Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 161
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
  • На острова
Благодаря за мненията, ако не се покачи цената ще си поръчам комплекта  Mr. Green
Снощи след като попитах за мнение тук и цената и скочи с 1 лв. Не че ми е за левчето, ама... Кой пък в неделя вечер работи из сайта, не знам...Или те автоматично се вдигат цените..Курсът на долара, ала-бала  Mr. Green

# 526
Благодаря за мненията, ако не се покачи цената ще си поръчам комплекта  Mr. Green
Снощи след като попитах за мнение тук и цената и скочи с 1 лв. Не че ми е за левчето, ама... Кой пък в неделя вечер работи из сайта, не знам...Или те автоматично се вдигат цените..Курсът на долара, ала-бала  Mr. Green

доларът пада в момента Tired

# 527
Още ли важи извинението за долара?!  Laughing

# 528
  • по света
Някой пробва ли системата за избелване?Нещо съм в колебания дали да си поръчам.. Thinking

# 529
Някой пробва ли системата за избелване?Нещо съм в колебания дали да си поръчам.. Thinking
Каква е тази система за избелване би ли дала инфо и линк?

# 530
  • София-Лагера
Получих си тестерите поръчани в понеделник.
Отново съм много доволна.
Два броя от този
http://www.enzo.bg/chopard/chopard-wish-tester-75-ml-parfjumirana-voda/
Даже в момента е намален с 5 лв.Бях го забравила колко е хубав.
И два броя мъжки. Peace

# 531
В момента има намаление на Биодерма. Реших да пробвам за измиване на лице(имам нормална към суха кожа) това:
http://www.enzo.bg/kozmetika/bioderma/bioderma-abc-derm-dush-gel … cleanser-1000-ml/

Също за тестване взех този активатор за къдрици на Ревлон:
http://www.enzo.bg/kozmetika/revlon-professional/revlon-professi … -enhancer-350-ml/

# 532
Здравейте на всички!
Вдъхновена от коментарите ви по повод сайта, вчера направих първата си поръчка. Парфюмна вода и един тоник на Клиник. Естествено, частта с 5% отстъпка съм я пропуснала, но ако съм доволна, ще се възползвам следващия път. Заявката направих около 16ч. В 21ч беше обработена, а сега видях, че вече е подготвена за изпращане. Дано не чакам дълго Simple Smile
Относно рекламациите, вчера изчетох този раздел и си пише, че пратки за тяхна сметка не приемат. Ако рекламацията бъде приета възстановяват пощенските разходи на изпращача. Така че в случая нямат вина, просто е трябвало да се изчетат условията подробно.  Peace

# 533
Някой друг има ли следния проблем - прибавям продукт в кошницата и в момента, в който отида в друга страница, продуктът изчезва от кошницата. И така не мога да поръчам няколко неща.   newsm78

# 534
  • Чукарландия
Някой друг има ли следния проблем - прибавям продукт в кошницата и в момента, в който отида в друга страница, продуктът изчезва от кошницата. И така не мога да поръчам няколко неща.   newsm78

Излез. Изчисти цялата история и отново влез в акаунта си, после поръчвай. Peace
При мен се беше случило същото, по този начин се оправи. Hug

# 535
Изчистих, но тц!   Tired
Благодаря все пак!     Hug

# 536
  • в 1001-та нощ
изтри ли бисквитките?  Rolling Eyes

# 537
Да, беше отметнато в списъка за изтриване на данни.   newsm78

# 538
Здравейте, днес се регистриурах в сайта, но не видях някакъв код за намаление ... дали вече са премахнали тази екстра?  Grinning

# 539
Зависи от браузър и зареждането на страницата, не винаги се появява тази опция

Общи условия

Активация на акаунт