Американците, американците - Tема 12

• 24 745
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Тъй, мисля да нанеса промени във Властелинския кодекс, по-точно в следните точки:

Властелински кодекс:

ал 2.3. Когато/Ако властелинът се завърне, новите собственици на собствеността му преценяват(!!!) дали да я върнат на стария собственик, да я разделят с него или да я запазят изцяло за себе си, като това трябва да стане до края на настоящата тема, като за целта старият собственик трябва да предоставя подкупи - злато, бижута, дрехи, лакомства, както на новия собственик/собственици, така и на Главнокомандващия Властелин. А също така да си вземе и бележка, и да не отсъства за толкова дълго, освен ако няма уважителни причини!

И да добавя:
ал 2.4. Когато властелин липсва повече от 2 теми и има споделени територии с друг властелин, който е редовен в темата, то собствеността се прехвърля изцяло на втория, без да се провежда търг!!!

Предишен текст

Мисля, че така е по-коректно. Peace

Все пак съществува следната точка, не е толкова трудно:

ал. 2.1. Ако ви се налага да отсъствате за по-дълго време, моля споделете го в темата, за да могат отсъствията ви да бъдат извинени, а собствеността ви - непокътната!

Също така да добавя следната точка:

Чл. 3. Всички американци над 65-годишна възраст, всички с филмографии, достойни за уважение и възхищение; всички, станали повод за спор между най-малко четирима властелина; всички, притежаващи невероятна визия, чар и тяло, станали повод за групово търкане са общи /може да ги намерите в общия списък/. Изключение може да се направи само за по-възрастните господа /над 65 г./, ако са обект на желание на някой властелин, но само при условие, че останалите властелини са съгласни!!!

Ако се сетите за друго - казвайте!

И да ви подшушна под секрет:

Скрит текст:
Саркът не се е разписвал в предишната тема. Все още не е и в тази. Изводът - изписвайте темата по-бързо и тихичко стискайте палци. Mr. Green

# 196

И да ви подшушна под секрет:

Скрит текст:
Саркът не се е разписвал в предишната тема. Все още не е и в тази. Изводът - изписвайте темата по-бързо и тихичко стискайте палци. Mr. Green

Баси изрода си, няма втора като тебе!  smile3532

Аз претенции към кодекса нямам, скромна и моногамна съм, мерси.  Sunglasses

# 197
Свиркам сии... Whistling

# 198
Свиркай си, ама ако те сполети нещо изневиделица да не се изненадаш.  hahaha

# 199
Тиху ся, стига дърпа дявола за опашката. Аз толкоз тайно го казах, пък ти взе, че ме и цитира, да се набива още на очи. Crazy Laughing

# 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бебе бе hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha, самата дискретност си ти Joy

# 201
Щот ми е приятелка, Бебе, няма как да оставя нещата така.  Naughty

# 202
Ъгаси к'ва си! Laughing Тъкмо реших, че ще придърпам Робърт Дауни, но не би. Laughing

Като наближи краят на темата ще я предупредя, щот' и на мен ми е приятелка, пък тя си преценява иска ли да пише тук, не иска ли. Ъгаси к'ва съм добра. ooooh!

# 203
Е, тя си пише бе, ама нарядко Grinning

Как ти се стори "Време за убиване"?

# 204
Такава съм, кат тебе.  hahaha

# 205
  • КиТ
Бебе  hahaha hahaha hahaha Уби ме с тази дискретност  Crazy Joy Joy Joy

Идвам да покажа нова придобивка Heart Eyes

Иън Хардинг

А верно ли Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не съм търсила какви са му родителите,ако се зачита искам половината Praynig Praynig Praynig,от кога съжалявам,че не мога го заплюя никъде  Crossing Arms

# 206
Е, тя си пише бе, ама нарядко Grinning

Как ти се стори "Време за убиване"?

Казвам ти, че в миналата тема не е писала. Grinning

"Време за убиване" ми хареса естествено, ма що не ме предупредихте гаднярки такива! Аз очаквам някво приятно трилърче, пък то... ooooh! Скъсах съ да рева. Ъгаси! Матю къв беше млад. Сякъш и носът му беше по-млад. Thinking

# 207
Бебе, фактът, че аз го харесвам, е достатъчно предупреждение hahaha

# 208
 Laughing

За довечера ей този съм набелязала:

http://www.imdb.com/title/tt0079252/

Не много по темата и още един, който май е за другата тема. А сега ще доглеждам комедията за Кис, че снощи заспах.  Blush

# 209
Аз очаквам някво приятно трилърче, пък то... ooooh! Скъсах съ да рева. Ъгаси!

Е ти па не му ли чете резюмето, мър? Мъжът ми веднъж го издържа тоя филм, при това преди появата на Кица, втори път каза, че няма да го гледа.

Цитат
Сякъш и носът му беше по-млад.

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт