СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 569
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
да ви кажа за багажа,аз няма да го стягам до края на август newsm78 така си бях решила,а сега като си чакам и тати хептен не давам зор Confused толкова се надявам да си дойде за бебо Praynig само за това се моля и нямам даже настроение за покупки ,само количката купих,че не искам друг да ми я избира
но вие толкова сладко се подготвятеее така ви се радвам Hug Hug най-прекрасните мами Hug

# 241
Хайде и от мен малко отчет-малко закъсняло ,ама решихме да пийнем биричка в градинките  до блока ,после се радвахме на мини буричката от терасата.Толкова валя,че улицата не намокри ама пък си разхлади добре,много се радвам че ще спя тази нощ:).
Днес преди да идем за квартирата се отдадохме на малко ласки и като ме сви коремчо ниско долу,направо реших,че се почва.Да не говорим,че и разни "течове" Mr. Green имаше.Е,нормализираха се нещата-не е било каквото си помислих.А се стреснах доста.
Днес за втори ден подред се качвам в градкия транспорт,който се къса по шевовете и нииикой не ме отразява.Стадния синдром измежду нас  хората е толкова ясно проявен,нямам думи.Добре,че не ми прималява както в началото.Помните ли времената дето си споделяхме кой какво си отворил в магазина и платил само опаковката:))
Подписахме си договора,с дата 20-ти е.Хазяйте бяха на седмото небе-в събота им се родило внуче ,днес го изписали.В майчин дом е раждала дъщеря им и е доволна.
Не съм снимала,ще направим мястото "наше",както на нас си ни допада и тогава.
Отивам да се сгушкам в половинчо и да си спинкаме;)) Heart Eyes.Лека нощ

# 242
Аз напоследък усещам контракции когато съм много уморена. Примерно, ако съм стояла дълго време в "бермудския триъгълник" /печка, мивка, хладилник/, там е тясно и съм права, а това най-много ме мори.
Иначе като си гледам "мъдростта" от лентичката не е рано за контракции.
"Течащи гърди и фалшиви контракции? Да, това съм аз, подгрявам мама за голямата работа. 30 г.с."
hahaha Много ме кефи поста ти  Laughing Мразя "бермудския триъгълник" в това топло време  Laughing

Flowers , благодаря !  Hug Ха сега бургаските мами - ние имаме ли магазин Пренатал ,че аз нещо не се сещам  newsm78

Еуфория , добре дошла  Hug

# 243
Добро утро на всички  Hug  Днес май ние сме най-ранобудни
Пожелавам ви прохладен ден като вчерашния следобед при нас Simple Smile Явно молитвите за дъжд са помогнали  Mr. Green

# 244
Добро утро! Това безсъние ме побърква  Sad
Лили, сменяй си АГ-то. Както казаха по-назад - сега са най-важните месеци. Избери си нов АГ и го питай за процедурата. Новият може по служебен път да ти изиска картона или ти да си го вземеш. От какво не си доволна?
Еуфория, добре дошла!  Hug Желая ти спокойни месеци до края!
Фейт, благодаря ти за успокоението! Не стига, че бавят болничните, ами и аз да допренеса за това  Laughing
Днес пак ми се очертава обикаляне от единия край на Варна до другия  ooooh! Искам кола!!!!!!!!!!  Sunglasses
Спокоен ден момичета!

# 245
Добро утро  Hug
Софийските мами сигурно са се наспинкали след снощния дъждец  Mr. Green дано и по другите места да се е поразхладила. Вчера голямо хайманосване беше. Първо на тонове, после в мола на Опълченска на лекция, случайно някой да е бил там освен мен  newsm78  което ми напомня да споделя нещо, което каза една от лекарките, които водеха лекциите. Става въпрос за магнезия, че трябва да се приема до 35 г.с. и че е един прекрасен препарат за бременната, но след 35 седмица можел да причини нещо си, извинявам се, но не запомних точно какво, че бях малко разсеяна  Embarassed запомних само, че трябва да се спре  Peace После отскочих до Вис Виталис да поразгледам, ноооо нищо не си купих  Mr. Green устоях на изкушението искам да пазарувам с мъжо. Да Ви питам аз ли съм останала с грешно впечатление или Вис Виталис се води от сравнително евтините магазини, защото на мен не ми се стори така  #Crazy правя сравнение с някои по - малки магазинчета  Whistling
Има ли новини за момичетата, които имаха проблеми, надявам се всичко е наред  Praynig Изпращам им много положителна енергия.
Euphorica добре дошла  welcome
И последно, че май се поолях с писането, има ли някой на отворените врати днес във Втора градска, може да се видим  Flutter

# 246
Добро утро и от мен мами  Hug
Ние с малкият ми мъж вече сме в 8-ми месец  baby_neutral и сме много щастливи от този факт.
Дано всички да си изчакаме термина и тогава да се втурваме към болницата, за да си гушнем малките съкровища.Пожелавам го на всички  Hug
Днес ми предстои посещение от служители /фирма за климатици и искрено се надявам да е успешна, защото с тези 30-31 градуса  Shocked в къщи не се издържа вече  Cry
Добре дошли на новите мами  Simple Smile
Ако някой се интересува от стерилизатора на Авент за микровълнова, има го в Айко в комплект от 2(от новите им) шишета + 2 бр. биберони, залъгалка за приличната цена от 39,50 намалена от 79лв.Аз лично мисля да се възползвам  Grinning
Хубав и прохладен ден на всички  Hug

# 247
Явно молитвите за дъжд са помогнали  Mr. Green

хахахах .... има нещо такова  Mr. Green   дали ще подейства пак    Mr. Green

ха дъбро утро ... снощи се спа, такава хубава хладинка, а и тази сутрин още подухва  Crazy

Миленка ... айде честито нова квартира тУгава  Mr. Green Hug

meri-geri Simple Smile Вис Виталис определено не е от най-евтините магазини. Водят го стокова борса, но много от нещата са доста скъпи. Е ... има  и по-скъпи от него, но пък има и по-евтинки  Laughing Въпрос на избор  Peace

mobsi83 честит осми месец  Hug

Аз мисля да отскоча малко до Кауфланд да напазаря, че и трябва да мисля нещо за йЕдини  Whistling ... отново  Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug

# 248
Добро утро от една хрупаща бискивитки мишка  newsm03
Не знам при вас как е била нощта,но тук беше ужасно гореща,въздуха не помръдваше  #Cussing out
Толкова да не обичам лятото и сега още по-вече го намразих.
Днес на обяд съм на консултация,да чуем сърчицето на малката принцеска и ще се отчета след това.И трябва да си взема болничния  с 45 дни преди термин....Ей го на и този момент дойде,не мога да повярвам  Heart Eyes Даже с почти седмица закъснях,но честно въпреки,че съм с кола безкрайно много ме домързя да отида  Embarassed
Мога да ви пожелая по-приятни температури и добро настроение  Hug

# 249
И трябва да си взема болничния  с 45 дни преди термин....

Канелче. .... нещо лентичката ти не е вярна  newsm78

# 250
Благородно завиждам за дъждеца, при нас само малко прикапа и това, дори и ветрец няма.
Канела, аз обожавам лятото, но това лято ми е малко тежичко по разбираеми причини  Laughing
Като ви чета, оставам с впечатлението, че около 31-32 г.. започвате с приготовлението на багажа за родилното. Мислех си, че имам време. Четох за чехлите за болницата - вчера в Лидъла имаше тип сабо от гумените по 10 лева, но само малки номера бяха останали, моя е 40  Embarassed

# 251
Да,Фейти от много отдавна съм забелязала,че не е вярна,ама хич не ми се занимава да я оправям...пък може и днес да се пробвам  Mr. Green
Аз със моите нещастни вариращи три килограма-четири от горе наистина не ми е тежко,но просто си обичам есента ,трудно ми е да вирея на по-вече от 24 градуса,а и това непрестанно слънце,пфффф в къщи съм затъмнила със щорите,все едно вампир живее в този апартамент Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 252
Да,Фейти от много отдавна съм забелязала,че не е вярна,ама хич не ми се занимава да я оправям...пък може и днес да се пробвам  Mr. Green

Пробвай, че да те следим изкъсо  Wink Sunglasses Mr. Green Hug

Пипи ... и аз съм от хората, за които лятото е всичко  Heart Eyes ... но това лято наистина ми дойде в повече, а и още не е свършило  Outta Joint
Иначе чехли - вземете си каквито ще са ви удобни. Аз тези дего ги взех от Юск ги нарочих /ама си купих три чифта  Laughing/ пък и за 1.59 лв какво да го мисля. Предполагам, че пак ще ги пуснат, но на редовна цена  /около 7 лв бяха  Rolling Eyes/ като им свърши промоцията мисля  днеска  Peace
Отделно ще си взема и едни шлЯпки само за банята  Heart Eyes

# 253
Добро утрооо!
То било хубаво човек да се наспинка.Като по чудо ставах само 3 пъти и веднага заспинквах.До кога ли ще трае товаааа Whistling
И тук си беше що годе добре.Поне не се събуждах от задуха и плувнала в пот.Ако е така цяло лято ще изкарам  Laughing
Айде хубав ден ,милички и пишете по малко,че човек не мой ви изчете  Laughing

# 254
Добро утро,момичета!
Euphorica ,добре дошла welcome!
По въпроса с магнезия...на мен след лежането в болница миналата седмица(където ми вливаха магнезий) ми казаха да го спра ако се чувствам добре. Тъй като наистина нямам проблеми, вече една седмица не съм пила магнезий,не знам и дали ще пия до края:)
Багажа за родилното не съм го стегнала,няма и да го стягам още...
Лек ден на всички!
Днес наистина е по-прохладно  Nature Partly Sunny

Общи условия

Активация на акаунт