през деня. Обожава Бейби тв (бейби тю) и в частност едно от филмчетата - Къдлис, на което тя вика Тикю, защото едното от човечетата се казва Тикълс.
, благодаря ти, много ми помогна. Днес беше доста по-добре, надявам се д не е инцидентно.
Първия път е ужасен...ти помниш първия ни на нас на годинка и половина.. 2 в 1 беше
Много познати ксто ме чуят как се кахърях тогава за ангината и казваха,че са изкарали по еди колко си вече...Ама това не ни успокоява
Знам много добре как се чувстваш!
Патета също са й любими:)Иначе тук се кефи на всички животни,снощи една баба ни вкара в двора им като от едно време...гледаха всичо възможно...Видя за първи път прасенца,агънца,патета...
Беше на седмото небе:)Като отвори тези огромни очи и се радва:)А също съседското магаре Мае му казва й е любимо:)С него се става и се ляга.Отваря очите и пита Мае???Дали е навън и сочи улицата:)Баща й последно й донесе магаренцето от Мечо пух плюшено:)

Благодаря, че питаш. Каката утре е последния ден в карантина. Изкара го смея да кажа леко, не е имала много висока температура до 37,6 и не съм давала нищо температуро понижаващо. Само на втората вечер от избиването много я болеше дупенцето, а нямаше видима пъпка, направо се мяташе милата в леглото, явно нещо вътрешно, но добре че сестрата при ЛЛ спомена че така е протекло при нейната внучка, че иначе щях да се ошашкам. Тогава дадох нурофен, но не помогна, просто в един момент каталяса ли, мина ли и не знам и заспа и на сутринта беше добре. Малката още няма признаци, но я чакам утре, вдругиден. За нея малко повече се притеснявам да не ги чока пъпките, но каквото такова.
/това направо трябваше да е цитат от Катето/
Дано с всеки изминал ден да става все по-леко положението.
на всички болни. Не се шашкайте - гадно е ,да ,но в крайна сметка така растат децата. Само да не стават серизони нещата ... няма начин бацили има навсякъде ,а в яслата -в изобилие , за съжаление 
Много ми хареса отчета ти и най -вече : 

Знам ли и аз вече... Сутрин правя 200мл АМ ( сега сме на Фризо 3 ) и той изяжда 2-3 бисквити с него... това незнам защо му го давам, защото след час -час и половина му правя друга закуска. Сирене и масло давам предимно сутрин и може и на обяд с ядането. Общо взето с това ми се изчерпва млечното меню. Давам и прясно мляко , но радко, само когато купим домашно. Няколко пъти давах и от кутия, защото то покрай брат му е трудно да му се обясни, защо за него няма , голям скандал ми вдига
. ММ веднага ми отправи упреци,че не съм я учила на нищо хубаво.
А той беше причината в случая,понеже пускаше една рибка играчка към Петя и тя тичаше из стаята,нищо не му казах,станалото станало,а той веднага напада.Ами всички деца обичат игрите и да тичат и винаги има риск от падане ,но дано не се стига до лоши падания.
) и по някое време през нощта или на сутринта.

гледаме да не се заседяваме вкъщи и сме нон стоп навън 

В началото беше всичко чудесно, а сега е ад...
Вчера сутринта даже имаше опит за бягство. Изскубна си ръката от моята и тръгна към стъпалата.( това става в яслата) Аз я питам къде отива, а тя милата казва: " Бягам, Бягам" 

ма много сухарско е 

,
от къде и е дошло не зная, обаче е уцелило в десятката детето. Имало и такива деца, дето се усещали втората седмица, ама пак ще мине. Питай я да не би някакъв конфликт да има с лелите или... с детенце някое, но най-вероятно и е най-хубаво с мама.
(знак за пляскане с ръчички) - паднах от изненада.
.