Пълен глад

• 149 586
  • 460
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте ! Започвам от днес  и се надявам да издържа 20тина дена Simple Smile

# 391
Здравейте! Днес ми е втори ден...издържах вчера зверския глад, но вечерта хапнах няколко зърна грозде и днес кантара не отчете минус Sad...продължавам напред и няма да се отказвам. Успех на всички! Simple Smile

# 392
И на мен ми е 2-ри ден, но снощи пих зелен чай,за да мога да се изчистя по-бързо. Вчера началното ми тегло беше 66.2, а днес е 65 по обясними причини. Надяваам след след 20 дни да бъда поне 58  и да ги задържа разбира се и се радвам, че има и други гладуващи  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 393
Аз вчера пих и енергийна напитка...която си е доста калорична...но днес вече само вода и кафе. Преди години бях правила подобно гладуване за 10-12 дни от 55кг. станах 47кг. Надявам се и този път да подейства. Най-трудно ми е вечер, не мога да спя от глад, даже се замислям дали да не взема някое хапче за сън(билково). Успех момичета и нека се подкрепяме, че си е доста трудно Simple Smile

# 394

Успех ladybolein  Simple Smile
И мен снощи ме мъчи глад,ама съм силно мотивирана този път. Аз винаги съм била около 60-те кг и сега тези 5-6 кг ужасно ми тежат и затова ще гледам да издържа. 
Казваш преди си издържала 10-12 дни, а след това успя ли да задържиш за дълго свалените кг?

# 395
Да, задържах го и то поне година...си бях 47-48...максимум 49 и страшно се харесвах, после от нерви постепенно стигнах 50...тях ги държах още година...и така сега 55кг. Много трудно смъкнах тогава, макар че бях на пълен глад, помня, че най-трудно от 50 надолу...задържах няколко дни и изведнъж като видях че съм малко под 49 щях да се разплача от радост. Тогава бях много стриктна и имах воля...която и сега имам. Дано се получи. Преди година бях качила много кг. заради едно заболяване и от 64кг си се върнах на 55 с нещо като полуглад - стоях само на кисело мляко с пасиран спанак( един немски в буркан, много вкусен и солен)...само че в страшно ограничени порции. Стигнах 55, но бързо след това качих до 57 и накрая пак с глад си го затвърдих, само дето нямах воля да смъкна под тези 55. Мен само гладът ме оправя, а и усетя ли вкуса на храната не мога да се сдържам, т.е. или ям или не ям. Волята все ми изневерява, този път няма да й се дам Simple Smile

# 396
Заедно сме в играта, така че ще се подкрепяме  Wink
Аз утре сутрин пак ше пиша след като се претегля  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Дано поне още 500гр да сваля Simple Smile

# 397
Успех на всички!!! smile3501 coolcool  newsm10

# 398
Ох, аз вчера се издъних Embarassed Пържих рибка и хапнах ...много се ядосвам на себе си. smile3511

# 399
Без прегрешения вчера(е почти, ако не броим едната биричка)! Продължавам напред с гладуването, вече свикнах да не изпитвам глад и да не усещам вкуса на храната. Имам голям проблем с ходенето до тоалетна...аз по принцип си го имам, но сега тотално. Успех на всички! Рибката не е голямо прегрешение Simple Smile

# 400
 Hug
Здравейте,аз също съм на гладен режим.Днес ми е 9 ден,почнах точно първия ден на намаляваща луна-неслучайно-мисля да направя 15 до 30 дена.До сега съм пробвала много пъти гладуване по 3-4 дни,и един път по седмица.В момента нямам никакви проблеми,отразява ми се чудесно на настроението,но трябва да се внимава с физическото натоварване-организмът няма много излишни сили ,за това всяка една дейност ,провеждана през гладуването е добре преценена и разумна.Човек може да науча много от продължителното гладуване,като например как да изразходва разумно енергията си и да не я хаби за глупости.  Naughty
Поздравявам ви всички ,които сте открили лечебните свойства на глада.
Ползвайте се от това,когато е необходимо^^ и бъдете здрави и щастливи.  Joy

# 401
Уау, 9 ден! Браво! Момичета, аз съм вече 53,5кг...много бавно смъквам, но поне знам, че ги задържам. Вчера изкарах на чист глад...но не мога да се лиша от кафе и сода...което знам, че е лошо, но е някакъв навик. Да ви се оплача, аз съм студентка, осигуровките ми не са плащани от университета, въпреки че всичко е изрядно...системата ме е изплюла и с цялата си наглост ме карат да чакам до септември да ги изплатят (ако въобще смятат да го направят). Цял ден водих преговори и съм страшно изнервена и ме хваща параноя, че може нещо стомашно да ме хване като гастрит...и да не мога да отида на лекар. Само тази мисъл ме кара да мисля за храна и тн. Помогнете с мотивация, моля ви. Извинявам се, че се оплаквам тук, просто днес ми е критичен ден, тъкмо свикнах и сега тези проблеми ме разколебават. Благодаря Ви предварително и успех на всички!

# 402
ladybolein Здравей
Моментните ти неразположения най-вероятно се дължат не на глад,а на кафето със захар ,което толкова обичаш.Също и чистенето от токсини,но то започва след 3-4 ден.Може би мозъкът ти изпраща сигнали ,че искаш храна,захарта,солта и въобще вредните храни си казват думата.Пази се от захарта.Организмът ти ,най-вероятно,е пристрастен към нея,както при повечето хора .
Ако издържиш на тези моменти,които първите дни са почти цял ден после ще си много благодарна на себе си.
Не случайно Петър Дънов е казал,че човек гладувал повече от 10 дни не може да му се влияе и е много по-душевно устойчив.
Мисля ,че имаш нужда точно от това . Peace
Успех!

# 403
Аз вчера издържах на водичка(компенсирах за рибата). Днес ми е малко гладно, но няма да се дам.  Simple Smile

# 404
Днес съм на вода. Малко почивка за тия стомах и черва, които се бъхтят от сутрин до вечер да осмислят всякакви боклуци. Килограмите не са добре - над 90, като само ръстът ме спасява да не изглеждам тотално зле (184см). В миналото съм правил дни на пълен глад, като най-дългия период е бил 9 дена само на вода и 3 дена сух глад - без храна и вода.
Този път не мисля да правя повече от 1-2 дена, защото имам тенденцията да преяждам след такива гладувания. Усетих нуждата от reset бутон на цялата система и след това почвам някакъв режим. 

Общи условия

Активация на акаунт