Петъчна: 13

• 4 029
  • 85
  •   1
Отговори
Подтикната от невинно започнала дискусия и нашумялата тема за границите на приятелството, този петък предлагам да дебатираме колко много е много?

Викате ли? А кого? Приятели? Познати? В кръга на шегата (не непременно, обаче  Mr. Green) – кого бихте си викнали? И колко максимално? Американска или спартанска цифра?

Традиции: примерът на древните римляни.
Скрит текст:
Orgy planner
Today we have a wedding planner or an event planner, but in the old days people saw orgy as a feast that had to be organized irreproachably. For this they needed an orgy planner who had to take care of food, women, music and jugglers. The master of orgies had to do his utmost to find courtesans who besides looking very good, they also had to be healthy without venereal diseases. Food and drink had to be the perfect expression of opulence and luxury, while jugglers had to be in their best shape and not ruin their representations. Being an orgy planner wasn't the best job in the world as not everyone liked you. The most popular orgy planner was Gaius Petronius who wrote the satirical book about Roman debauchery called “Satyricon”.
Съвременни тенденции: Swinging Hall в днешни уши има друго звучене.

Широк обхват за теоретична и емпирична изследователска дейност. В рамките на добрия петъчен тон, разбира се.

Вие сте.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 18:33 от Nickkie

# 1
Валпургиева нощ ли ще организираме? Ще дойда през нощта тогава.

# 2
Ние си играем на "два са малко, трима са много". Whistling

# 3
Валпургиева нощ ли ще организираме? Ще дойда през нощта тогава.

Ще те чакаме.  Mr. Green

Ние си играем на "два са малко, трима са много". Whistling

Ето едно добро начало на експериментаторска дейност. Параметри и функции на изследователския екип?

# 4

Това първосигнално го разчетох като синоним на "Крещите ли", ама си имам оправдание.  Mr. Green

Аз съм егоист, та - не.  Crossing Arms Изследванията провеждам в с ограничен екип от един брой сътрудник с цел запазване на потенциално чувствителна информация от потенциално недоброжелателни очи, уши и други сетивни органи.

# 5

Това първосигнално го разчетох като синоним на "Крещите ли", ама си имам оправдание.  Mr. Green

Не сте сбъркали, колега, двояко е.

Напълно сте права относно опазването на класифицираната информация, който владее информацията, владее сътрудника... oops, май смесих две популярни форумски фрази.  Embarassed

# 6
Напълно закономерно, колега, напълно закономерно. И съвсем уместно, бих добавила. А при цялостно овладяване на сътрудника и информацията евентуално се стига до викане в първия смисъл. Нали, един вид, "Еврика" и тем подобни възгласи на откривателство и радост от постигнатото след неуморни усилия.

# 7
Аххх, колега, вашият гладък и освежителен поток на речта ме хвърли в едни размисли и мечтания.

Скрит текст:
Личният ми сътрудник ще отсъства месец. Ето защо през следващите седмици предстои да се хвърля в изготвяне на задълбочени теоретични постановки и, бих казала, доброволно да се запиша в маргинализираната ФРГ (форумска работна група) на недоволни от грантовите схеми ключови изследователски научни екипи.

# 8
Боже милостиви, толкова дълго без научна дейност?! Грубо и жестоко е това, сърцето ми кърви.

Скрит текст:
Тая група ако я финансира С ФУСТА И ГАЩИ, има бъдеще. Запишете се, колега, запишете, се.

# 9
  • Galaxy 13197853088
Аз съм егоист. Не бих делил лабораторната маса с друг изследовател, ако ще и сто започнати опита да има на нея.

# 10
Боже милостиви, толкова дълго без научна дейност?! Грубо и жестоко е това, сърцето ми кърви.

Скрит текст:
Тая група ако я финансира С ФУСТА И ГАЩИ, има бъдеще. Запишете се, колега, запишете, се.

Неизбежно е откъсването от лабораторната маса във възникналата ситуация, колега, поради ексклузивната ми афилиация със съответното заведение. Теоретичното подготвяне на нови научни открития, обаче, е допустимо и дори силно препоръчително. 

Скрит текст:
Групата, мисля, би имала бъдеще, за което да си струва да се говори, само ако се финансира от Българското ЕЗиковедско формирование към ФУСТА И ГАЩИMr. Green

# 11
Nickkie, душо, зле ти се отразяват някoй липси. Laughing

# 12
А по темата, Зи?  Mr. Green

# 13
  • Galaxy 13197853088
Има ли утвърдена процедура при кандидатстване за финансиране от фонда?

# 14
ФРГ следва да утвърди и приеме нова процедура, тъй като същността му е, че изследователите са неудовлетворени от настоящите грантови схеми.

Предложения?

Общи условия

Активация на акаунт