ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 734
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Ето ви една полезна статия за вредата от хляба/хлебната мая - http://www.recipemagician.com/polezno/vsichko-za-hlebnata-maia/ Дано ви откаже да купувате хляб. Grinning  Shocked

# 286
Здравейте! Скоро научих за Зоната...Още чета и се ориентирам, за да започна, когато съм готова. Имам близнаци на 1г и още не съм си свалила натрупаните от бременността кг Sad Та ми се иска да опитам, не ми изглежда сложно, но имам въпроси...мога ли да ги задавам тук - видях, че сте на "ти" с материала? Simple Smile

# 287
sstefy, добре дошла при нас! Само изглежда сложно в началото. След като свикнеш за 1-2 седмици сама ще се убедиш, че в същност е много лесно  Wink . Най-важно е да си определиш необходимите ти блокове ( и да ги увеличиш, ако кърмиш още). След това си принтираш таблицата с грамажите на храните, залепваш я на хладилника и си правиш комбинации по твой вкус и желание , като трябва от П, В и М да имаж по равен брой блокове. Това е  Simple Smile И щом ти възникнат въпроси -питай, ние сме насреща.

# 288
      Привет и от мен   bouquetРадвам се за  всички новодошли.
http://www.bb-team.org/hrani/search?for=%D0%B1%D0%BE%D0%B1 тест Храни -нещо полезно за някои.
      Дани,успех в това изпитание да работиш тази работа-нищо не е случайно!!Случвало ми се е,и ако наистина си решила  да спазваш нещата, нищо наоколо нямя да ти прави  впечатление!!
     Еmigrantkaq как бих искала  и на мен у дома да ми искат всички да се хранят в Зоната!Щеше да е по лесна и на мен!Но уви.....
      Успех на всички и добро самочувствие,а Зоната винаги дава ТОВА!!! Laughing

# 289
Някои момичета тук имат опит с тахан и реших да питам. Купих си тахан и го опитах чист, но нещо ми загорча. Това ли е нормалния му вкус, или нещо не му е наред?  newsm78
Всъщност, купих го преди доста време, отворих го и само го помирисах, даже не го опитах, след което го сложих в хладилника. Но ако е стоял там около месец и нещо, май направо да го изхвърля...?

# 290
  • София
Carmen таханът има леко горчив вкус, ако е от небелени семена е по-силно горчив, така че не се притеснявай Simple Smile Аз 1 бурканче го държа отворено в хладилника по 2-3 месеца докато го изям и нищо му няма, само мазнината накрая започва да изплува отгоре и да има нееднородна консистенция, но и това е нормално - просто трябва да се разбърка добре.
И аз да попитам нещо Simple Smile Този грамаж, който е даден за скаридите в таблицата, нали се мери само за чисто месо без всичките му люспи и черупки  newsm78 Досега така съм го мерила, ама не знам защо изведнъж се присетих да питам Simple Smile

# 291
Moharet Благодаря, Мохарет  Hug  bouquet Размина му се изхвърлянето значи. От белени семена е моят, ето този е.
За скаридите и аз съм ги мерила без "аксесоарите" и мисля, че така трябва.

# 292
Carmen, 1/1 тахан с мед и няма да ти горчи. Peace
Аз си правя често и тахан с мед, чия и извара. Екстра е. Wink Важното е като вкус да ти допадне самия тахан. На мене ми хареса. Скоро ще ми свърши бурканчето и мисля пак да купя.

# 293
таханът към протеин или въглехидрат се брои?

# 294
Момичета, здравейте и от мен! Радвам се, че мога вас да тормозя с въпросите си, за което съм ви и много благодарна. Аз нямам търпение да започна с този режим на хранене...от вчера имам вече везна, изчислих, че блоковете трябва да са 10, но някъде пък прочетох, че трябва да са минимум 11... и сега се чудя колко да са? И другото, което искам да попитам - от табличката с блоковете - пише, че един блок краставици е 480 /4*120/. Това как трябва да го разбирам? Един блок краставици ли? Това ми изглежда много като количество? Ако трябва да хапнеш 3 блока краставици 3*480гр ли трабва да изядеш? Това е огромно количество храна!  Confused

# 295
За тахана , да споделя , правя страхотни бисквити : тахан, мед , ов. ядки, стафиди, орехи и канела.
Невероятни   chef Цялата къща ухае на аромата от бисквитите ...ммм   cook

# 296
  • София
Вятър таханът е мазнина - 1/2с.л. е 1М

sstefy яж толкова блокове, колкото си сметнала. Почти никой от нас не яде 11 блока на ден, аз, например, съм на 9. На другия въпрос - в краставиците има много малко количество въглехидрати затова 480гр са 1 блок. Съчетавай въглехидратите и така ще се намали количеството. Може да изядеш 1/4блок краставици и останалото да го набавиш с друг въглехидрат - домати, печени чушки, лук; слагаш сиренце и зехтин и става чудна салата Simple Smile

Bibita аз никога не съм яла чия, а ми е много мерак да пробвам. Кажи, моля те, как я смяташ, че така като гледам има високо съдържание и на мазнини, и на въглехидрати, и на фибри  newsm78

# 297
Чиата излиза мазнина. Преди няколко дни я смятах - 5гр - 1БМ Peace

# 298
Здравейте, момичета. Започнах да тренирам във фитнес залата и работа започнах и нямам никакво време. Въпросът ми е как се организирате ако сте навън-кутии с храна ли си приготвяте или ако е в заведение как-там няма как да изтеглим храната преди приготвянето и? Когато готвите за всички вечер отделно ли си теглите вашата порция и изчислявате храната още преди за сготвите? Ако е така трябва доста време. Ако искам обаче да храня всички зонирано как да стане според вас-детето, мъжа и аз сме с различни блокове и как да делим? Ако някой прави това моля да сподели. Пожелавам усмихнат ден на свички! Hug

# 299
Moharet, ям съм чия без да я смятам зоново. От доста време ям на око, т.е. не съм в Зоната. Но ви чета и ви се радвам! Hug  
А някои неща, които смятам за много полезни ям по препор. доза - за чията по 1 чаена пълна лъжица. Сега мисля киноа да си купя. Дали я има в Билла? Ако не, ще поръчам от нета.

Порой, моля те, сподели с нас рецептата за бисквитите! Hug

Общи условия

Активация на акаунт