Клуб на храбрата шивачка - тема 11

• 82 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
аз имам замба от Практикер ,която не става за нищо.

благодаря ти, че сподели - бях се наканила оттам да си купувам  bouquet

# 496
  • София
Е,на някой може и да му хареса LaughingПоловинът още там каза-Това не става,за какво ти е ? Ама аз нееее,трябва ми за дупки всякакви-резултат много е трудно и не става"докрай" и си е нещо като нищо.Може би ако някой е по-як...... Rolling Eyes

# 497
Мина фон В., абсолютно си права. Ще потърся нещо по професионално. То ще си избие парите в един момент.
Прадядо ми е бил обущар и е имал много такива джаджи дето сега щяха да ми вършат много работа, но са ги запиляли  ooooh!
Току що се прибрах от единия склад в Пловдив, от който пазарувам и да ви кажа вече никак не съм очарована от цените и от избора. Само едни кафеви, черни, сиви платове. Даваш 30 лв за 3 метра плат и все в кафяво. Ми моите клиенти (пък и аз) искаме свежи цвети материи и десени!!!  Sad
Има доста магазинчета, в които може да открие човек нещо сносно ама не ми върши работа.
Някой ако знае добре заредени складове с разнообразни материи да пише. Просто нямам времето да обикалям за всеки плат различен магазин.

# 498
Bertichka ,a защо не пазаруваш он-лайн?
аз съм пазарувала веднъж от португалската версия/но всъщност се разплащах и получих от Германия/ от www.myfabrics.co.uk/
при всяка поръчка,можеш да си вземеш и до 5 безплатни мостри
не знам кой език ти е по-близък,но има доста варианти /най-отдолу на страницата са/
примерно от английският сайт-шипинга е с DHL    
Order value 0,00 EUR     -     199,99 EUR    Shipping cost 9,95 EUR
Order value  from 200,00 EUR     , Shipping cost 0,00 EUR  Peace
http://www.myfabrics.co.uk/e-vendo.php?shop=fabfab_e&Session … p;a=shippingcosts

# 499
Mamagemelar   сайта е страхотен има мечтани платове, копчета и какво ли още не, но цените са убийствени  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 500
Mamagemelar благодаря за инфото! Hug Наистина има страхотни неща, но цените са мнооого високи! Малко дори ми се струват нереално завишени. 
Набързо прегледах. Имат и намаления и неща на нормални цени, но не знам аз не бих инвестирала в нещо, което не съм видяла и докоснала на живо. Особено за платове!
Консумативи и прочие как да е, но платовете искам лично да си ги избирам и докосвам преди да купя  Joy

# 501
Здравейте, не знам до колко е по темата,ама реших да пусна нещо от мен. Имах един стар бял часовник,който исках да направя малко по-интересен.Разглобих го, на циферблата залепих черен флорален мотив и камъчета. Наших пайети по цялата каишка и залепих камъчета също и отгоре на стъклото. Сега умувам над едни рокли за дискотека,пък да видим до къде ще ги докарам Simple Smile

# 502
Часовника е станал неузбаваем! Чудесен е!

Успех с роклите и дай снимки като си готова

# 503
  • София
Не че пазарувам он-лайн,но 20 лв на метър за мене си е нормална цена(зависи за какво)Плат памук за пачуърк тука е 17 лв а е на 1,10.А иначе аз съм първия дето поства евтини магазини.

# 504
Desi_Black , интересен аксесоар е станал. Покажи и роклите Grinning

llunaПамучните платове за пачуърк е нормално да са скъпи. Повечето са с разни десени щампи и така нататък.
А иначе аз съм първия дето поства евтини магазини.
Това не го разбрах newsm78

# 505
  • София
Бертичка-превеждам.
 В Сайта  дето го е постнала Мамгемелар,има платове които са с тематични щампи и са с висок процент памук(поне на това попаднах кликайки напосоки),които са на цена 9 $- на ширина 140см.-това си е нормална за мене цена. Sunglasses
А по-принцип аз лично много обикалям и понеже правя някои неща за подаръци или по ред други причини,обикновенно търся НАЙ-евтиния вариант-та и от там имам идея къде има по-евтини платове и съм поствала адреси неколкократно  bouquet

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 11:16 от lluna

# 506
Ох сега разбрах. Абе явно кафето не ми е подействало още ooooh!
Права си. Нормални са цените на някои платове. Аз просто попаднах на някои, чиито еквиваленти съм купувала на цени пъти по-малки и затова ми направи впечатление. Понеже правя дрешки и аксесоари съответно гледах тази категория
Възможно е пък да са в пъти по-качествени, но това по интернет няма как да се усети.
Наистина има от пиле мляко както се казва. Но ако открия такъв реален магазин в Пловдив и околията ще стана редовен посетител!!!

# 507
  • FRANCE
Mamagemelar благодаря за сайтчето. Направо ще се възползвам (аз и по-рано мрънках че в околност от 40 км нямам приличен магазин за платове, освен един миниатюрен в който почти нищо няма)

Desi_Black часовника е станал неузнаваем, браво, какта ни даже попита не мога ли да и направя така обувките.

Благодаря ви за съветите за якето за което питах по-нагоре. Реших да направя нещо като апликации на цветя и пеперуди, сега търся картинка, че нещо хич ме няма ако нямам поне някакъв примерен модел  Sad

# 508
  • София
Madame-успех! в гугъл е пълно със шаблони.
Бертичка-ако има такъв избор в БГ-ще ме разори окончателно Laughing

# 509

Бертичка-ако има такъв избор в БГ-ще ме разори окончателно Laughing
И мен, но пък ще съм си начесала крастата  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт