Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • В Града на Липите
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=25977

Една анкета за Енгин и Берен. И двамата водят, но не е зле да ги подкрепим за всеки случай. Особено Берен. Енгин както обикновено е издухал конкуренцията  Grinning

# 661
http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=25977

Една анкета за Енгин и Берен. И двамата водят, но не е зле да ги подкрепим за всеки случай. Особено Берен. Енгин както обикновено е издухал конкуренцията  Grinning

Аз тук вече съм гласувала Simple Smile. Подкрепих  по трима и от двете категории,тези които харесвам от всички най-много Simple Smile

Между другото,Енгин от скоро е повел,когато гласувах аз,водеше Мурат Йълдъръм.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 22:42 от ивка1986

# 662
Извинявам се, че нахлувам така в темата, но 3 седмици бях заета и не можах да гледам филма. Сега когато реших да изгледам сериите се оказва, че ги намирам само до 112 серия. Въпроса ми е свърши ли филма /при положение, че съм гледала със субтитри и според мен има още серии/ и до коя серия е излъчван по БТВ? Предварително ви благодаря. Лека и прохладна вечер.

# 663
Извинявам се, че нахлувам така в темата, но 3 седмици бях заета и не можах да гледам филма. Сега когато реших да изгледам сериите се оказва, че ги намирам само до 112 серия. Въпроса ми е свърши ли филма /при положение, че съм гледала със субтитри и според мен има още серии/ и до коя серия е излъчван по БТВ? Предварително ви благодаря. Лека и прохладна вечер.
Сериалът не е свършил, от БТВ го спряха, защото сме лято и повечето хора са навън, и не могат да го гледат. Последната серия /засега/, която БТВ излъчиха беше 112. Предполага се, че сериалът ще започне отново да се излъчва през есента.

# 664
Здравейте и добре съм ви заварила!

Малко е късничко, но нямаше как да не ви видя!  Peace

Дори не съм прочела ред от 14-те странички, които съм пропуснала за седмица, ще го направя утре с удоволствие!  Laughing

Липсвахте ми yes вие, сериала, темата! Hug

До утре!  thumbsup Kissing Heart lovekiss

# 665
Здравейте и добре съм ви заварила!

Малко е късничко, но нямаше как да не ви видя!  Peace

Дори не съм прочела ред от 14-те странички, които съм пропуснала за седмица, ще го направя утре с удоволствие!  Laughing

Липсвахте ми yes вие, сериала, темата! Hug

До утре!  thumbsup Kissing Heart lovekiss

Добро утро и успешна нова седмица,дами  Hug

Марги  Hug добре си ни дошла отново...

# 666
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!   Hug

Не можах да ви пожелая добро утро, но нали съм в почивка и си помързелувах повечко.
Пожелавам ви прекрасен летен ден, много усмихнат и ако е възможно прохладен, но не се надявам много.
Още се чудя как ме навиха да дойда на място, където няма климатици, голяма жега беше тази нощ.

Марги
, привет! Hug
Радвам се,че си отново при нас. Много ни липсваше, нали знаеш....
Тук и без това не е много оживено, но няма как, лято е.

Този поздрав е специално за теб за добре дошла.

Ask - i Virane

http://www.vbox7.com/play:ad98fd01

Хайде , до после!

# 667
  • В Града на Липите
Привет и от мен  Hug

Поздрав с един колаж, за любителките на ръце

п.п. Извинявам се, ако вече е постван.

# 668
Здравейте, момичета.  Hug

МаргиHug добре дошла. И ти ни липсваше.

Ивка, ДъгаHug

Хриси, много хубав колаж. Heart Eyes

Пожелавам ви приятен ден.  bouquet

# 669
iHeartTwinkling ,благодаря за отговора    bouquet

# 670
Здравейте!

snowquens, neli672, Tsetsa2, добре дошли и от мен в темата! Hug   newsm51

Ивка, Дъга, Ани Hug благодаря момичета за посрещането!  
Наистина е приятно да се завърнеш и да усетиш нечия усмивка дори и някъде далеч зад мотитора...странно, нали... Thinking
Какво значение обаче имат въпросите-как и защо е така, щом се чувстваш добре, щом и твоята усмивка е на лицето ти!
Какво значение има и това, което е някак необяснимо, но е реалност и факт...
Факт тук и сега...докога...кой може да знае... да усещаш мига, като нещо в което има частици от спомени, в което има и частици мечти и за утре...е нещо много специално...
Така се чувствам и аз в компанията ви! Благодаря за което! Hug

Приятелството е като цигулката , музиката може и да спре , но струните остават.

И за да мина по темата...радвам се, че духа на темата е така осезаем, макар и в понамален състав. Интересни мнения, хубави снимки и колажи...с една дума, отново страхотно четиво! newsm10
Темата е още по-интересна и с кадрите от моменти от сериала, личните клипове-Дъга, Ани,  поздравления за тези ви умения!   smile3525 smile3501

Поздравление и за взетите изпити от Ангелчето!  Hug newsm10

Времето лети-не го гледам  Naughty  сигурно е интресен, но не му е дошло времето да му стана зрител, което не означава, че ще е все така. Може би ще ми се отвори пространство и интерес, ама като му дойде времето.  Wink

За Облака...гледах го преди време/признавам, малко  по диагонал /  мисля, че нямам нужда от тежките му теми, от тежките сцени...а и определено не ми харесва тази визия на Енгин... Shocked Stop
Всъщност Енгин ми допада до момента само в образа на Керим.
Има артисти от турските сериали, които мога да ги гледам във всичко до момента, следващи проекти-също, но Енгин не е от тях. Не казвам, че не е добър, просто е до усещане. Thinking

Направи ми впечатление мнението на snowquen,  Hug от пост 460 стр.31/

Цитат
обаче се чудя само на мен ли ми направи лошо впечатление отношението на Фатма към Мерием?Смятам че в последно време Ф се държеше зле с нея!
Конкретно: шегите по отношение на Кадир не бяха уместни, освен това трябваше да защити по настоятелно продължително и упорито Мерием пред Керим! За мен той е неблагодарен! Дължи всичко на Мерием!
Да не забравяме че абла му е щяла да се жени но се е отказала своето щастие заради него! Това трябва да се оцени!(макар че в случая всяко зло за добро защото тя не би била щастлива в брак с човек който слуша майка си и не я приема такава каквато е! Редно щом наистина я обича да я вземе заедно с Керим и да го обича и него! Щом се е поддал  на мнението на майка си и на това какво шще кажат хората значи не я е обочал достатъчно и не я е заслужавал!!! Един такъв евентуален брак, дори ако го нямаше Керим би бил нещастен!)

мисълта ми беше че и Ф  и К са неблагодарни и не оценят добрината и човещината(все по рядко срещана) на М!
Всичко това което е постигнала досега Ф дължи само и единствено на Мерием!!!

В първия момент бях малко изненадана  #Crazy newsm78  но наистина би могло да има такъв прочит на случките с Мерием. За мен, обаче поради многобройното и детайлно взиране във всяка сцена определено не е така.
Не мисля, че това, което показа Керим/знаем колко беше ядосан, когато научи за писмото и колко гневен и дори краен беше/ може да се определи, като неуважение към Мерием.
Реакцията му беше напълно логична и обяснима, макар и да донесе много тъга и огорчение за Мерием.
Разбира се, че и Мерием си имаше нейните основания, да направи този избор/да скрие писмото от него в онзи момент/ в крайна сметка според мен е по-важно, че всичките тази емоции и мисли, макар и негативни, отрицателни излязоха от тях, те се освободиха от бремето им.

Няма как да няма недоразумения, проблеми, когато има общуване, те се преодоляват чрез споделяне, не чрез премълчаване.
Затова и в тази смисъл мисля, че те и двамата, и Мерием и Керим имаха нужда от този тежък момент, за да могат да се намерят отново, да паднат стени от тайни, които биха им попречили в отношенията.

По повод на Фатмагюл...нямам спомен за нещо неуважително към Мерием, дори и когато тя беше за нея само човека/близък/ на един от враговете й.  Дори и тогава Фатмагюл не показа омраза или озлобление към нея, към разбирането й Керим,  беше по-скоро дистанцирана и я отбягваше, което бе най-доброто решение за реакция.
След това много бързо и подобаващо  оцени цялата добронамереност на Мерием към нея, даде й шанс, даде шанс и на двете за приятелството и близките отношения, които се зародиха между тях.

Спомням си сцената в която се изненада, като видя розата подарена от Кадир, която беше запазила Мерием, наистина имаше лек закачлив коментар и няколко многозначителни погледа, но това беше изцяло с добро чувство. В тези толкова трудни дни за тях, това бе нещо като лек полъх на надежда от едни по-хубави и спокойни дни, нормални дни, изпълнени с усмивки.

Наистина Мерием направи много за Фатмагюл и Керим, но това нямаше да има стойност и смисъл ако и те самите/Фатмагюл и Керим/ не го искаха, ако не се бяха постарали и те.
Затова не мисля, има нужда да се оценя чия заслуга е повече или по-малко. В техният случай е важно наличие на промяна в отношенията им, особено след подобна случка, важно е наличието на тяхното днес, на тяхното утре.
Важното е, че го постигат заедно...Мерием, Фатмагюл, Керим, веднъж повече или веднъж по-малко от някой от тях, но при все това винаги- заедно.

Дъга, слушам си поздрава с удоволствие! Hug
Намерила съм няколко нови песнички и изпълнители,  но им търся подходящи клипчета с превод. Shocked

Цитат
Поздрав с един колаж, за любителките на ръце

Хриси,  Hug и аз съм от групата  Laughing  благодаря за колажа!  Heart Eyes

Да приключвам за сега, че май стана дълго...  blahblah  newsm78 Joy Wink

Тук съм вече така, че до по-късно! Hug Момичета, хубав ден! thumbsup Kissing Heart lovekiss

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 20:19 от margita9

# 671
# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт