Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 146
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Момичета здравейте. Аз се зарибих заради Енгин също. Просто някъде към 8-9 серия осъзнах, че има нещо специално в този човек, най-вче магнетичния поглед. Бях удивена от играта му, най-вече с очи. И исках да гледам още от тази игра. Също и видях, че сюжета е интересен, много исках да видя как ще се развие любовта между тях, как Фатма ще го заобича след като й беше враг. И продължих да гледам и скоро след това бях тотално обсебена от сериала..и почна един маратон, пълна лудница.  Но ен съжалявам за безсънните нощи пред лаптопа, защото ми беше хубаво.  Simple Smile Simple Smile

# 76
Сигурно няма да е изненада ,че мен ме зариби Енгин,но не в първи епизод ,а някъде 4-5 и от там потънах в тези кафеви очи и изплуване няма.Преговарям с интерес и пак съм във филма с тези любими герои.А август съм решила и да се запозная с Мустафа Булут официално и на 4 очи Embarassed

# 77
  • В Града на липите
Откакто е свършил сериала търся да открия магията му в някой друг. Снощи дори стигнах до там, да почна Брак с чужденец, но го изоставих на 20-тата минута. Прегледах около десетина други, но все още не откривам дори бегъл намек за нещо подобно. 
При КВФ се е получила невероятна симбиоза между актьори, режисьор, сценаристи, музика, история... и още нещо, което не мога да си обясня. Някои решиха, че е 25 кадър, други болест... за мен е магията на киното.

# 78
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 123

# 79
Сигурно няма да е изненада ,че мен ме зариби Енгин,но не в първи епизод ,а някъде 4-5 и от там потънах в тези кафеви очи и изплуване няма.Преговарям с интерес и пак съм във филма с тези любими герои.А август съм решила и да се запозная с Мустафа Булут официално и на 4 очи Embarassed

Много си смела! Аз засега предпочитам да си остана позната само с Керим Йългаз. Simple Smile Мустафата бил леко шашав, твърде страстен и дори страшен...  Confused Май не ми се ще да го срещам някъде в тъмното... Simple Smile

# 80
Откакто е свършил сериала търся да открия магията му в някой друг. Снощи дори стигнах до там, да почна Брак с чужденец, но го изоставих на 20-тата минута. Прегледах около десетина други, но все още не откривам дори бегъл намек за нещо подобно.  
При КВФ се е получила невероятна симбиоза между актьори, режисьор, сценаристи, музика, история... и още нещо, което не мога да си обясня. Някои решиха, че е 25 кадър, други болест... за мен е магията на киното.

Не, магията на Берен и Енгин. Невъзможно истински са в тези роли. Все си мисля, че няма как да се получи, ако Фатмагюл и Керим не са им близки по емоционалност. Човек не може да изиграе така истински и завладяващо емоции, които са му непознати.

# 81
А някоя от вас знае ли какво означава първата част от името на Фатмагюл? Гюл е ясно - роза. Керим от форума разбрах, че означава "милост". А фатма?

# 82
  • В Града на липите
Много си смела! Аз засега предпочитам да си остана позната само с Керим Йългаз. Simple Smile Мустафата бил леко шашав, твърде страстен и дори страшен...  Confused Май не ми се ще да го срещам някъде в тъмното... Simple Smile

Тук доста дами с удоволствие биха пожелала да го срещнат в тъмното  Joy  Joy  Joy Като го опознаеш, ще разбереш, че не е толкова страшен. Уязвим е като малко дете. И той като всички нас иска просто да го обичат. В неговия случай не кой да е, а определена жена.

# 83
Не само че не ме плаши ами усещам ,че ще ме отнесе повече и от Керим даже. Peace

# 84
Хрис  ,така  както си  го постнала с това повдигане на веждите и така поклащайки лекичко главица-може и по-рано да се запозная с МБ

# 85

Тук доста дами с удоволствие биха пожелала да го срещнат в тъмното  Joy  Joy  Joy Като го опознаеш, ще разбереш, че не е толкова страшен. Уязвим е като малко дете. И той като всички нас иска просто да го обичат. В неговия случай не кой да е, а определена жена.

[/quote]

Ух... така мило го обясняваш, че още малко и ще повярвам... ама не бързам да променям представата си за Енгин=Керим. Simple Smile Някой ден ще погледна и Енгин=Мустафа...

Самият Енгин ми изглежда доста силно изразен интроверт.  Да му се неначуди човек как успява да предаде толкова много емоции на екрана.

# 86
  • В Града на липите
А някоя от вас знае ли какво означава първата част от името на Фатмагюл? Гюл е ясно - роза. Керим от форума разбрах, че означава "милост". А фатма?

Fatma е дъщерята на Пророка Мохамед, така че може да си го преведеш като Бежествена роза, Розата на Мохамед или Розата на Фатма. Срещала съм някъде из предишните теми пояснението, вече не помня кой го беше обяснил  Embarassed

п.п. Доста фенки, след като изгледаха Облака, се впечатлиха повече от Мустафа, отколкото от Керим. Аз не съм от тях. Керим си е Керим, и дори Мустафа не може да го изтръгне от сърцето ми  Joy  Joy

# 87
  • софия

Привет Hug Hug Hug

# 88
  • София
За мен лично, магия е целият филм. Интересна история, с кауза, разказана добре, с интриги и обрати.  Подходящ и добър, мнооого добър актьорски състав, прекрасна въздействаща музика. Не съм специалист, не мога да се изкажа за режисьора, операторите и други подробности от кухнята на филма, но на мен почти всичко от тяхната работа ми хареса.
И на фона на всичко това една прекрасна любовна история, изиграна не, изживяна от блестящите Фатмагюл/Берен и Керим/Енгин!
Повярвах на всяка тяхна емоция, на всяка тяхна сълза, на всяка тяхна въздишка, на всяка тяхна усмивка! Съчувствах им, тъжих с тях, болеше ме за тях, радвах се с тях, обикнах ги! Обикнах ги, свикнах с тях и сега много ми липсват!

# 89
Дилеми, няма сама да си плача,нали сме тук за да си споделяме всичко
Ома,ти си знаеш
А сега да си припомним една от сценките в 48 епизод  по предложение на Марица – срещата на брат и сестра.Денис се появява в нашия сериал с гръм и трясък.Както за нас така и за Керим тя е изненада.По думите на една друга моя любима съфорумка,Денис е тази,която произвежда „разсейваща суматоха“ Joy Joy Joy.Все още не познава Мукадес,но вледее един или друг чалъм
Първо успява да залъже Мюмтаз да я закара до къщата,защото уж те не са си в къщи.След това не и дойде нищо по-добро на ум какво да пита брат си от това  Joy

Трябва да отдадем заслуженото на нашето момче,защото нито за секунда не понечи да флиртува например.Той все пак не знаеше кой стои насреща му,отговаряше любезно,но непрекъснато с една крачка напред-да се измъкне.И последният напън на Денис  беше

Виждайки,че не успява  Денис използва последното си оръжие-изненадващата атака

Момичето е упорито,не може да му се отрече,не се отказва.И къде отиде усмихнатото лице на нашето момче,чувайки  за първи път това обръщение към него от сестрата,която никога не е познавал.Каквито и сметки да си е правил,да се държи на дистанция,да не проявява никакъв интерес-Денис му ги обърква.

Наистина Денис успява напълно да изненада брат си.Така да се каже,той си забрави заглавието.Добре,че се появи и тежката артилерия-Фатмагюл и Мукадес,че иначе не се знаеше какво щеше да прави нашето момче.Обаче очевидно,че Денис е доста оправно момиче,защото  веднага намери начин да смекчи и бащиното сърце след неговите критики

Не на последно място е и, последния за тази среща ,коз на Денис-жизнерадостното помахване с ръка за довиждане.Коравият батко не можа да се сдържи и кимна учудващо,но удобрително на този жест.

А уж не го интересува,пък се беше подредил на първи ред  с Мукадес на прозореца,да не изпусне нещо

Така че битката си я спечели направо Денис.Ако чакаше на брат си или на баща си,можеше и цял живот да не и стигне.Човек  дори може да си вади поука от нейното поведение,защото в живота често изпадаме в ситуации,в които ако не сме по-нахални и напористи може и нищо да не спечелим.
Но не мога да пропусна Микадес,която закова последния пирон на Керим,ей така помежду другото

И какво можеше да каже на това Керим – мм..мм Наистина му взеха думата дори при опита му да се измъкне,колкото се може по-бързо от къщи.

Хриси,има много да чакаш да се излекуваш Joy Joy Joyпърво силно се надявай следващия проект на Енгин да е толкова хубав,че да се разболееш от него и чак тогава симптомите от настоящатата ти болест може да заглъхнат smile3521  Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт