Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,снощи гледах 43 епизод, много хубав. Керим излиза от затвора , а Фатма е много щастлива и не го крие.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 12:17 от * Дъга

# 646
Момичета, хубав следобед ви желая!  Аз ще попътувам, до довечера.

# 647

Дъгичка приятно пътуване   bouquet

# 648
Момичета, хубав следобед ви желая!  Аз ще попътувам, до довечера

Дъга,лек път. До после Simple Smile

iHeartTwinkling аз се сетих,че е  Каан,но просто нета ми се прецака и не можах да се поправя Grinning.

# 649
Фатма тогава наистина беше много щастлива.  Heart Eyes И забележете как си е сложила ръцете върху сърцето й, което навярно е туптяло толкова силно. Всъщност както се казва ''Всяко зло за добро'', колкото и да е клиширано вече. Да, Керим беше в затвора, но това, че него го нямаше толкова време помогна на Фатмагюл да разбере, че не може да живее без него. Беше толкова развълнувана когато го видя. А в колата как си хванаха ръцете.. сладури.  Heart Eyes И двамата бяха много щастливи.

Дъга,  Hug пожелавам ти приятно пътуване.

ФеринаHug много хубави снимки на Фърат. Абе хубав си е и той.  Peace

# 650
# 651
# 652
# 653
# 654
# 655
  • В Града на Липите
Привет  wavey от мен.

Поздрав с един гневен, виновен, разкаян, сърдит и въобще много объркан Керим:

От вчера едва се сдържам да не подпукам сериала от първи епизод, но като знам какво ще стане все още успявам да се въздържам. Подложила съм се на детоксикация, като поддържам тонуса само с коментарите в двете теми, снимки, клипчета и гифчета.  Grinning Сега вече ги разбирам наркоманите. Много е трудно  ooooh!

Хубав ден на всички.  Hug

# 656
Момичета, здравейте! Hug

Хриси Hug мерси за Керимча... Heart Eyes! А клипчето с Мустафа Булут ми е едно от любимите, песента също ми харесва!
Цитат
...Подложила съм се на детоксикация...
Joy Joy Хриси, аз също ще трябва да последвам примера ти...поне за известно време - докато го пуснат пак по БТВ, че още съм изцяло "в матрицата" Mr. Green. Ще се пробвам, пък да видим... newsm78

Дъгичке Hug
Цитат
Дана, привет! Как си вече у дома? Пак поръчахме хубаво време в твоя чест, даже понамалихме температурите специално заради теб, за да не се шокираш. Миналата седмица бихме всички рекорди.
newsm51 благодаря ви за поръчката Wink...наистина, ако температурите бяха по-високи просто не знам как щях да издържа. Първите дни бях като пияна, виеше ми се свят, непрекъснато ми се спеше...абе така е като за няколко часа претърпиш промяна с около 20 градуса Mr. Green

Момичета, ама страшни виртуози сте с тези снимки!  bouquet

Пожелавам ви приятна вечер! До утре! Heart Eyes Hug

# 657
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА! Hug

Как сте? Надявам се,че си прекарвате добре неделната лятна вечер.
Аз пристигнах ,настаних се и сега съм в размисъл какво да гледам след малко. Флашконета днес ми е приятел,даже клипове отваря, кой като мен.

Хриси  HugПоздрава ти много хубав, някъде пет минути му се наслаждавах. Керим ми харесва всякак,гневен, виновен, разкаян, сърдит, затова може би не мога да изляза от филма. Ние с теб "боледуваме" горе долу от едно и също време. Ти обаче бележиш голям напредък щом си успяла да спреш да гледаш серии. Аз все още не мога,даже поради повечето свободно време през лятото се влошавам.

Дана,здравей!
Хубаво е, е се появяваш от време на време, въпреки че не можем да се засечем. Защото понякога има опасност да започна и да си говоря сама , а това не е добре.
За следващите няколко дни съм си свалила на компютъра първите осем епизода на "Облака" и го започвам. Да видим как ще ми се отрази.

Ивка, една от снимките на Берен много ми хареса и затова я използвах.

Дано се появи някоя от вас, че да не ми е скучно.

До по-късно!

# 658
Привет за пореден път днес дами  Hug

Дъга,хубави колажи си направила Simple Smile

Дана,хубаво е,че си се аклиматизирала Simple Smile

Много искам да започне филма,че да има за какво да си говорим вече...Не,че няма ама си е друго да се наслаждаваме на сериала и всеки след това да сподели гледната си точка Simple Smile. За детоксикация при мен не може да се говори,защото положението ми е такова,че и да не искам не мога да избегна гледането на сериали Simple Smile.Сега се вманиачих по "Щастливи заедно",направо едва чакам да дойде утре,за да го гледам....В общи линии - всеки луд си има номер,аз съм с цяла програма Grinning

# 659
  • В Града на Липите
Дъгичке  Hug знам какво е. Ужасен вирус. След три дни ще стане цял месец откакто не съм гледала серия. Направо броя дните  Joy  Joy И аз си се чудя честно казано, защото съм имунизирана срещу търпение.  Grinning
Между другото, не знам дали "Великолепния век" ми помогна, но поне ми ангажираше вечер вниманието за около три седмици. 
Скрит текст:
Дори от втори сезон ми стана доста интересен. Не е КВФ, но става за лятна забежка. Бяха ми казали, че ще забравя Керим заради този сладур:

ама не се получи. Въобще. Аз съм строго моногамна, сърцето ми принадлежи само на него:

Joy  Joy  Joy Шегувам се разбира се. Донякъде  Wink

Та ВВ, го препоръчвам. И ще плачете и ще се смеете с глас.  Peace Ако го подхванете, да знаете, че Шекер ага и Гюл ага са заети. Но Сюмбюл е свободен  Joy

Ако случайно не влизате в другата тема, ще постна едно интервю на Енгин, което Sofi_q е превела за нас:

http://www.dailymotion.com/video/xsbojg_yyyyyyy-y-engin-akyurek-trt1-2010_shortfilms

Общи условия

Активация на акаунт