Отговори
# 630
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти банда,  Hug

облаче,браво за шината! Доста са скъпи наистина...Почерпката ти ме радвааа Animal Pig
KalinaiVivi ,добре дошла в нашата готина група!  Party Чудесна новина! Пожелавам ти още много радостни мигове като този и лека бременност!

# 631
Milla честит рожден ден на дъщеричката ти!  nbirthday
Kalinaivivi честито за прекрасната новина! Спокойна и безпроблемна бременност! preggo
облаче наистина като чудо е  намирането на шината  Simple Smile дано я носите кратко и бързо да се оправят зъбките на Мая!
Ех, как с носталгия си спомням времето, когато малкия си лягаше в 8 и ставаше в 8-9  Party Ама няма вече - ляга в 22, става в 8 максимум  Confused Ще чакам пубертета, когато може би ще спи до обяд  Laughing /освен ако не си ляга по това време  Joy/
Момичета, вие какво мислите за идеята, когато излизате някъде и оставяте детето да не се криете от него, а да му обяснявате къде ще ходите и кога ще се върнете? При нас май не действа  Thinking всеки път като взема да му се обяснявам и Светлозар започва да ме следи изкъсо и изобщо не ми дава да се скрия от поглед. А ако изляза без да се усети по не прави проблеми. Питам основно във връзка с тръгването на ясла. От известно време го подготвям за това като му говоря как ще ходи при дечицата да си играят, колко хубаво ще е там ... И не знам заради това или заради нещо друго съвсем се вкопчи в мен - постоянно се държи за мен, ако ме изгуби от поглед - рев, даже като играе с деца иска да съм плътно до него  Crazy Дайте някакъв съвет, че ми става все по-притеснено с тази ясла  Confused

# 632
Благодаря Мишана! Hug Hug

# 633
Мама ам и на теб благодаря!!!  Hug  bouquet

# 634
Калина, честита радостна новина Party . Спокойна бременност и прекрасен финал!  bouquet

Мила, честита порастнала принцеса! Много здраве и щастливо детсво!

Облаче, браво на Мая, че си е намерила шината, бързо оправяне на зъбките!

Симеон до скоро си лягаше в 20ч и спеше до 8-8:30, но от как на пролет смениха времето, започна да си ляга в 22-23ч, направо лагерите ми стапя, сутрин се куква към 7, рядко спи до 8, да не кажа, че за 3м. му се е случило 2 пъти Crazy .И той вечеря към 19ч, но в 21:30 пак хапва нещо, тогава често давам кис. мляко, огладнява си детето.

Съни, същата и при нас ooooh! - лягаме в 21ч да се приспиваме и се започва - Ати (пишка му се), Ам (жаден е), започва едно разхождане, едно въртене, пък тая играчка, пък оная играчка, направо ми идва да... #Cussing out . За това сега го оставям баща му да го приспива, а като той е на работа, аз се захващам с готвене и оправяне, щото няма иначе кога (ако легна да го приспивам, заспивам преди него), и го оставям да заспива когато иска... Заспива и на дивана понякога.

У нас се готви през ден, моя мъж не може без готвено, но яде едно и също по 2 дни, защото не съм в състояние да готвя всеки ден Confused Rolling Eyes . Ако имах още едно... не ми се мисли как щеше да е  Joy Joy

# 635
Хайли Благодаря ти!!!  Hug Hug Hug  bouquet

# 636
И при нас е така със заспиването."Искам вода","искам музика свири","покрий краченцата" и така до безкрай,на моменти издивявам сериозно Crazy
Облаче,браво за шината
KalinaiVivi ,Честито!Поздравления за смелостта да имаш трето детенце  bouquet

# 637
Привет!
Калина, лека бременност и здраво бебче на финала!
Маммама, при нас е същата история, кажа ли му къде отивам и започва рев.
А за спането - приспиваме се много дълго. Ту при баба му иска, после в другата стая при мен, вода, играчки.
А види ли леля му да влиза, полудява, те са си голяма група.
Разиграва ме и незнам как ще се справя като дойде бебка.

# 638
KalinaiVivi, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче около термин!

# 639
Мамам-ам, преди и Симеон правеше драми като му кажехме, че отиваме еди-къде си, обаче си свикна дететоо. Сега излизаме, казваме "чао, мама и тати отиват на кафе/кино/по работа", посърди се, потръшка се, обаче знае, че ще се върнем. И винаги го предупреждавам, че ще остане да спи в баба си,а не при нас. НО, има много деликатния момент, че той е готов сам за това. До преди има-няма 2м. плачеше нетърпимо когато го оставя на някого, а сега даже сам си пита. Не знам дали помогна, но аз процедирах така - отиваме на гости на баба му като не се отделям от него, седим 2-3 часа и си тръгваме, после баба идва на гости, играят си, аз си правя моите си неща, той знае, че съм там, така мисля, че свикна да е с бабите без да се страхува. До скоро плачеше ужасно от дядовците си, сега само като ги види забравя и за мама, и за тати, само за дядо си пита, че като минаваме покрай свекърите ми, сам ме дърпа да ходим на гости Mr. Green .

Е, тая вечер го оставихме на свеки, ние бяхме на концерт на Остава Heart Eyes , нямаше ревове, държал се е прекрасно, в 21ч си е легнал и е заспал Crazy , само на нас ни прави въртели Crossing Arms

# 640
Добро утро!
Честит празник на малки и големи именници!
И за здравето на Алекс се почерпете.  Simple Smile

# 641
Здравейте!Изчетох ви и имам да ви коментирам,но нямам време ... само ще си похваля дребната ,че много й се кефя вече е без пампа ,казва си и дори сама си ходи на гърнето ,снощи цяла вечер дори не е пишкала ,но аз за нощния памперс въобще не бързам .Толкова ми е готино,че тя сама си реши и го направи без настояване от моя страна ,сега само навън я питам .Също така една идея повече се е разприказвала ,че много ми е болна тема ,че малко говори.Та много сладко ми казва МАМЕЕЕ,също ТАо(Чао),Бубе(което не знам какво е),Гаии(на кака си Габи) ....та започва постепенно детето  Heart Eyes Blush
Относно гърнето на почивката в Анталия умувам как да процедирам,не върви да си помъкна от тук гърне ,някой пробвал ли е от преносимите на Mothercare дето са с торбички?Какви идеи бихте ми дали?То е ясно в самолета с пампа ,но там все в стаята ли ще бягаме  newsm78
Зумба маратона беше уникален,най-уникалния зумба инструктор .Той е ЗЕСТ което означава ,че обучава инструктори ,та голямо шоу и купон.

Облаче,браво за шината.Нашата също настоява ,че се носят денонощно ,но Габи ги носи само вечер и пак е ок,не ни се кара определено!

Какъв празник е ?
Честито на именниците!

# 642
Пашик, браво на детето! Александровден е.

# 643
Честит празник на всички именници! Да им е живо и здраво името - и те покрай него! newsm51
Pashic браво на детенце за гърнето, бързо да напредне и с говоренето! newsm10
Светлозар вкъщи не казва, че му се пишка, но навън като види, че издържат някое детенце, казва "пиш" и иска да го издържам и него. Но не пишка, явно само от солидарност го прави  Mr. Green
hailie обнадежди ме с твоя пост  Grinning И аз процедирам като теб - когато сме при бабата седим с него, а тя като дойде у нас гледам да се занимавам с мои си неща и да са повече само двамата. Даже последния път като й го оставих не е плакал, но обикновено не се получава, а навън или в друга къща пък изобщо не седи с друг, освен с мен /затова ми е притеснено как ще е в яслата/ Но може с времето да се променят нещата, като при вас  Praynig
Pashic защо пък да не си вземете гърнето на почивката  Thinking А и някои деца не искат да ходят в друго гърне, освен в това, в което са свикнали. А когато сте навън може да я издържаш - така гърнето ще го ползвате само в стаята.

# 644

Pashic защо пък да не си вземете гърнето на почивката  Thinking А и някои деца не искат да ходят в друго гърне, освен в това, в което са свикнали. А когато сте навън може да я издържаш - така гърнето ще го ползвате само в стаята.
Ами със самолет сме и без това багажа ще е много,гърнето си е обемисто хич не ми се помъчква и него ,но ще го реша до другата седмица.

Днес свеки изведе малката и й сложила памперс ,защото детето се изнервяло посточнно да го кара да пикае  #Cussing out направо ме ядоса,аз питам на 30мин и тя казва дали има пиш.Като се прибраха памперса беше сух ,детето се е стискало и вкъщи два пъти пишка огромно количество!

Честито на всички  симето Александър !Специално на дребните на Скорпиончето и на НАни!

Общи условия

Активация на акаунт