Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 861
  • 377
  •   1
Отговори
# 360
Ако някой ме щипне някъде и аз разбера кой е, такъв шамар ще му завъртя...

# 361
Ако някой ме щипне някъде и аз разбера кой е, такъв шамар ще му завъртя...
Щипане, шамари, темата загрубя. Минчев е на път да пренапише оная боза "50 нюанса сиво". Току виж се замогнал и реши да емигрира в Япония. Чувала съм, че метрото там е чудесно.

# 362
Влюбен съм в идеалът ми за жена, която от няколко години е сериозно разочарована от мъжете около нея. Сега й доказвам, че тя е единствената на света. Има комплекс от малките си гърди, което на дирниколюбител като мен, въобще не прави впечатление. Не мога да я накарам да повярва, че женствеността на една жена не е във формите на тялото, но на нейните години акълът е друг.

За това мъже и полумъже, смело заглеждайте жените по улиците, за да имат по-голямо самочувствие. Не се страхувайте да ги пощипвате дискретно в метрото по дупетата, това само ще ги зареди с ентусиазъм на работното им място.

Ако непознат мъж ме пощипва в метрото ще му плесна шамар.

# 363
Момичета, цял живот на погледи ли ще го карате? Вместо да се зарадвате, че някой непознат мъж ще ви щипне по дупето в метрото, веднага надавате вой до небесата. А така няма как да стигнете до седмото небе. Дори и да сте обвързани пак е хубаво да давате на непознати мъже да ви опипват в метрото. Знаете какво е усещането да ви пипне мъжо, но когато един непознат мъж с приятен парфюм в щипне в метрото тръпката е съвсем друга. Едно е да отидете опипана на работа, хем сте заредени с енергия, хем със самочувствие, даващо ви кураж, че може да се справите с всички задачи на работното ви място. Друго е да отидете ненащипана.
За това една препоръка от мен. Ако пътувате по втора линия на метрото, сутрин между 07.00 - 08 00 между станция "Джеймс Баучър" и "Сердика", и не носите дълго палто, вероятността да се запознаем е голяма.

# 364
  • София
Момичета, цял живот на погледи ли ще го карате? Вместо да се зарадвате, че някой непознат Едно е да отидете опипана на работа...........
Минчев, опипваш ли ги? Тва в USA би ти докарало дел оза 300 хиляди поне...
Разбира се, че ги зарежда, само че зле култивират феминизма с патриархалните норми, където опипването на жена се свързва едва ли не с нейното опозоряване. От друга страна - искат да са Мъже, като мъже и равни на мъже, а един мъж, ако го пипнат за дупето, надали ще си извади чадъра/калъфа на айфона, за да цапардоса девойката, нали  hahaha hahaha hahaha

# 365

Отдавна не ми се беше случвало да чета такива откровени глупости. Ако написаното не ми се виждаше глупаво до безобидност и граничещо със свещена простота, сериозно бих се притеснила, че екземпляр като тебе с наклонност към сексуални мании броди из софийското метро.

# 366
а един мъж, ако го пипнат за дупето, надали ще си извади чадъра/калъфа на айфона, за да цапардоса девойката, нали 

Ако не е жена, пак ли така?

# 367
  • sf
Харесва ми и още как, усмихва ме  Mr. Green
Наскоро един циганин ми каза , докато се разминавахме "еех, каке , много си убава"  Joy ами беше ми весело цял ден.
А есента един младеж ми подари орех  Laughing истински такъв, от големите и ми пожела приятен ден  Joy
и той ме зарадва

# 368
Ако ме пипне жена и не е джебчийка, ще я поканя на кафе, но изрично ще я предупредя, че тя трябва да плати сметката. Но не бих й посегнал, за да я ударя. Щом ме пипа отзад това значи, че ще си посягаме по друг начин.

# 369
  • София
а един мъж, ако го пипнат за дупето, надали ще си извади чадъра/калъфа на айфона, за да цапардоса девойката, нали 

Ако не е жена, пак ли така?
Говорим си за хетеро отношения, защото аз пък бих попитал, ако жена те барне по дупето, вероятно няма да извадиш чадърЯ, нали....

# 370
Наскоро един циганин ми каза , докато се разминавахме "еех, каке , много си убава"  Joy ами беше ми весело цял ден.
А есента един младеж ми подари орех  Laughing истински такъв, от големите и ми пожела приятен ден  Joy
и той ме зарадва

Ха, един орех каква работа вършел. Аз имам цяло дърво. Отивам да го бруля

# 371
и той ме зарадва

Ха, един орех каква работа вършел. Аз имам цяло дърво. Отивам да го бруля

Откъде толкоз сила, Минчев? За две орехчета не си заслужава да се мориш.

# 372
Говорим си за хетеро отношения,

Няма преверзници хетеро, за щипещите мъже също се отнася.

# 373

Отдавна не ми се беше случвало да чета такива откровени глупости. Ако написаното не ми се виждаше глупаво до безобидност и граничещо със свещена простота, сериозно бих се притеснила, че екземпляр като тебе с наклонност към сексуални мании броди из софийското метро.

Е, ли възможно, базирайки се на солидни фундаменти, мистифицирайки асимптотите на провинциалната теория, да допуснем че вие сте една екстравагантна дама, която се опитва да внесе ренесанс, в моите абстрактни тенденции.

# 374
Хахахахахаха, Минчев, пътувам с автобус, но от любопитство някой път ще хвана метрото в този интервал.
А не се ли притесняваш в някой слънчев ден теб да не те  опипат?  Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт