СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 339
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Момичета някой да си е взимал от тези нощници http://www.bstyle.bg/bg/product.php?id=223 ?

какво мислите, относно дължина, удобство и каквото Ви хрумне Simple Smile

# 76
# 77
 Hugпоспах си и съм като нова Peace

# 78
  • Варна
francheskasweet май доста си си поспала  Mr. Green Браво  Simple Smile
Анхелка, ще ги потърся тук и непременно ще купя. Дефонсека и всякакви скъпи купувам редовно и все се разшиват, разлепят.. Twisted Evil
radost81 нощницата изглежда много добре и е памучна.Не съм купувала точно такава де.

# 79
Привет,

много хубаво, че имаме новини за Смайли и Стаси. Благодаря за тях. Дано всичко им е наред до края.

За памперсите за болницата:
В моя списък пише 40 - 8-10 ден при дълго оставане. Аз си чакам ехографа, да ми кажат някакви приблизителни размери, че намирам до 4кг за новородено. Иначе съм се спряла на биологични, но и памперсите и бебето са си при мен, аз си го сменям. Тези био, които *Georgia* показа страшно много ми харесват, но не съм виждала такива или подобни при нас, иначе не бих се двоумила, все пак става въпрос за два пакета /в моя случай/. Иначе по принцип предпочитам да влезем в графата за новородено, освен за мое улеснение  Wink, те имат изрязано за пъпчето, да не се закача и раздразва. Иначе аз ще трябва да модифицирам Simple Smile

За дамските превръзки:
Тук няма лигнин, нито специално обозначени превръзки за родилки, просто се взимат най-големите нощни. Бях питала приятелката ми с какво количество да съм готова за болницата и тя ми препоръча да си взема 2 пакета. Това за памперсите за възрастни не ми беше хрумнало, ако се наложи, мъжа ми ще ходи да купува...

За чехли за болницата:

Аз си държа на това - и вътре, и навън, и в банята, и с чорап, и на босо. Освен най-грозното нещо на света за обуване е и абсолютно най-практичното. Мойте са ментета от 2$, всяка година си купувам едни и наесен кучката ги нахапва и и остават за играчка /всичко ползвам до последно/.

Нощница за кърмене си купих много хубава на една разпродажба, но беше единствена, а ми трябва поне още една. Иначе си взех едно долнище, бременско и след раждане. и също ще ми е удобно за болницата с тениска за кърмене. После ще снимам.

Lucky*,
за дупе ще мажа с олио с жълт кантарион, ако успея да направя това със невен и при по сериозна нужда с ланолин /Лансинох/. За тялото, за масаж - вероятно със зехтин или други такива масла/олиа. При мен винаги има няколко вида, аз си ги ям, мажа и по мен и т.н. Единствено мас няма да ползвам, ако реша, че ми трябва ще ползвам кокосово олио.

в Естествени идеи при регистрация за бюлетина има подарък 3 електронни книжки:
"Многократни пелени - защо и как?"
"Слингове - защо и как?"
"7 стъпки към позитивното раждане"

не съм ги прочела още, но преполагам, че е добре да се види още една гледна точка.

а сега ще се отдам на  wash и  hang, че времето е много подходящо Simple Smile

# 80
  • Варна
Августа на детето редовно купувам такъв модел Кроксове, но оригиналните. В ментетата крака та и са мокри, а и материала се различава доста Crazy Да ти кажа и аз ги гледах сега из сайтовете и се чудех дали да не си взема едни за болницата.

# 81
Момичета някой да си е взимал от тези нощници http://www.bstyle.bg/bg/product.php?id=223 ?

какво мислите, относно дължина, удобство и каквото Ви хрумне Simple Smile

Изглеждат ми много добре  Heart Eyes

Ако някой все пак иска като моята и не може да си намери, не е проблем да отида да купя и да му я пратя  Hug

# 82
Благодаря за темата Фейт   bouquet
Много се радва за Смайли и Стаси. Мама зайка не е писала, а би трябвало да са я пуснали от болницата вече. Дано всичко да е наред и с нея  Praynig
Аз цял ден съм си в къщи с климатика и изобщо не съм усетила горещините, но това седене много ме изнервя. Утре сестричката ми идва на гости и ще пазаруваме въпреки жегата. Ще отида и на училище за бременни в Шейново, което по необясними причини е от 11 ч. Много неподходящ час за бременни в тази жега  Crazy
И аз вече съм в 8-ми месец от днес  Party

# 83
Августа на детето редовно купувам такъв модел Кроксове, но оригиналните. В ментетата крака та и са мокри, а и материала се различава доста Crazy Да ти кажа и аз ги гледах сега из сайтовете и се чудех дали да не си взема едни за болницата.

За детето сигурно не бих направила компромис. Ама за мен не ми пука, не ги нося толкова дълго /главно с кучето навън и като вали, за да не си развалям кожените в калта/. А нали са същата гума като кучешките играчки, първите издържаха по няколко часа вкъщи  Laughing

# 84
Момичета, нямате изчитане. Simple Smile Днес цял ден това правя, че много имах да наваксвам. Аз вече съм в болничен и ще имам достатъчно свободно време  Party и ще съм по-редовна в темите.  Wink

# 85
Barborani - наистина няма изчитане, аз даже и 1 ден да не чета, пак не смогвам  Heart Eyes

future-maman - имам напредък с възглавницата  Party изпрах калъфа, изгладих и вече я пускам в леглото  Mr. Green даже и влакна не пуска сега  Heart Eyes

открих и как да я ползвам при кърмене  Blush

# 86
Честито Анхелка, като се сетя кога я поръча ... добре че дойде преди да родиш Wink

# 87
Мързелът ми бе възнаграден!
Тук има нощницата, даже е същата разцветка. Отваря се отпред, по гърба /като болничните/ и на гърдите е "прегърни ме". освен това е набрана над корема и не стяга отникъде.

Едно естествено раждане, при седалищно прилежание, от VBAC темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664160.msg22322928#msg22322928
За успокоение на мамите на необърнали се бебета Simple Smile

Barborani, миналата седмица имаше оплакване, че много малко пишем, веднага си взехме поука Laughing

F.a.t.e., много са сладурски мечоците Simple Smile

# 88
Здравейте!
Днес бях на кожен доктор за пъпките по краката и ръцете...оказа се ,че имам гъбички и екзема..две в едно , лоша комбинация , която се лекува главно с инжекции , но тъй като съм бременна няма как и ще пробваме с кремче и спрей...дано се получи Praynig
Отделно корема от вчера ми е доста твърд , затова днес се чух с доктора и му обясних..изписа ми магнерот.
Фейт ,  bouquet за новата тема!

# 89
Момичета здравейте,опитвам се да ви чета редовно,но не винаги става,решила съм от днес да не пропускам нищоооо Simple Smile

radost81 относно нощничката моя приятелка роди преди 20 дни и каза че и е много удобна,даже си беше взела 2 да има за преобличане и мисля и аз да си взема Simple Smile

F.a.t.e. темите винаги са уникални поздравления,въпреки че редовно и аз гласувам  Heart Eyes

Исках да ви попитам дали някоя от вас се е записала за Отворените врати във 2 Градска на 25.07.

Общи условия

Активация на акаунт