СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 351
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Забравих да ви похваля ВСИЧКИ ВИ ,ЗА покупките,страхотни са  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Аз си имам само 2 залъгалки и количка Sad

# 91
Kalinas - да, добре пристигна преди да родя  Heart Eyes

днес ни разказаха на лекцията как протича при нас раждането - има от кръглите големи топки, също и специални столове с дупка за преди раждане  Heart Eyes

епидуралната и окситоцина са по избор  Hug като със самата система може свободно да се разхождаш  Mr. Green предлагат и вана, но не за раждане, а за отпускане преди това - най-добре според мен вкъщи

за бебчо - няма гранофорин, слава богу, други модерни средства ползват  Heart Eyes

също след раждане - забърсват само леко с пелена бебчо, режат пъпната връв - може и таткото да я среже  Mr. Green и слагат бебчо върху корема на мама - казаха, че сам надига глава, върти се наляво, надясно и веднага търси ГЪРДАТА  Blush

ако раждането е секцио - ползват корема на таткото за първи контакт на бебето - е там няма как да суче  Mr. Green
казаха, че за бебето е много важен първия контакт  Heart Eyes

после те преместват за около 3 дни в самостоятелна стая със собствен душ, тоалетна - около 40 евро е услугата общо за 3-те дни - има и по-евтини варианти с повече жени в стая

и това общо взето - за допускане на таткото при раждане - искат изследване за някакви бактерии - взема се секрет от носа, за туберкулоза бележка и хирургическо облекло от аптеката  Grinning

# 92
Прекрасна темичка, както обикновено Фейт! Записвам се.

# 93
Barborani, миналата седмица имаше оплакване, че много малко пишем, веднага си взехме поука Laughing
smile3529 Вие научни трудове пишете направо  smile3521

За сега и ние сме седалищно и от два дни правя разни упражнения, за да се обърне бебка, пък ще видим.
Августа, благодаря за линкчето! Определено дава кураж! Винаги се възхищавам на такива жени.

anghella, възглавницата е страхотна! Струвало си е чакането Wink

# 94
Августа, страхотна нощница!  Heart Eyes

Около глезените взеха да ми подпухват краката.  Crazy
Днес усетих, че сандалите ми пристягат.А толкова се надявах да избегна този момент.
Почти не ям солено, пия много вода, ходя пеша,
работя на климатик...... Whistling
 Има ли други като мен ?  

# 95
  • shumen
Момичета как сте?И аз се потя много в тези жеги,но няма как.Ние днеска излизахме,но не ми хареса нищо за бебчо.

# 96
Barborani добре завърнала се  Hug

бебе септември 2012 и ти ... от дота време не се беше разписвала, радвам се, че си добре  Hug Не се притеснявай за покупкит, бързо ще наваксаш, а и пари лесно се харчат  Whistling Mr. Green

velviamo бързо оправяне, наистина много неприятно  Sad Hug

Флайбъл просто жегите си оказват влияние, а и тежеста вече напредва  Heart Eyes

# 97
Анхела, започнах благородно да ти завиждам къде ще раждаш. Там явно мислят повече за комфорта на родилката и бебето. До колкото знам при нас това с първия контакт веднага да сложат бебчето на корема на майката го няма, пускат ти системи за да родиш по-бързичко (все едно сме на състезание или имат норматив за попълване)   smile3515 и не можеш да ставаш в предродилна да не им се пречкаш сигурно  newsm61   Аз смятам пак да отида на ден на отворените врати и да си разпитам на воля, че първият път изобщо не знаех какво да питам  Mr. Green

# 98
future-maman - имам напредък с възглавницата  Party изпрах калъфа, изгладих и вече я пускам в леглото  Mr. Green даже и влакна не пуска сега  Heart Eyes
открих и как да я ползвам при кърмене  Blush

Еха,Анхелка,много се радвам,че я получи преди да се е появил бебчо да можеш да и се нарадваш:)
И този цвят ми харесва много.Сподели как  е след първата нощ в леглото с твоя домашен любимец:)
За кърмене имаш пред вид като  я обърнеш наопаки и "вържеш"краката зад тила,т.е. да стане като стол или около корема ?Аз само за това се сещам.Моля те да  споделиш.
Фейт,страхотна темичка отново Hug
Юле,Честито Laughing Вече ще си пием кафенце спокойно без да го мислиш:)
Радвам се,че Смайли и Стаси са под наблюдение и са добре.
Мама мравка,стискам палци нещата и при теб да са се стабилизирали Praynig
Аз утре рано, рано съм на ЖК.Имам право още на 13-тина дни преди 45 дневния болничен.И мен доста често започна да ми се стяга корема тези дни,въпреки хапчетата,та утре ще видим какво е положението.Започваме да мерим и тонове.И утре се надявам да се срещна и с док.,който ще ме изражда.По цял ден си лежа под климатика и това в момента е единствения ми начин за оцеляване sweatingИначе не се издържа.
В 21ч.излязохме на разходка и да пием по биричка с мама,нямаше такъв мор:(
Стигнахме до заведението,седнахме...и станахме.Въздухът не потрепваше и се прибрахме отново под климатика и биричка на хлад:) cheers beer
Охх.ще се оправям за лягане,защото утре в 7ч.не знам как ще се надигна.Както свикнах да си спя до обяд:))

# 99
Добро утрооо   food010
Отивам да слушаме на бебонка тоновете, дано оцелея в жегата   Nature Sunny
Хубав ден и стойте на сянка  Peace

# 100
запис , после ще чета  Hug
фейтче   bouquet

# 101
Добро утро  и от мен  Hug
Снищи се спа .... дано днеска познаят за прогнозата и малко завали и разхлади  Praynig Whistling

Хайде да пи почерпя по едно студено безалкохолно  Naughty коктейлче  Mr. Green Hug

Франчи ... бегай бърже и после веднага вкъщи  Whistling Hug

# 102
Добро утрооо  Grinning
От мен кафе с мляко  Heart Eyes 
Превръзки съм си взела два пакета always с 3 и 4 капки, мисля да взема и някакви за родилки за  всеки случай  Crazy
Нощница имах една  и миналата седмица си купих още една от мадъркеар....много удобна..като се прибрах вкъщи видях, че има и две дупки за зърното за кърмене  Crazy Laughing
Вчера изпрах почти всичко бебешко и изгладих всички бодита  Crazy отели ми се вола ама така ми е по спокойно..тези дни ще приготвя и багажа за болницата   Simple Smile, че то не се знае....от няколко седмици имам едни менструални болки....дето май са контракции  Crazy
Августа, аз си взех същите чехли за болницата, сини  Simple Smile изглеждат удобни  Crazy
velviamo , много неприятно  Confused бързо да се оправяш  Hug

# 103

Вчера изпрах почти всичко бебешко и изгладих всички бодита  Crazy отели ми се вола ама така ми е по спокойно..тези дни ще приготвя и багажа за болницата   Simple Smile, че то не се знае....от няколко седмици имам едни менструални болки....дето май са контракции  Crazy

Хахах ... Ева започваш май усилено "гнездене"  Mr. Green Hug ти, Анхела, Мартичка и Канела сте едни от първите ... да видим  Mr. Green То и аз вчера се разшетах, прах и гладих, но само чаршафи и олекотени  Naughty оставих си дрешките за после  Mr. Green  аз не бързам да раждам ...  още  Crazy

Даже вече ми дойде идея за заглавие за по-нататък  Mr. Green

Приемаме залози вече за първо Септемврийско бебче   Mr. Green

# 104
Хахаха Аз залагам да не съм първа  Mr. Green  предвид, че имаме и близначета в темата  Heart Eyes
Ама кой знае...едно такова чувство имам ...... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт