Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Не бъркаш,тя е/съпругата на Бура Гюлсой/. Много красива дама.
А наша "Мелтем" там беше Еда и ролята и пак беше с лек отрицателен наклон - демек  голям дразнител

http://img1.loadtr.com/b-156508-seda_g%C3%BCven.jpg

# 631

Ето ги и Бурджу и Бура Simple Smile - сладурииии Simple Smile

Между другото,като оставим Керим Naughty /ако можем де/ Naughty,Бура много ми харесва Simple Smile
А се учудих много,че Енгин Йозтюрк /Селим/ ми е набор...Доста по-голям ми изглежда...Но нали е камера и не можеш разбра.. Simple Smile

# 632
Скрит текст:
Изненадваща раздяла след 10 месеца брачен живот. последната точка е сложила Бурджу Кара. В началото тя писала, че любовта си е отишла и настанала една празнота, но после всичко се оправило. Тя работела в Истанбул  като водеща на предаване и отказвала предложенията за работа извън Истанбул, но сега гледала с други очи на тези предложения- Искам да работя извън Истанбул със сигурност. Дойде време за това.Ще бъде като една почивка. Хубаво е да ти домъчнее.
Дали се развеждат? Отговорът дойде, когато Бура Гюлсой, чиято звезда изгря с К/Г бе засечен да се търси квартира сам в Нишанташъ. След като се оженили те били под наем в Улус, откъдето се преместили в Гайреттепе, защото третият етаж на дома им бил превърнат в библиотека. Сега Гюлсой се изнесъл от дома си сам, Бурджу споделила това в Туитър.

П.П Мисля, че тя навремето беше сгодена за Явуз Бингьол.

А това току-що намерих..Жалко... Confused

# 633

Ето я и дамата на "Керим"... Аз сега научих за връзката им - до сега не ми беше дошло на ум да видя дали има жена до себе си Енгин Simple Smile

# 634
Ивка ,на мен Бура не ми харесва външно никак, просто не е мой тип , а е и много нискък за моя вкус. Но пък е много добър актьор. Гледала съм го малко в "Незабравима"/един от многото сериали ,които съм гледала оттук, оттам и не съм видяла края/, казват че прави добра роля и в "Кузей,Гуней", като Вурал е много добър.  С Бурджу Кара са хубава двойка. Виж на нея съм й фенка, голяма красавица е. Жалко, ако са се разделили.

Колкото до приятелката на Енгин, май за тази същата бях чела ,че си е нпаравила реклама с него, не помня точно как. Май беше публикувала някакви снимки в Туитър и беше намекнала нещо, но той го опровергал. Нещо такова беше,тя май е някаква манекенка.
Аз обаче не я харесвам за него, като че ли някой ме пита...

Иначе нашето момче пази личния си живот и никой не знае нищо за него. Много е потаен. Това само усилва апетитите на папараците да го изловят в крачка, ама засега той е железен. Най-много да го заснемат да пие кафе и да чете вестник с приятел. Гаджета- йок.

# 635
  • В Града на Липите
Ивка  Hug доколкото знам, тази на снимката, която си постнала е на някаква манекенка, около която имаше скандал заради снимки с монтаж. Казва се Джансу Ташкън. Така и не разбрах имали ли са връзка или не, тъй като прочетох доста противоречива информация.

Това са едните клюки за Джансу:
Скрит текст:
През 2011 година в медиите се появяват доста спекулации, че двамата изпълнители на главните роли в сериала Пепел от рози изживяват страхотна любов. Турските вестници пишат, че Берен Саат и Енгин Акюрек са отседнали заедно в известния турски курорт Чешме, място за отдих на много известни личности.
Керим обаче намери своята Фатмагюл в истинския живот. Това е 20-годишната Джансу Ташкън, която се разплака пред камерите, след като не успя да спечели конкурса "Best Model" в своята страна. Енгин Акюрек и приятелката му бяха заснети в турския град Шишли. Според турските медии Джансу Ташкън щяла да се появи в една от сериите на "Пепел от рози". Младата манекенка обаче обясни, че тя и Енгин Акюрек са просто приятели.
Наскоро във фейсбук бяха публикувани снимките на двамата, дори това бе профилната снимка на Джансу Ташкън. Тези снимки се разпространиха светкавично.

Феновете на Керим не бяха особенно доволни от новината и във фейсбук страницата на актьора се появиха мнения, че снимките са монтаж, направен на фотошоп. Не закъсня отговорът на Джансу Ташкън, която призна за връзката си с Енгин Акюрек и потвърди, че снимките са оригинални. "Ако мислите, че снимките са монтаж, потърсете за коментар Енгин. Той много добре знае за тези снимки. Оттук нататък аз няма да отговарям на въпроси, свързани с личния му живот."

Това са другите:
Скрит текст:
Турските медии побързаха да "обвържат" актьора Енгин Акюрек с манекенката Джансу Ташкън. В социалните мрежи се появи снимка на двамата и вестниците развързаха въображението си. Джансу обаче отрече. "Ние сме само приятели. Понякога се виждаме, ходим на кафе. Между нас няма други взаимоотношения. Аз имам връзка с човек, който няма нищо общо с артистичните среди. Нито на мен, нито на него ни е приятно да четем измислици в пресата", категорична е Джансу.
 Турската красавица допълва, че Енгин също има приятелка. "Със сигурност и на нея не й е приятно да чете клюките в медиите", сигурна е Джансу. Енгин не коментира по никакъв начин снимката. А тя всъщност по никакъв начин не е компрометираща - нещо, в което може да се убедите сами.

Това пък са трети клюки пак за същата:
Скрит текст:
В една статия журналистът Хюсейин Йозкан казва, че много се натъжил от новината за връзката м/у Енгин и Джансу. Тази новина е невярна. Казва, че  е жалко за Е А, защото и самият той не знаел как попаднал в тази ситуация. Джансу е манекенка, която не успяла да спечели конкурса "Най-добър модел". В резултат майката на Джансу започнала да твърди, че спечелилата 1-вото място Туба била проститука. Джансу целяла да стане известна. Според него Е А може би изобщо не знае за това. Просто някой е нагласил нещата да изглеждат такива. Нямало любов м/у двамата. Ако наистина се обичали, нямало да демонстрират пред журналистите. Предложение да участва в това е било направено на този журналист. Било му казано още отпреди, че ще бъде направена такава новина. Но той не вярвал, че това наистина ще стане. Твърди, че Джансу е планирала това - да се срещне с Енгин и извикала журналисти преди това да ги снимат. Резултатът накрая е какъвто го е искала Джансу-да стане известна в медиите и обществото. Така Енгин щял да разбере кои са приятелите и кои са враговете му.

Ето я бившата му приятелка, с която са се разделили малко след като са започнали снимките на КВФ

Тук явно са били някъде тримата и с Каан Ташанер.

тази размазаната е от сватбата на продуцента  Керем Чатай.

Ето и клип, с гостите. Енгин се държи малко странно, явно както винаги не е искал да привлича вниманието.

http://www.dailymotion.com/video/xfx54p_yapimci-kerem-catay-evlendi-beren-saat-kenan-imirzalioglu_shortfilms

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 00:48 от hrissi_sz

# 636
Хриси, благодаря за изчерпателната информация.  Hug

Ти си истинска енциклопедия,абсолютно си заслужаваш титлата "Професор по Енгинология"...

# 637
Ивка ,на мен Бура не ми харесва външно никак, просто не е мой тип , а е и много нискък за моя вкус. Но пък е много добър актьор. Гледала съм го малко в "Незабравима"/един от многото сериали ,които съм гледала оттук, оттам и не съм видяла края/, казват че прави добра роля и в "Кузей,Гуней", като Вурал е много добър.  С Бурджу Кара са хубава двойка. Виж на нея съм й фенка, голяма красавица е. Жалко, ако са се разделили.

Колкото до приятелката на Енгин, май за тази същата бях чела ,че си е нпаравила реклама с него, не помня точно как. Май беше публикувала някакви снимки в Туитър и беше намекнала нещо, но той го опровергал. Нещо такова беше,тя май е някаква манекенка.
Аз обаче не я харесвам за него, като че ли някой ме пита...

Иначе нашето момче пази личния си живот и никой не знае нищо за него. Много е потаен. Това само усилва апетитите на папараците да го изловят в крачка, ама засега той е железен. Най-много да го заснемат да пие кафе и да чете вестник с приятел. Гаджета- йок.

Дъга,аз също не харесвам ниски мъже - самата аз съм висока 178см и нисък мъж не би ми подхождал/поне от естетична гледна точка/.Още повече като обуя токове и ставам братовчедка на щраусите Grinning

Но в Бура има нещо,още не разбирам какво ,което прави впечатление...Чаровен е ... и още нещо.. newsm78.Като разбера ще ти кажа Grinning/Оффф май и хладнината не ми действа много по-различно от жегата  Confused/ hahaha

Аз съшо го гледах в "Незабравима",игра добре.За другия филм  - не съм го гледала,но явно струва...

А за "Керим" не знам...Тази манекенка на снимката хич,ама хич не стои добре до него..Някак си не струи химия между тях...Има други актьори,като ги видиш с половинките им и ти става едно такова...мило.При тях хич не ми стана мило Simple Smile
Не,че съм му луда фенка или "влюбена в него"/Аз на Кенан Имирзалъоглу не изневерявам  Joy Joy Joy/ и за това да го казвам,но така го усещам Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 00:22 от ивка1986

# 638
Ивка  Hug доколкото знам, тази на снимката, която си постнала е на някаква манекенка, около която имаше скандал заради снимки с монтаж. Казва се Джансу Ташкън. Така и не разбрах имали ли са връзка или не, тъй като прочетох доста противоречива информация.

Това са едните клюки за Джансу:
Скрит текст:
През 2011 година в медиите се появяват доста спекулации, че двамата изпълнители на главните роли в сериала Пепел от рози изживяват страхотна любов. Турските вестници пишат, че Берен Саат и Енгин Акюрек са отседнали заедно в известния турски курорт Чешме, място за отдих на много известни личности.
Керим обаче намери своята Фатмагюл в истинския живот. Това е 20-годишната Джансу Ташкън, която се разплака пред камерите, след като не успя да спечели конкурса "Best Model" в своята страна. Енгин Акюрек и приятелката му бяха заснети в турския град Шишли. Според турските медии Джансу Ташкън щяла да се появи в една от сериите на "Пепел от рози". Младата манекенка обаче обясни, че тя и Енгин Акюрек са просто приятели.
Наскоро във фейсбук бяха публикувани снимките на двамата, дори това бе профилната снимка на Джансу Ташкън. Тези снимки се разпространиха светкавично.

Феновете на Керим не бяха особенно доволни от новината и във фейсбук страницата на актьора се появиха мнения, че снимките са монтаж, направен на фотошоп. Не закъсня отговорът на Джансу Ташкън, която призна за връзката си с Енгин Акюрек и потвърди, че снимките са оригинални. "Ако мислите, че снимките са монтаж, потърсете за коментар Енгин. Той много добре знае за тези снимки. Оттук нататък аз няма да отговарям на въпроси, свързани с личния му живот."

Аз прочетох тази статия и ми стана интересно,та за това се разрових да открия "истината"/има ли жена,коя е,каква е - женско любопитство,което  ,за хубаво,или не, при мен е събрано от около 30-тина жени Grinning/

# 639
Лека нощ и сладки сънища на всички "ФатКеримки" Simple Smile

До утре сутрин,с чаша горещо кафе Simple Smile

Поздрав за "Лека нощ ":

http://svejo.net/558657-Vechna-Richard-Marx-Right-here-waiting-S-prevod-Visoko-kachestvo

# 640
Ивка , благодаря за поздрава. Ричард Маркс го харесвам от едно време още.

Лека нощ и от мен , че очите ми се затварят!

До утре!

# 641
Добро утро дами Simple Smile

Пожелавам ви весел и усмихнат неделен ден Simple Smile

# 642
ДОБРО УТРО! Hug

Хубав почивен ден ви пожелавам, изпълнен с много усмивки  и положителни емоции!

Аз пия фрапе ,има и за вас...

Ивка  Hug По-ранобудна си от мен.         

И един музикален поздрав. Забелязах,че Марги като я няма напоследък съм си занемарила музикалните занимания.

Юсуф Гюней - Двама романтични луди

http://vbox7.com/play:1c7a3de2ce

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 10:35 от * Дъга

# 643
ДОБРО УТРО! Hug

Хубав почивен ден ви пожелавам, изпълнен с много усмивки  и положителни емоции!

Аз пия фрапе ,има и за вас...

Ивка  Hug По-ранобудна си от мен.         

И един музикален поздрав. Забелязах,че Марги като я няма напоследък съм си занемарила музикалните занимания.

Юсуф Гюней - Двама романтични луди

http://vbox7.com/play:1c7a3de2ce

Дъга  Hug днес даже поспах - ежедневно ставам в 6 часа Simple Smile
Благодаря за поздрава  и почерпката Simple Smile

Ето и моят поздрав Simple Smile

# 644
Добро утро.   bouquet  Ама то май вече стана добър ден.  Laughing

Не, Селимчо го няма, въпреки че наистина може да се обърка с това русичкото момченце със сините очи.  Laughing От нашите там са Берен, Бура и Каан.

Ето ги все пак и отговорите на загадката.  Laughing

Да, Бурсу и Бура наскоро се разделиха, изглеждаха щастливи и не вярвах, че толкова бързо ще се разделят. А и на сватбата им бяха Берен, Каан и Енгин /Селим/.

п.п Седа Гювен и Бура Гюлсой участваха заедно в един сериал, който аз го гледах в нета. /Hepimiz Birimiz Icin - Всички за един/

Общи условия

Активация на акаунт