Адри, аз точно за това я искам - за работа около миглите, нанасяне на сянка във вътрешния ъгъл и други по-прецизни места  Grinning А рошавата я взех за нанасяне на целия клепач. Иначе и аз не виждам с толкова голяма как ще стават по-прецизните местенца.

Ще се видим на концерта  Hug Ние вчера видяхме сумати познати, които бяха на фронта и терена  Grinning Макар, че днес сигурно ще има повече народ  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт