ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА И 1 МЕСЕЦ

• 21 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Пфуууууууу,не мога да сложа аватар,оня ми изчезна и досега се мъчих и ми писна...аааа,хванах от подразбиращите се Sick
Да ви споделя,имаме си ново занимание-цопкане в локвите,мнооооооого кеф тея локви!  А днес ме пощури,отваря входната врата и бегом на стълбите,3 пъти го гоних -аз по гащи,добре че нямаше никой във входа Mr. Green

# 706
  • Cyprus, Пловдив
Привет!
Днес се върнахме от вилата, в планината си е направо студ, отиде си лятото  Confused
Палома, Пупи, ще видим дали това, което мисля ще се осъществи, но какво и да става не мисля да се връщам в Кипър  Naughty
Магнет, голямо гонене е било по гащи  Mr. Green Laughing

# 707
  • Sunshine state
Даре,от сърце ти стискам палци да се осъществи и повече да не трябва да се тревожиш. Hug Да ти кажа,че сестра ми и мъжа й ще заминават за Никозия.Това сериозно го казвам,не се майтапя.hahaha
Лятото си отиде,да...Много ми е тъжно и скапано!Мразя зимата,мразя студа.. ooooh!
На нас сестра ми ни бяха на гости вчера и днес ги изпратих.Много хубаво си изкарахме,а Лорито беше лепната за чичо си,защото той е малко луд и й пуска разни песнички от Улица Сезам.Тя пък ги харесва и само по него ходеше.Сестра ми чак се ядосва и вика "Стига си я забавлявал,защото на мен не се радва."  Laughing
Най-после прословутите изследвания са готови.Тая паразитология бая си я почакахме..Утре ще ги занеса и ще видим от кога ще тръгва. Peace На мен утре ми е първия работен ден и ми е малко притеснено.Абе лъжа..Не е малко,ами много. Whistling  ooooh! Отгоре на всичко моята колежка "любезно" ме остави сама и сега ми е голям спек.. #Crazy

# 708
Стискам палци всичко да мине по вода, ПупиHug

# 709
  • Sunshine state
Еййййй,свърши се!  Crazy Мина като по вода и всичко бе спокойно и непринудено.
Занесох и изследванията в яслата и от утре тръгва! В 8:30ч. трябва да сме там.Казаха да я забера към 12ч. Той Данчо ще я вземе,че аз до 13ч. съм на работа. Дано се адаптира бързо и да си върви нормално всичко. Praynig

# 710
  • Cyprus, Пловдив
Пупи, мерси  Hug Hug Hug Сестра ти за първи път ли ще пътуват? Защо са решили точно Никозия? Ако мога да съм полезна с нещо-винаги съм на среща  Hug
И малката ми племенница утре тръгва на ясла  Heart Eyes Пожелавам и на нея, и на Лорка бързо и лесно адаптирване  Hug Hug
Пупи, запозна ли се с учениците или утре?  Grinning

# 711
Честит първи учебен ден и на добър час Пупи! Все така гладко да минават учебните дни, че с тия 8-ми клас е голям пожар. Дано и Лора бързо да се адаптира в яслата.
За климатика понеже писа, че сте се насочили към Дайкин - искам да ти кажа, като ползвател на 2 такива вече 3-та година, че подовия модел си заслужава, но 35-50 е скъп доста. Не съм доволна от стенния обаче никак, дрънчи зимата външното тялои и имаме брум по стената, вътре пукат пластмасите. Тази зима ще видим дали ще има разлика - сменихме му стойките и местоположението на външното тяло/това заради ремонта на кухнята/. И много често размразява. Виж моделите на Мицубиши и Тошиба. Ако Данчо има време и му интересно да прочете форума на setcom.com там има много информация.
При нас новото са още 2 зъба и това, че Дидко ме имитира как се арам. Файда от карането няма - моето  Mr. Green
Lucky_luck имаш едни стиснати палци  Hug Няма невъзможни неща.
Магнет гоните ли се ще на стълбището? И как Жожо си отваря входната врата - или не е било заключено?

# 712
Здравейте,

Честит първи учебен ден на Малина на Тони и на Пупи.Да ви върви по вода учебната година Hug

Пупи,успех и на Лорка с яслата,да ни разкажеш как се адаптира.

Даре,имаш много положителна енергия и от мен HugНикозия къде се намира?

Девил
,честити ви зъбчета,кътници предполагам.При малката са в застой,чакам следващата вълна.

Аз това мойто дете не зная как да я обличам за спане.За завиване да не говорим,само като я завия се събужда,мрънка докато не изрита пелената.Все си мисля че й е студено,ама в стаята е 24.5 градуса и с дълъг ръкав май ще й е топло.
То аз самата не зная топло ли ми е ,студено ли ми е.Днес ни се размина да вали Laughing

# 713
Zdraveite.
Dare, s teb sme!
Pupi, radvam se za chudesnite novini! Chestit parvi ucheben den!
Devil, chestiti zabcheta!
Nie vchera slojihme vrah na sladoleda s revovete. Tarpenieto mi veche zavarshi i go nashlqpah po golo dupe. V otgovor toi se napika 3 pati v gashtite! Az se karam, toi ne kazva i taka cql den! Beshe mnogo tejko, mnogo revove... Bqhme do edna prqitelka v Novi Iskar. Ta i tam si pokaza rogata...
Dnes puk e drugo dete. Vse edno tova, koeto ot 4-5 meseca nasam plache, trashka se i muchi za vsqko neshto, prosto go nqma. Da iskam da mu se skaram za neshto dnes, nqma za kakvo. Nito se trashkashe kato mu vzimah neshta ot racete, nito nishto. Dva pati sqdat s baba da gledat TV i toi zaspiva taka v skuta i. Shte go probvam kato nov metod za prispivane. Che vchera primerno za cql den spa nqkade okolo 15-20min. Razhojdah go s kolichkata, liushkah, gushkah, traskah - ne i ne!
Noshtem e vse taka tejko, budim se chesto, nishto novo.
Sajalqvam za latinicata, ot laptopa na brat mi sam, toi e preinstaliral windows i osthe nqma programi. Az vlizam v internet ot telefona si obiknoveno, no nqmam prasti da pisha ot nego...

# 714

Честит първи учебен ден на Малина на Тони и на Пупи.Да ви върви по вода учебната година Hug

Благодаря, Палома. Днес беше пълна лудница. Каката ученичка, малката навсякъде с мен, то не бяха подвързии, то не бяха тетрадки, не бе чудо. Всичко бях оставила за последния ден. Но и днешния ден мина. От утре трябва да свикваме с нов режим, все пак ваканцията свърши.

Пупи, желая ти по-малко нерви с осмокласниците и Лорка да свикне бързо с яслата.

На останалите мами - приятна вечер и спокойна нощ с малчовците.

# 715
  • София
привет!

Пупи,наслука и на двете ви Hug

Честит 1-и учебен ден на всички дечица,ходещи на у-ще    bouquet и на учителките    bouquet
Ние взехме климатик и днес го сложиха,инверторен, с филтри против бектерии и йонизатор, 12-ка.
Дайкин са най-доброто,но са яко скъпи и ние не можем да си го позволим.

Девилчестити зъбаци! А за гоненето-да, не беше заключена вратата и той просто излиза...вчера пусна миялната....бях забравила да изключа кабела от контакта....и по едно време чувам че работи и питам мъжО-ти ли я пусна..и ..да...
А днес,о днес стана голям ужас....гладачната дъска...на нея:ютия, буркан с компот и стерилизатора...нашия влезнал и се увисил на дъслата и чувам адски шум и...як рев и какво да видя:ютията/слава Богу!/ увиснала на кабела, останалите неща леш на земята,буркана на парченца,всичко в череши и нашия реве колкото глас има....добре,че нищо му нямаше,пу-пу Praynig

Дарка Hug
Мели къде си?

# 716
Магнет брррррр голям ужас - от това да се счупи нещо стъклено ме е страх, да не се нареже диването и да не хапне стъкло.
При нас по-малко зло - отиваме в офиса на счетоводителката и там все нещо има за очерпка, в случая крекери. Бутам му на Дидко в ръцете и той по едно време уж дъвче, ама не - като почна да се души, хем го държа - добре, че получи позив за повръщане и се оказа, че е налапал цяа бисквита без да сдъвче и натроши с зъби. Даже нямах време да се уплаша  #Crazy
Аз почнах все по-често да практикувам игнор по време на изблиците на малкия, това само действа - иначе си мисли, че си играем.
вашите деца намалиха ли пиенето на вода с застудяването? - Дидко нещо не е жаба вече, не мога да разбера дали е заото сложих накрайник вместо биберон. Пие от накрайника, но наполовина по-малко вода от преди. И настоява да си държи шишето сам от 2 дни, преди въобще не имал индикации за това, нито желание.
и да се изфукам най-накра Дидко яде нещо сготвено от мен. Направих боб яхния и му дадох за вечеря, облиза си пръстите дет' се вика.

# 717
  • Sunshine state
Девил/ Twisted Evil/,пие по-малко вода,да,точно това забелязвам и аз напоследък.И тя не си държи шишето сама,може,но знае,че аз ще й го подам.Виждала съм я как си го взима от шкафа и си пие сама,но види ли ме,че я гледам,се прави на безпомощна и само го сочи.Иначе няма никакъв проблем-вдига си го,пие си и го оставя на същото място дори.Инат,та дрънка. Laughing  За много неща е така.Нарочно го прави.В яслата няма да има голям избор така,че ще се пречупи.Малки хитреци са. Party В началото като проходи,я окуражавахме,но в мига,в който започнеш да казваш "Браво,Лори,браво." и сяда възмутена.Не искаше да й се радваме и само я гледахме с половин око,сакън да не ни види.Странно,но и аз съм такава до ден днешен-не обичам да ми се възхищават или някакви ентусиасти да ме окуражават за нещо си.Знам,че хората го правят от добро,но аз се чувствам неловко. Rolling Eyes
Днес специално й купих раничка за яслата.Грижливо й приготвих 2 комплекта дрешки в случай,че се намокри или изцапа.Да си призная,беше ми голям кеф. Blush Пъхнах и листче с името й и нашите имена и телефони,ако има нещо,понеже не си спомням да съм ги попълвала в някоя декларация. Thinking Уверена съм,че всичко ще мине наред и съм някак си плашещо спокойна. Laughing
Магнет,тази случка направо ме срази.Вече си се представих как прекосявам коридора до стаята и какви мисли ми минават през главата.Чуя ли я така да реве,значи нещо СТАВА. #Crazy
Тони,честита ученичка! Леле,вярно,че ти си мама на двама. Heart Eyes
Палома,и аз съм така-изобщо не знам как да се обличам,а за нея да не говорим. ooooh! Много мразя точно това време на годината.Ако е студено или топло,знаеш как,но сега..  Tired
Днес я сложих да спи с чувалчето и с боди къс ръкав на затворен прозорец.Мисля,че е добре.Става топло и задушно,като не е отворен прозореца.
Майче,кофти история с тия тежки дни.През нощта как издържаш на толкова будения?Не питам,за да се тупам в гърдите колко спим,а наистина те съжалявам,понеже знам какво е и направо не ми се мисли,ако я откараш до толкова време.Все още ли спите заедно?
Даре,ами в Никозия,защото имат приятелка там и ще си делят наема.Каза,че е добре и се говорело предимно английски/който сестра ми и КО не разбират и не говорят  Mr. Green/.Било някакво туристическо градче на 30км.,но проблемът е,че нямало междуградски автобуси.Ще видим какво,що.
Сега пийвам биричка,че тия дни изоставам от бирения график покрай много ангажименти и вече дългът ме зове. Mr. Green newsm24

# 718
Здравейте!
Пупи, все така безпроблемно да ти върви в училище и късмет на Лори в яслата!
Почнаха да раздават ония помощи, сигурно си чула де, ама и аз да ти кажа, не че аз още съм ги взела нашите  Whistling

Малките са още с р-во, вече не знам дали ще тръгнат на ясла на 1ви  Tired

Иначе новото при нас е, че най-накрая проходихме, е, само Рокси и то по няколко крачки, ама все е нещо, Мики пък почна да се катери по диваните и вече грам не мога да ги оставя  ooooh!

Магнет, много страшно преживяване това с ютията и буркана.

Аз оня ден занесох един стол в тяхната стая, че имам едно цвете на високо - да си го полея и после се върнах за водата, съответно се чува страшен рев - Мики се мъчела да се качи на стола и го обърнала върху себе си, направо през врата й беше паднал, добре че й нямаше нищо  Praynig

Девил и малките пият по-малко вода напоследък.

На мен все ми е топло като бутам количката (вече с децата и багажа си е над 40кг  Crazy ) и все си мисля, че и на тях им е топло, но то едва ли е така, предвид че те си стоят на едно място в количката. Ако се колебая им слагам по една грейчица без ръкави за всеки случай. Вкъщи са все още по къси ръкави/долнища, най-много чорапки да им обуя.

# 719
  • Sunshine state
Ето ни и нас след първия яслен ден. Grinning
Заведохме я в 8:30ч. и я оставихме.Не плака изобщо.Бяха й приготвили и шкафче с нейното име.Успокоиха ни да не се притесняваме,а аз викам,ако плаче,да звъннете.Тя ми се смяха много.Викат,то ако тръгнем да звъним,няма ни едно дете да остане в групата. hahaha Казах,че за заспиване ползва биберон,но лелката ми обясни,че ще я отучат.
Та,отидох на работа и се прибрах към 12ч. и потеглих да я забирам,защото нали първите дни стоят до обяд.Всичко е минало наред,не е плакала изобщо.Не е искала да спи и пиела много вода.Извеждали ги навън и се държала много добре.Не искала кус кус сутринта,а на обяд се борили с една супа,та изяла половината. Laughing Изобщо много се успокоих и тя изглеждаше добре.Спинкаше й се,но нормално,след като не е спала.Утре последно до 12:30ч. и ако мине добре,от другия ден по цял ден. Peace

Общи условия

Активация на акаунт