Клуб на храбрата шивачка - тема 11

• 82 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Бившия Кирков,сега стамболов,на паркинга до мюфтийството-малко магазинче с хасе и вата.Посока пазара има магазин със двулицеви направо капитонирани такива неща.

# 466
 Hug Здравейте момичета, кажете си мнението за тази шевна машина
http://www.metro.bg/public/site/metro-bg/get/documents/mcc_bg/mu … M20/Nonfood20.pdf
на страница 16  newsm78 имам една от няколко години, но не е с толкова екстри, тази бродира

# 467
http://www.metro.bg/public/site/metro-bg/get/documents/mcc_bg/mu … M20/Nonfood20.pdf
на страница 16  newsm78 имам една от няколко години, но не е с толкова екстри, тази бродира
според мен си заслужава има бая екстри за тези пари Peace

# 468
И аз много се двоумях дали да не си я купя,ама някъде в темите за шевни машини четох,че тази марка "Лучник" не стават за нищо,доста главоболия създавала.Останах с впечатлението ,че по-добре малко по-скъпа шевна машина,но качествена  Hug

# 469
  • Бургас-Несебър

аз шия с Лучник, но доста по-стар модел - шие дебели и тънки материи еднакво добре. Като гледам тази е повече за нормални и тънки материи, незнам как ще е при дебелите, но за тази цена и броя функции е идеална. Ако имаш и стара, която шие дебело, грабвай я!

# 470
Здравейте, искам да ушия зимни олекотени, напр. 500 гр/м2. Някой да ме насочи от къде мога да купя дебела вата и плат хасе или нещо др. подходящо - за София. Четох в нета за някакви складове зад Метро-Люлин, но доста стари публикации и не мнам дали е актуална тази информация.

На Метро-Люлин аз като отидох преди около месец имаше само готови чаршафи, НО имаше един склад, от който майка преди е купувала хасета и беше затворен. Били отпуска, но не се виждаше какво има вътре и дали е същата фирма.
Иначе хасета има на Екзарх Йосиф и на спирката на трамваите на Христо Ботев до кръстовището Пиротска.
Преди време някой беше писал, че в Люлин, бл.142 имало хасета, но ги продавали на цели топове. Питах майка дали ги знае. Каза, че е ходила, но преди много време. Било сравнително евтино, но наистина на по-малки разфасовки не продавали. Незнам дали съществува още  Peace

# 471
  • София
Az съм купувла от Люлин,но определено само на топове-не знам кой блок,с/у лабиринт(или зоната) на сртраната на бившия Кореком.Тази машина в Метро ми изглежда добре на картинката,на живо не знам.По-скупа не значи по-хубава.Лучника сега е китайски,но пак си зависи от много неща.В другата тема има повече мнения.

# 472
  • София
Момичета,
преди време ви писах за един склад за платове на Цариградско, посока изхода на Сф. Фирмата е Лацовски и продават и на дребно. Изборът е повече от голям. Лично миналата седмица си купих от там платове, има от пиле мляко Peace
Имат и магазин в центъра, на Кирил и Методи ако не се лъжа, пряка на Раковска, там също има добър избор.

По повод спомагат. материали- доволна съм от асортимента на Боми. Вече няколко пъти пазарувам от тях - цените са поносими (все пак е склад на едро) и имат добро разнообразие.
Моля ви да не приемате поста ми като рекламен, нямам никаква лична изгода от написаното, споделям информация къде какво има на добра цена и от какво съм доволна, за да бъда полезна и на други Hug

# 473
  • София
Мишле, аз съм ти много благодарна  bouquet
А къде е Боми?

# 474
  • София
Bomi е в западен парк.Обаче къде е Лащовски на Кирил и методий? Това е интересно.Аз тоя склад така и не го видях-дето е преди караулката.Мишле-сподели някоя цена.

# 475
  • София
Лу, Лацовски се падат малко преди караулката, бяла дълга сграда и табела бяла със сини надписи " платове". Цени.....различни, зависи какво е А Боми са в Западен парк, на границата с Гевгелийски. Работят и в събота.

Имам проблем- шие ми се, а сякаш ми липсват идеи и вдъхновение...

# 476
  • София
Мишле-да ти имам проблема! Аз нямам времеееееее,идеи имам за след 3 живота.Simple Smile

# 477
  • София
Складът за платове на Кирил и Методи е тук.
Цените според мен са съвсем приемливи. Средно около 6-7-10лв/м. Има и по-скъпи, де.

# 478
  • FRANCE

Да се запиша с едни принцески рокли Simple Smile

Дайте идеи. Подариха ми едно ново якенце, но е момчешко (светло и тъмно синьо), а ми се иска да го префасонирам малко по-момичешко да е. За цветовете няма проблем. Благодаря ви

# 479
Никъде другаде не съм виждала по-красиви принцеси!  newsm10
Отдавна не съм пипала машината и аз,нямам никакви идеи.Онзи ден щях да си подгъвам дънки,ама не успях.Искам да ги направя така,че след време да мога да ги отпусна малко,но отдолу да си е оригиналния ръб.Дали изобщо е възможно това? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт