Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 537
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, момичета!   bye

Пожелавам ви един ползотворен и приятен слънчев уикенд.   Nature Sun With Face  Nature Sunny

ДъгаHug добре, че спомена този епизод. Наистина това беше началото на една нова история, тази на Фатмагюл и Керим. Тя разбра, че този човек е готов на всичко за нея - дори и да се предаде на полицията. Според мен това беше първия момент, в който Фатмагюл разбра, че Керим наистина я обича и е готов на всичко. За първи път тя показа, че се притеснява за него, че не иска той да влезе в затвора. И като че ли вече от тук започна всичко.. лека по лека, тя /Фатмагюл/ започна да го опознава и започна да се влюбва в него.  Heart Eyes

А на теб - приятно изкарване.  Hug

ИвкаHug днес май ние ще сме дежурни по тема.  newsm78  Laughing Може и някой друг да се появи кой знае.

Приятен ден! До после.   bouquet

# 616
Да,така е....Ние ще сме дежурни днес,но няма лошо - все пак аз съм си вкъщи нон-стоп Simple Smile и имам мнооого време Simple Smile

# 617
Момичета, привет wavey

Много закачливи коментари и красиви снимки Hug! Момичета, много се радвам, че си поддържаме темичката, за което благодаря на "дежурните" - Дъгичка, Ани, Ивка Hug! Страхотни сте!  bouquet

Ангелче Hug вярвам, че с изпитите всичко е минало добре, дано и с другите неща да бъде така Hug! Стискаме палци и те чакаме да се присъединиш отново! Simple Smile

Дъгичке Simple Smile, пожелавам ти приятна почивка и весело настроение! Hug
Цитат
Вече съм в отпуска и ще се опитам да загледам "Ако бях облак". Тежичък ми идва сюжета като за лятото, но ще го направя заради Енгин Акюрек,отдавна се каня. Там той прави страхотна роля и не е за изпускане. Образът, който пресъздава е доста сложен, многопластов и интересен.
Не знам как ще свикна да го гледам с мустаци,че хич не харесвам, ама аз и мъже с дълги коси не харесвах, а виж ме сега..
newsm10 напълно подкрепям! Аз не веднъж съм писала по темата - лично за мен ролята на Мустафа Булут дава по-широко поле за изява на актьорските качества на Енгин, но пък героят на Керим ми е доста по-симпатичен Mr. Green и аз по-скоро го свързвам с тази му роля. Още повече, че сериалчето ни ме плени изцяло с професионалната игра на всички актьори, с невероятния сюжет и прекрасната музика. Абе вие си знаете... Wink
Момичета, аз също не харесвам мъже с мустаци и въобще не можах да възприема Енгин с тях, но в един момент спряха да ми правят впечатление Mr. Green. А относно сюжета на "Ако бях облак" - да, тежък е, за съжаление неща, които за нас изглеждат абсурдни, ужасни и несправедливи, за хората от онзи край са нещо нормално, традиция и закон. Sad
Скрит текст:
Личният ми съвет към желаещите да гледат този сериал е да не възприемат нещата от "наша гледна точка", да не мерят с "нашия аршин", защото по този начин още в първа серия ще спрат да гледат, потресени от отношенията и от мисленето на хората там. Знам, че е трудно, но в противен случай вниманието ще се насочи към конкретните лоши и неприемливи действия на този или онзи герой, а в този сериал е важна цялостната картина на характера на даден образ. Там дори и "добрите" герои имат своите падения, своите колебания и грешни стъпки, а "лошите" имат своите добри черти, своите болки, мъки и надежди. Та с една дума този сериал не е "лесно смилаем" и за да се вникне в него, някак си човек трябва да се отърси за момент от личните си убеждения, ценности и виждания и да погледне на нещата през погледа на хората, родени и израсли в този регион.

Цитат
Енгин най-хубав си е в ''Пепел от рози''.  Peace В ''Брак с чужденец'' е сладур, но с тези ушаци..  hahaha 35 , а пък в "Ако бях облак'' с тези мустаци..  ooooh! И аз не харесвам мъже с мустаци.  Rolling Eyes

Ани Hug аз също съм на мнение, че Енгин е най-симпатичен в нашето сериалче Simple Smile. А за прическата на Керимча - на мен също ми харесва повече във втори сезон Heart Eyes.

Скрит текст:
В другата тема бях чела, че след ролята му в "Ако бях облак", Енгин си е направил операция на ушите...не знам, дали това е истина, но там така се коментираше Mr. Green.

Цитат
А за очите,ръцете и усмивката на Керим/Енгин - няма какво да се коментира....Очевидно е  Blush
Серията,която спомена,наистина е повратна в отношенията им - едва тогава Фатма осъзна,че този човек/Керим/ наистина си струва Smile
Ивка Hug newsm10! За серията - да, наистина Фатмагюл беше доста объркана, не знаеше дали да вярва на Керим, че е приключил отношенията си с Яшаран, беше наранена и в яда си каза доста силни и обидни думи, не поиска да изслуша Керим. Единственото, което му оставаше беше да я убеди в правотата и в искреността си. Направи голяма и рискована крачка, но може би това беше единствения начин Фатмагюл да започне един нов живот - да се изправи пред враговете си, да победи кошмарите си и да "заглуши" виковете и болезнените си спомени. Наистина страхотна серия. Отивам да си я пусна Wink

Момичета, пожелавам ви приятни почивни дни! Hug  Heart Eyes
Утре пак ще съм на линия за малко Wink...до скоро!

# 618
  • В Града на липите
Привет момичета  wavey От два дни се мъча с флашконета в планината, но поне успявам да ви чета.
Прекрасни снимки на Керим/Енгин сте постнали. Доста голяма част от тях архивирах. Никога не съм крила пристрастието си към този актьор, определено ми е влязъл под кожата. Харизмата му е убийствена.
Що се отнася до Облака, когато изгледах 1еп. бях толкова шокирана, че една седмица не исках да чуя за този сериал. Но Дана е много права, като препоръчва да се гледа с други очи и да се мери с друг аршин. Колкото и да се опитваме да разберем героите, това ще стане само донякъде.
След време, когато се престраших, случи се заради един коментар за 13 епиизод, отново го започнах.
И аз не харесвам мъже с мустаци. Въобще. Но във втори епизод вече не забелязвах, че Мустафа Булут има такива. Бях пометена от този ураган. И както вече казах, в КВФ се влюбих в очите на Енгин, а в Облака в ръцете му. Много талант има в него, но в Облака наистина дава всичко от себе си. Ако не беше той сигурно нямаше да имам сили да го изгледам, но сега не съжалявам.
Струва си всяка минута. Мерал Окай беше невероятна сценаристка. Накара ме и да плача и да се смея с глас и да се ядосвам и да харесам един герой, който е извън всякакви стандарти...

Еп.28 на КВФ наистина е преломен, и изведнъж много ми се прииска да си го припомня, тъй като сигурно мина половин година откакто не съм го гледала. Но се зарекох да не гледам поне до края на годината нито една серия и после да си направя нов маратон. За сега успявам, да видим до кога  Grinning
Желая на всички един чудесен уикенд и най вече релакс.  Hug

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 14:13 от hrissi_sz

# 619
Привет скъпи мои френдки  Heart Eyes

Много се радвам, че не сте изоставили темичката като мен  Blush, надявам се да прекарвате чудесно лятото и да ви се случват само хубави неща. Аз сега се върнах от пътешествие и ще навестявам по често  Laughing

Темата е станала много по красива, снимките са прекрасни  Hug  bouquet

# 620
  • В Града на липите
И като споменах ръце и Енгин в едно изречение, се сетих за този клип.  Grinning Следобеден поздрав:

# 621
Здравейте отново!  wavey

Бях малко навън, но пък е такава жега, че реших да си се прибера вкъщи.  sweating

ДанаHug здравей!
И аз много се радвам, че поддържаме темичката ни, въпреки че ни спряха сериалчето.

Още повече, че сериалчето ни ме плени изцяло с професионалната игра на всички актьори, с невероятния сюжет и прекрасната музика. Абе вие си знаете... Wink
Точно си го казала.  newsm10 И мен много ме впечатли с това.  Peace Просто всичко си е на ниво.. актьори, сценаристи, оператори, музика и т.н. Не случайно има толкова много ''луднали'' по този сериал.  Laughing Heart Eyes

ХрисиHug аз също  ги харесвам ръцете на Енгин. Марги Hug също им е фенка.   smile3521 А и много често се акцентира върху тях.
Клипът, който си постнала, е много хубав.  Heart Eyes

ФеринаHug добре завърнала се! Ще се радваме ако ни навестяваш по-често.   bouquet

Седа е голяма сладурана на тези снимки. Heart Eyes

# 622
Значи не съм единствената,която е забелязала ръцете му  Rolling Eyes мислех си че тотално съм се побъркала по сериала щом обръщам внимание на това....Simple Smile Между другото явно имам някакъв фетиш към мъжките ръце ,защото силни ,уверени много ми въздействат  Blush (е,не всички,а на определен човек)

# 623
Момичета, можете ли да разпознаете турските актьори и актриси като малки? Малка подсказка - имаме трима от нашето сериалче.  Heart Eyes

п.п всички са били големи сладури, нали?!  Heart Eyes

# 624
Фатма,Селим и може би Вурал.Не знам...

# 625
ЗДРАВЕЙТЕ,МИЛИ МОМИЧЕТА! Hug

Попътувах малко днес, но вече се завърнах и много се зарадвах, че докато ме нямаше вие сте били активни.

Феринка, радвам се,че си отново с нас, липсваше ни. Надявам се пътешествието  ти да е било приятно,даже може да разкажеш нещичко , ако искаш. Аз също си падам пътешественик и ми е интересно.

Дана, привет! Как си вече у дома? Пак поръчахме хубаво време в твоя чест, даже понамалихме температурите специално заради теб, за да не се шокираш. Миналата седмица бихме всички рекорди. Дано имаш прекрасно лято и да събереш слънце и хубави спомени за по-късно.
Напълно съм съгласна с това ,което си написала за "Облака". Гледала съм няколко серии и съм изчела доста коментари ,така че имам известна представа с какво се захващам. Права си , че не трябва да  мерим нещата с нашия аршин, защото няма да си създадем правилна представа.
Признавам, че ще гледам този сериал само заради Енгин Акюрек. От това, което съм гледала знам,че Мустафа Булут в нито един момент не ми напомня Керим. Там е тъжен и плаче по различен начин, играта на ръцете му е различна, гледа с любов любимата жена по друг начин,усмихва се различно. Все едно е друг човек. Точно това ме плени. Затова очаквам с интерес и каква нова роля ще приеме като много се надявам да е нещо съвременно.
"Облака" мисля да го гледам полека, този сериал не става за маратон. Трябва време да го осмислиш.

Хриси, страхотен клип, не съм го гледала досега и много ми хареса. Даже си го пуснах два пъти.

Ани, много трудна тая загадка. На прима виста познах малката Беренка /първата снимка/ и Хазал Кая /четвъртата/. Всъщност не познавам много турски актьори, но и тези  от нашите не мога да позная, колкото и да се взирам.Чакам отговора, че ми стана интересно.

Ивче, кои са Селим и Вурал?

Валия, HugДобре дошла във фенклуба / на ръцете/. И аз гледам хората в ръцете ,те дават много информация за самия човек.

Аз съм доста уморена тази вечер, защото се наложи да пътувам в кола без климатик и доста ме напече, но ще отида да си почина с някоя серия от нашето сериалче.
Ако сте тук по -късно , аз съм на линия.

До скоро!

Нямам под ръка ръце, но ето ви едни очи,много красиви...

# 626
Цитат на: * Дъга [/quote

Цитат
Ивче, кои са Селим и Вурал?

Ами май русичкото синеоко момче и някъде по средата май беше..Пак казвам не съм 100% сигурна Simple Smile

Дъга,радвам се,че си пристигнала благополучно,макар и  дискомфортно пътуване Simple Smile
Знаеш как да си починеш Simple Smile

# 627
А аз понеже съм с български реотани от типа "докато загрее - изгори",чак днес се сетих,че Седа Гювен /Мелтем/ игра Еда в "Сълзи над Босфора"

Дъга Hug - ето защо е надписа под ника-ми Grinning Grinning Grinning

# 628
Ивка  Hug Благодаря ти ,че отново ме развесели, мила. Някак си винаги успяваш и това много ми харесва. Тази вечер го направи два пъти. Веднъж с обяснението за русото момченце в средата,дето още го търся кое е , че и мен яко ме напече жегата днес и трудно загрявам. Пък и не личи много кое е момиченце и кое момченце от тези дечица. Иначе всичките са големи сладурковци.
А втория път с напомнянето за надписа под ника ти. 
Седа Гювен не съм я гледала в "Сълзи над Босфора". Този филм го даваха, когато съм на работа,но знам че там играеше една красавица дето много я харесвам,съпругата на Бура Гюлсой. Наскоро я гледах в един игрален филм. Ако не бъркам де, че не съм голям специалист по турските сериали, само за нашия мога да напиша дисертация.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт