СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 392
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Stara Zagora, Bulgaria
Привет и от мен с хубави новини, резултатите от теста за гестационен диабет са ок, малко се поуспокоих, че се бях шашнала. Явно бебка си ми е големичка, ако разбира се правилно я мерят и може да се разчита на ехографа, че има много несъотвествия четох доста по темата, все се надявам да не ми е 4 или повече кг и да е лесно раждането, ако зависи от кг, че не винаги май... да сме живи и здрави най-важно... Аз земетресението не го усетих, но доста силно било.
Да попитам Анхелка или някой друг май писа за стъклените шишета на Нук, какъв биберон- към тях каучуков или силиконов взехте. И друго питане- термометър за бебето какъв е най- подходящ има много видове- за чело, с биба и др., гледах едни на чико и бяха по 80 лв., много ми се видя за термометър.
Другата седмица мисля да погледна за педиатър, че го дават по-хладно, а то времето си лети, помните ли кога се вълнувахме за първия скрининг 11-13 г.с., после първи покупки, а сега оставащите дни са двуцифрено число, а скоро едноцифрено Grinning

# 616
Охой прибрахме се от пазар, тъкмо влизам и взех да се събличам и усетих земетръса   Confused
Направихме първите покупки за бебка - 4 бодита, 1 гащеризонче, 2 комплектчета ръкавички с шапчица, чорапки и две одеалце - 1 плътно (води се юрган, но на мен ми прилича на одеало) и едно по-тъничко. Харесах доста неща в магазин Слънчице - от там ще вземаме количката и кошарата, но днес набелязах честно каано доста неща от там и май хич не е скъпо  Mr. Green  За съжаление комплектчето за изписване с рокличката, което бях харесала го нямат, сега трябва да избера нещо друго  ooooh! а беше разкошно.
Дариел и аз съм родена на 13 ноември  Mr. Green
Франчи радвам се, че сте добре с Мама Зайка.
Маймунката, сега видях, че си писала, радвам се, че е добър резултата от изследването  Hug
Момичета, аз май пак взех да се замислям дали да не ходя да си раждам в Стара Загора   Crazyмай ще ми е по-спокойно там да съм си. Направо в такава съм чуденка  newsm78

# 617
и аз паднах в банята  ooooh! видях две петънца и дай да ги изчистя и .....бам по колена ,дано не станат синки, че не знам как ще обяснявам /мисля да не казвам на мъжо че ще ми се кара
Не си единствената, аз по дупе се изпльосках така красиво .. hahaha hahaha
Фейт, благодаря ти за поздравите! Леки оставащи дни до термина Hug

Кръвното ми беше 140/90, което за мен е супер високо. Сега го меря три пъти на ден и го записвам колко е. Повече от 100/70 не е било, пък вчера какво му стана?
Не е желателно да имаш такова кръвно, да не е инцидентно от топлото например? Аз вдигнах кръвно, но при мен е от задържане на вода. Добре си почнала да си го мериш по 3 на ден. За третата фетална или т.нар. Доплер и аз се чудя дали да ходя, все пак са пари  newsm78

# 618
Аз съм съгласна за кафенце,найстина доста се събрахме от Надежда и Свобода Wink
mikata555 писала съм ти на лични за докторката Simple Smile

# 619
Ех maimunkata1 , радвам се, че бебка е добре  Hug Явно просто си върви малко по-едричка  Heart Eyes
Моя термометър за сега е живачен ... ако не става с него ще го мисля на момента  Rolling Eyes

meri-geri Simple Smile честити покупки  Hug

# 620
maimunkata1 аз имам стъклени шишенца на нук със силиконов биберон...каучуковия нещо не ме кефи, а и бързо се скапвали и почвали да лепнат силиконът поне естетически е добре и повече време издържа Simple Smile Иначе няма никакво значение дали каучук или силикон Simple Smile Аз сега трябва да разуча дали съм си купила правилните биберони за тея шишет, че гледах да са 0-6 м ама не гледах дали са за вода или за мляко  newsm78 Браво за резултатите за ГД явно бебка си е просто едричка, а за раждането е важно колко е главичката колкото по- голяма толкова по - трудно Simple Smile

# 621
Я да взема да се включа,че гледам скоро ще има нова темичка  Laughing
Днес си пуснах кръв и урина.Отново хемоглобина,еритроцити и хематокрит са нисички.За хемоглобина знам,че що годе е нормално да е така,но другите... newsm78
Да ви се похваля как моето малко бъдещо мъжле се показа на баба си Mr. Green.Размърда се целя и я ритна няколко пъти.На тати си не ще,но явно бабинка ще му е любима хихихи
Утре мислим да направим и генералното разместване и да сглобим кошарката.
Я да си ви питам вие  кога мислите да перете дрешките за бебоците?Нали и обиколниците за кошарите и тях ще мините през пране?На мен ми се струва,че е доста раничко да пера.Май не ми се иска да си стоят така почти месец и половина..
Айде и аз отивам да се изтръшкам при домочадието и да поспим час -два  Grinning

# 622
Аз сега трябва да разуча дали съм си купила правилните биберони за тея шишет, че гледах да са 0-6 м ама не гледах дали са за вода или за мляко  newsm78

А така ... че то има ли разлика  Shocked  моите са на Авент, силиконови и пак от 0-6 м

Данайче ... аз една част изпрах, после ако се наложи пак  - но не мисля  Heart Eyes
Прибрани са на чситичко  Hug

# 623
Пипи, ама вие вчера сте се бракували  Shocked Хайде да ви е честито и дълъг път- ръка за ръка. Най-сладките деца и само усмивки занапред.  kiss luvbed  ylinfant

# 624
  • Stara Zagora, Bulgaria
Мерси за подкрепата, много сте мили Hug. ro6li4ka точно главичката ни е проблема Grinning, големичка я мерят и ще видим Laughing. Казаха ми, че каучука бил естествен материал ама някак не ми допадна и на мен, може би силиконов ще е, аз мисля само 1 шише да взема за сега имам едно майка ми е взела , а пък ако дотрябва има и в аптеките даже и винаги може да се прескочи. Поне днес ми дойде настроение след като мина тъпото изследване и като се прибера по-късно ще кача снимки от сглобеното легло, по ваш съвет сложих и играчка прасчо вътре да не седи празно, да пази място на бебчо Heart Eyes

# 625
Абе момичета .... сега чета за списъците за болниците ... и леко се обърках вече.
Трябва да приготвя сумати и багажи  Crazy  ooooh!
До колкото разбирам в предродилна и родилна искат един багаж ... за майката и бебето, след родилна друго  и вече друг багаж за изписването  #Silly

За предродилна може би искат нощница и памперси за бебето /за дрехи не знам/
Другия багаж вече след раждането ти го носят, така ли  Rolling Eyes

# 626
maimunkata1 - да, моите също са стъклени НУК - със силиконов биберон, продават ги с размер М, за мляко, но 2 магазина ми казаха продавачките, че ставали и за вода, затова не си купих отделно други биберони  Heart Eyes

термометър - взех за чело Чико - мери точно температурата  Hug

# 627
Fate - моят списък е с 6 торби  Mr. Green
1. За бебето в родилна зала
2. За мама в родилна зала
3. За таткото
4. За бебето при престоя в болницата
5. За мама при престоя в болницата
6. Дрехи за изписване - за мама и бебе

# 628
привет и от мен! Запознах се с Франческа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 При мен положението е кофти, само на системи съм, пробваха да ме пуснат без, изглади ми се шийката на 70 процента, и бебо е буквално на изхода  Cry Cry Cry
Вече започвам 3-та седмица престой, от системите ми треперят ръцете, имам сърцебиене и ужасно много се потя, дано издържа поне до Август месец.

# 629
Fate - моят списък е с 6 торби  Mr. Green
1. За бебето в родилна зала
2. За мама в родилна зала
3. За таткото
4. За бебето при престоя в болницата
5. За мама при престоя в болницата
6. Дрехи за изписване - за мама и бебе

#Shocked  каквооооооооо   smile3555

Това не е истина ... как така 6 торби ... та аз нямам толкова  Joy Joy Joy
Шегата на страна, но наистина ли ви искат толкова ... ужас ... аз най-много в три да се събера  Rolling Eyes

Оххххх Зайче .... дано те закрепят мила ... стискай още малко  Praynig Praynig Praynig
Колко е голяма бебка, какво казват лекарите ... до кога така  Confused

Общи условия

Активация на акаунт