дано я носите кратко и бързо да се оправят зъбките на Мая!
Ама няма вече - ляга в 22, става в 8 максимум
/
всеки път като взема да му се обяснявам и Светлозар започва да ме следи изкъсо и изобщо не ми дава да се скрия от поглед. А ако изляза без да се усети по не прави проблеми. Питам основно във връзка с тръгването на ясла. От известно време го подготвям за това като му говоря как ще ходи при дечицата да си играят, колко хубаво ще е там ... И не знам заради това или заради нещо друго съвсем се вкопчи в мен - постоянно се държи за мен, ако ме изгуби от поглед - рев, даже като играе с деца иска да съм плътно до него
Дайте някакъв съвет, че ми става все по-притеснено с тази ясла
. Спокойна бременност и прекрасен финал! 
.И той вечеря към 19ч, но в 21:30 пак хапва нещо, тогава често давам кис. мляко, огладнява си детето.
- лягаме в 21ч да се приспиваме и се започва - Ати (пишка му се), Ам (жаден е), започва едно разхождане, едно въртене, пък тая играчка, пък оная играчка, направо ми идва да...
. За това сега го оставям баща му да го приспива, а като той е на работа, аз се захващам с готвене и оправяне, щото няма иначе кога (ако легна да го приспивам, заспивам преди него), и го оставям да заспива когато иска... Заспива и на дивана понякога.
, нямаше ревове, държал се е прекрасно, в 21ч си е легнал и е заспал
, само на нас ни прави въртели

И аз процедирам като теб - когато сме при бабата седим с него, а тя като дойде у нас гледам да се занимавам с мои си неща и да са повече само двамата. Даже последния път като й го оставих не е плакал, но обикновено не се получава, а навън или в друга къща пък изобщо не седи с друг, освен с мен /затова ми е притеснено как ще е в яслата/ Но може с времето да се променят нещата, като при вас 
А и някои деца не искат да ходят в друго гърне, освен в това, в което са свикнали. А когато сте навън може да я издържаш - така гърнето ще го ползвате само в стаята.
А и някои деца не искат да ходят в друго гърне, освен в това, в което са свикнали. А когато сте навън може да я издържаш - така гърнето ще го ползвате само в стаята.
направо ме ядоса,аз питам на 30мин и тя казва дали има пиш.Като се прибраха памперса беше сух ,детето се е стискало и вкъщи два пъти пишка огромно количество!Препоръчани теми