Flormar

• 71 481
  • 593
  •   1
Отговори
# 510
около 5 лв. са ружовете

# 511
  • София
...хайверения лак - но не съм сигурна че около мен има някъде. Някой запознат ли е дали в парфюмерия Тити в Люлин има?
Вчера го гледах в Тити на Щросмайер, та предпогам, че и в Люлинското ще го има Peace

# 512
  • София
Пробвах днес ружа. Не се вижда май достатъчно на моята кожа (аз съм доста тъмна), ще пробвам с напластяване. Харесва ми като цяло.

За хайверения лак- само ме притеснява да не пада прекалено бързо.  Rolling Eyes

# 513
  • София
...хайверения лак - но не съм сигурна че около мен има някъде. Някой запознат ли е дали в парфюмерия Тити в Люлин има?
Вчера го гледах в Тити на Щросмайер, та предпогам, че и в Люлинското ще го има Peace

На "Щросмайер" отдавна ги има. Simple Smile

# 514
  • софия
 bubanka, Благодаря.

# 515
  • Бургас
Замъкнах се още днес до аптеката на Плиска и най-после мога да се похваля и аз с
Скрит текст:
и
Скрит текст:
(черния).  Crazy

Моля те да споделиш как е като издръжливост "хайверения" лак и дали се нанася лесно.
А каква му е цената горе-долу по магазините?

# 516
  • София
Ще пиша, когато го пробвам. Аз го взех за почти 9 лв.

# 517
  • софия
Коя е аптеката на Плиска където се продава Флормар /къде се намира/  bouquet

# 518
  • София
Коя е аптеката на Плиска където се продава Флормар /къде се намира/  bouquet

Малко по-напред в тази тема е обяснено. Simple Smile

# 519
  • София
Момичета къде в центъра или южните квартали ги има тези хайверени лакове? CrazyИ какво представлява тази чиния-бронзър? EmbarassedТърсих в сайта,нищо не можах да открия.

# 520
"Чиния" в кавички Simple Smile. Размерът на опаковката и грамажът на бронзиращата пудра са огромни.
Ето http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-QSF … QEwAw&dur=450

# 521
Момичета къде в центъра или южните квартали ги има тези хайверени лакове? Crazy
Пробвай в "Тити" срещу Центъра по хигиена  Peace

# 522
Харесва ми марката като цяло, много съм доволна от лаковете и няколкото сенки - единички, които си купих напоследък. Изключително добре пигментирани и покривни.

# 523
Момичета, някой ползвал ли е DELUX SHINE STYLO LIPSTICK nomer d32? Не мога да намеря снимка в нета да видя реален цвят?

# 524
Ооо , тези хайверени лакове как ми хванаха окото , ще се търсят!
Иначе съм много доволна от сенките и червилата , разкошни са - трайни , пигментирани , и за цената си направо без никаква забележка.
Аз продукти на Флормар си купувах до сега от една аптека на ул. Иван Асен , срещу кино Влайкова , и малко по-нататък по същата улица на ъгъла с Мизия има едно малко магазинче , но не винаги са добре заредени , и не винаги намирам всичко. Прочетох за магазина в халите , и аптеката на Плиска , със сигурност ще ги проверя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт