СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 332
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Дааа, много ми е съобразителна милата, все едно не е дете  Heart Eyes
Ние да ти кажа и по принцип по-рядко ползваме леглото  Embarassed

# 61
хихи само такаааа Hug
леглото в краен случай Whistling Whistling Whistling

# 62
И аз все се чудя как се прави секс с бебе в стаята, не че ако се събуди много ще разбере какво става ама все си мисля че ще ми е много терсене Simple Smile А иначе за секса след раждане с бебе или без наоколо си трябва удобна повърхност, че в началото все придръпва и си е дискомфортно и трябва да си намериш удобна поза, а аз бях само с един външен шев ако имаше епизиотомия предполагам че е по зле Simple Smile
Ехх дано раждането наистина оправя цикъла, че моя е един 7 дневен и не ме кефи нещо..няма да откажа да се поскъси малко...Въпреки че за година и половина само веднъж му дадох възможност да дойде и сега лохиите сигурно ще ми го върнат тъпкано за блаженството година и половина без цикъл  Twisted Evil

# 63
здравейте  Party ехе..имаме си нова тема  Grinning хайде да ни е честита  Hug

не съм чела назад, пък и ми е изветрял мозъка  Mr. Green много ходене по моите регистрации, че и на лекция за раждането успях да отида  Hug

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 17:01 от anghella

# 64
Една от нас, радвам се, че така мислиш относно спора, аз съм на същото мнение, и съжалявам ако съм те разбрала погрешно. Това, което ти наричаш характер, аз бих си обяснила по някакъв начин, може би щях да помисля, че не се чувства добре с дрешки или нещо такова, в смисъл бих потърсила причина за поведението на бебето.
И да, както Франческа казва, ние сме мами и съпруги, така че бебето не следва да стои м/у мама и татко, ако те искат да си обърнат внимание един на друг.

# 65
Изчетох цялата стара тема и тази, направо ме заболяха очите Simple Smile Явно всички се крием от жегата и се застояваме на компютъра...
Фейт, страхотна е темата, много ми хареса и основната снимка с куфара   bouquet
Анхела днес го намерих магазина за платове и си взеха за 2 пелени и един жълт с червени калинки, за да му ушия аз чаршафчета.
Поръчах и краварското комплектче и това с Мики маус, така че приключвам със спалното бельо. Като се прибера в София трябва легло и матрак да купя най-сетне.
За болничните искам да кажа, че докато от фирмата не занесат декларация 1 и 6 в данъчното и не платят осигуровките (защото декларацията се носи 2 дни след плащането) няма как да ви изплатят болничните от НОИ. те взимат информацията от НАП и едва тогава пускат пари.

Аз да се оплача, вчера какво си причиних... Помагам на майка ми да готвим и отивам да взема лук от терасата. И там си оставили една метална стойка за поставяне на сандъче с цветя и си я ползват лятото за закачалка... И аз с една засилка се навеждам и така се целосах, че не знаех къде се намирам... Направо имам чувството, че ми се вдлъбна черепа. Кожата я разбих, сега имам рана и цицина, която много ме боли, но няма страшен оток, слагах му много лед. Направо ужас изпитах да не си сцепя главата. Та в къщи вече обезопасяват за бременни  Joy (като за бебе).
Тук днес очакваме да ударим 40 градуса и засега седя в къщи на по-прохладно, но мисля към 7 малко да се разходя из Скобелевия парк. Има ли някоя друга мама в града?

# 66
А чехличките хавлиени ли са или така ми изглеждат  Rolling Eyes

Плетнени са ... водят ги тип хотелски чехли за баня  Heart Eyes леки и много меки  Mr. Green

А иначе за секса след раждане с бебе или без наоколо си трябва удобна повърхност, че в началото все придръпва и си е дискомфортно и трябва да си намериш удобна поза, а аз бях само с един външен шев ако имаше епизиотомия предполагам че е по зле Simple Smile

Аз имах и вътрешни и външни ... не ми питай как се чувствах в началото  ooooh!
Трябваше ми повече време да се възстановя ... поне два месеца  Whistling но голяма роля тук играе и присихогиската бариера  Peace

Фейт, страхотна е темата, много ми хареса и основната снимка с куфара   bouquet

Нали в заглавието се казва, че ще стягаме багажа   hahaha трябваше да е нещо тематично  Mr. Green а ти  бързо да се оправяш и да внимаваш повече Hug

# 67
Калинас - браво  Hug честити покупки

Future-maman - изпрах калъфа на "любовника  Mr. Green" ще видим дали ще пуска още влакна  Grinning

Мартичка - честита нова фамилия  Heart Eyes

гледам за хавлиени чехли пишете, но не съм чела подробно

тези на Панагюрище за баня са супер - ползват се с години - лесно се перат, за разлика от по-скъпи модели  Heart Eyes около 7-8лв струват  Hug

http://shopix.bg/Beli-chehli-za-bania-Panagiurishte-1962

# 68
  • Варна
Рошличка моя цикъл изобщо не се променил. Вярно, че раждах секцио, незнам дали има значение. Остана си по 100 дни и това си е Twisted Evil
Фейт , да видим аз къде ще търся нещо подобно  Rolling Eyes
Анхела сега видях чехличките на панагюрище  Simple Smile ще свършат страхотна работа, благодаря  Hug

# 69
Здравейте, момичета!

Бързам да ви се похваля - днес ми бе защитата на магистърската теза. От днес вече официално съм дипломиран магистър.  newsm44

Сега се връщам да ви чета, че и старата тема не съм изчела още.

F.A.T.E., благодаря ти за темичката! smile3525

# 70
Бързам да ви се похваля - днес ми бе защитата на магистърската теза. От днес вече официално съм дипломиран магистър.  newsm44

Еееееее ... честитоооо дипломиране Hug
Хайде тогава нещо тематично  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 71
julia_r, честито   bouquet
Елио, паднах от смях с мострата, която ще ни носиш  Joy
Съвсем ще зяпнат този път нещастните хорица на съседната маса в кафенето  Mr. Green

# 72
Юлия, честито дипломиране   bouquet

# 73
Barbera - препоръчвам чехлите на Панагюрище - нямат равни просто  Heart Eyes

избери си каквъвто цвят искаш, перат се в пералнята - и бели да са няма проблем - съхнат бързо като хавлия - отдолу са гумени - не са тежки - и не се късат - ползваме ги с години - за разлика от всякакви скъпи и цветни модели на италианските Дефонсека  Hug

размерът е стандартен - няма номерация  Grinning

# 74
Набързо ви прегледах . Flutter

Общи условия

Активация на акаунт