Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 674
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Разград

# 631
  • Пловдив

Приятни сънища. Жега....и на Керим му е топло...

# 632
Здравейте, момичета. Тези дни не съм писала, така че съм много щастлива, че се връщам в темата.
Видях, че фенове са изловили Енгин на почивката му и са се снимали с него, което е супер. Щеше да е готино да бяха снимали и приятелите му, които са били с него дори и отдалече, интересно ми е да видя приптелите на Енгин. Иначе той си изглежда супер  и нела добре си почине, за да може да ни радва в новия сезон с играта си.
Гледах клипчета в ютюб и ви поствам една от любимите им целувки

http://www.youtube.com/watch?v=Kcm6H3j481A

Гледайки подобни клипове, забелязах, един момент, който се повтаря при почти всички целувки.  Значи Керим целува Фатма и след това всеки път се отдръпва назад с голямо разстояние от нея и се гледат продължително. Много ме изнервя това отдръпване на толкова голямо растояние веднага и рязко след целувката. Не можеше ли  да е по-плавно или някой път яросто да поседи по-близо до Фатма да усещат дъха си след целувкаа, да се усеща близостта и интимността между тях. Не говоря само за тази целувка, а и за следващите подобни
.
Вие забелязали ли сте това отдръпване и какво мислите за него???
newsm78 newsm78 newsm78

# 633
  • Пловдив

Добро утро момичета. Новата седмица да започнем с пожелания за новини около Берен и Енгин. И нека Керим и Фатмагюл с тези погледи и целувка ни заредят с търпение. Толкова са хубави.....

# 634
  • Пловдив

Енгин в едни от най-хубавите му роли....

# 635

Приятни сънища. Жега....и на Керим му е топло...

Нова съм във форума, но го разлиствам от самото начало. Искам да ти благодаря за великолепните снимки и гифчета.  Hug  Това е поредната снимка-мечта. Simple Smile

# 636
Добро утро момичета   newsm51  

влизам само за протокола,но все пак-за смотаната статия в Уикенд-виновен е Кенан

smile3521   докато го нямаше на хоризонта всичко беше цветя и рози,но когато цъфна в

живота на Беренчето-ееее,до тук беше   smile3514

сега заради него и студения чай не поглеждам  newsm45  

Добре дошла на новата ни колежка по лудост  Joy  Joy  Joy  

И аз преговарям,за кой ли път вече   newsm78  но нямам много време за коментари,освен един-чоооок гюзел!!!
Сега ви пожелавам усмихната и ползотворна седмица!!!И подгрявайте морето,че август ще дойдем да се поразхладим  Hug  Hug  Hug  

# 637
Добро утро и от мен!
Норитка,стига сте се качвали на черешата! Знаете си култовата реплика:"Кенан е виновен за всичко!!!"
Хайде да ви поразсея малко:
Скрит текст:

Орисани сме били от люлката дори
да бъдем ние едно семейство
и в мрака на нощта да намерим ние утеха
един във друг и в любовта
не съм помислял дори за миг
че ще си моя,
надявах се,таях мечтите в своето сърце
поглеждах те изпод вежди и се молех
само да си моята любима
и как те спечелих дори и не разбрах
но сега си ти моята опора,
моята нежна любима
 течеш като кръв във моите вени
не ме оставяй никога....
не ме карай да страдам
моя нежна орис...

# 638
Добро утро, момичета, marytza добре дошла!  Hug
Следя ви отдалече, нямам време за задълбочен преговор, но се възхищавам на вашия и чета с удоволствие.
Дейзи, за целувките - повечето са много въздействащи, нямам намерение да ги обсъждам, но и на мен ми липсват тези моменти на близост, просто да се сгушат един в друг, да се притиснат, а не да се отдръпват или да се прегръщат и целуват с разстояние между телата им. В такива моменти влюбените се усещат като едно цяло, изпиват аромата си, сливат душите си - толкова е хубаво и истинско!

Обаче време нямам, а за целувките се изказвам, а?  Joy
Айде чао до следващите целувки!!!

# 639
Малчева    smile3525   кога бе, джанъм сме се качвали пак на тая череша  newsm78  newsm78  newsm78  newsm78  ми то ние не сме слизали от там  Joy  Joy  Joy  

стиховете ти са страхотни   love001   зареждат ме с положителна енергия за цялата седмица,а тя се очертава  6 дена професионална тръстика    ooooh!  ooooh!  ooooh!    много се разработихме  в жегата
как да не си мечтае човек за море   sport027  

# 640
Норитка,аз слязох  от черешата още преди един месец,обаче се качих на други две и стана тя една....направо си се разчекнах,и прописах и почнах да гледам пак както когато открих Квф,но лошото е че сега съм по цял ден на работа и като се прибера съм мортус! Лоша работа! Кой ме караше да гледам сериали ooooh! койййй ooooh!
А ти кога ще стягаш куфарите за морето? newsm78

# 641
на 19 август рано сутринта ще цъфна в Поморие-живот и здраве да е!

Между другото-обръщам се към медицинските лица в темата-КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ХОМЕОПАТИЯТА.
Много е важно за мен мнението ви,не питам от любопитство!
Очаквам на лични вашето мнение!

# 642
Добро утро, момичета, marytza добре дошла!  Hug
Следя ви отдалече, нямам време за задълбочен преговор, но се възхищавам на вашия и чета с удоволствие.
Дейзи, за целувките - повечето са много въздействащи, нямам намерение да ги обсъждам, но и на мен ми липсват тези моменти на близост, просто да се сгушат един в друг, да се притиснат, а не да се отдръпват или да се прегръщат и целуват с разстояние между телата им. В такива моменти влюбените се усещат като едно цяло, изпиват аромата си, сливат душите си - толкова е хубаво и истинско!

Обаче време нямам, а за целувките се изказвам, а?  Joy
Айде чао до следващите целувки!!!

ValentinaP- И за мен са много въздействащи целувките, особено тази в 62 епизод, и на П.Б.Н са ми любими.  Но това рязко отдръпване на Керим веднага след целувките си остава Мисля, че с течение на времето те свикнаха с близостта си, поне откъм целувки говоря и би следвало да изчезне това  отдръпване.  Според мен си е някакво странно решение на Хилял, но ми се искаше и на мен да се сгушат един в друг след целувка, да са по-близки един до друг.

Скрит текст:
Разбира се версията Кенан е виновен я има, но не ми се коментира, защото този човек като му чуя името и се изнервям.  Sick Sick Sick

Ако трябва да има виновен- това е режисьорката според мен.  Можеше да скъси мааалко дистанцията, тогава целувките щяха да са още по-въздействащи.  Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile

# 643
  • Пловдив

Познахте ли ръцете?....Днес да пием от този чай, поднесен ни от Керим, а не онзи от рекламата.

# 644
Здравейте!
Три дни на море и вие сте избягали напред. Аз обаче като едно упорито магаре се запънах и изчетох всичко, което съм пропуснала. Кешки да не бях! Тази статия от Уйкенд ми се заби като трън в петата. То не че много може да им се вярва, но… Значи зад кадър царяло напрежение, да не кажем неприязън. Ами много са добри Берен и Енгин. Аз докато ги гледам им вярвам на 1000 % , че Фатмагюл и Керим се обичат. Свършили са си перфектно работата. Според мен това е важно. За другото – те си знаят. От екрана нещата изглеждат по друг начин и ние сякаш искаме приказката да продължи и в живота. Обичаме си актьорите и даже си ги прехвалваме. Това се замислих. Ами те може и въобще да са кофти хора. За мой срам ще кажа, че това ми се загложди повече за Енгин отколкото за Берен. Не знам при нея това дали е поза, но тя винаги е лъчезарна, открита с медиите. Връзката и с певеца, която може и да не се харесва на мнозина, но явно я прави щастлива. На снимките тя просто сияе. Дали може да играе постоянно? Не мисля… Енгин с тази негова затвореност взе да ме съмнява. Не ме разбирайте погрешно. Много го харесвам! Потънала съм в тези омагьосващи очи. Като актьор е перфектен. Думата ми е за човека Енгин. В живота може и да е с труден характер, неприятен или знам ли? Всъщност като се замисля какво значение има? И без това няма да го познавам на живо. Важното е, че той направи такава чудесна роля и с нетърпение ще чакам следващата му. Дано е нещо още по-впечатляващо!
За версията Кенан е виновен мнението ми е, че става за шеги и закачки, но едва ли има много хляб в нея.

Общи условия

Активация на акаунт