Петъчна: 13

• 4 017
  • 85
  •   1
Отговори
# 45

Ааа, да, да. Редовно палят цигара и околните... панелки, тухли, къщи...  Mr. Green

Хахаха...и при нас така....горките непушачи.... ooooh! Whistling Laughing

# 46
Мацки, беше ми много приятно, но и аз ще ви оставям. До следващия петък!

# 47
  • Ænima/Albuquerque
Хич не моа ги мисла. То бива скука, скука, ма и след съседски секс да не си палнеш цигара...  hahaha

(Само ше замола пушачочувствителните съфорумки, нека не изместваме темата. Мерси.)

# 48
Ники, лека и неМека Wink ... Heart Eyes Hug

# 49
Хич не моа ги мисла. То бива скука, скука, ма и след съседски секс да не си палнеш цигара...  hahaha

(Само ше замола пушачочувствителните съфорумки, нека не изместваме темата. Мерси.)

Ей туй беше приказка.... Peace Wink Hug

# 50
  • Ænima/Albuquerque
Ай легай си, нямаш цигари! Мисла те, баси.

Никси, лека!   Mr. Green

# 51
Свинщина, за посткоитални тютюнопушения ли се разприказвахте посред нощ? Пфуй, замърсители!

# 52
  • # супернатурална #
 hahaha
Свинщина, за посткоитални тютюнопушения ли се разприказвахте посред нощ? Пфуй, замърсители!

Аз изпарявам Stuck Out Tongue

Мерси за визуалните материали, Тумбе, не е зле детето, ама ... малко детски вид сякаш има?  newsm78

Вече не. Пред очите ни порасна  Flutter

Спирам да досаждам, въпреки че ако няма сандвич Уинчестър в менюто, ще си карам на домашна храна.

Иначе по темата-чувствам се споделителна  Rolling Eyes За съжаление, когато си във връзка, това предполага известна реципрочност, която липсва. И моя Джоуи не дели храна  Crossing Arms  Laughing

# 53
  • Ænima/Albuquerque
Свинщина, за посткоитални тютюнопушения ли се разприказвахте посред нощ?

Ем, че то посткоиталното тютюнопушене си е част от коиталния процес, кат цяло, бе, ПуцMr. Green

# 54
Нема спор, ма мириши, е са ше скокне някой да ти обясни.  Crossing Arms

Иначе по темата-чувствам се споделителна  Rolling Eyes За съжаление, когато си във връзка, това предполага известна реципрочност, която липсва. И моя Джоуи не дели храна  Crossing Arms  Laughing

Де се пръкна такова щедро просто не мога да разбера.  Mr. Green

# 55
  • # супернатурална #
 Mr. Green "Пускам те мЪжо, пУсни ме и ти".
Сега сериозно. Ще го преживея, ако топне и забрави. Обаче да ме гледа с празен поглед, да е с мен, а да мисли за друга - е това ми е много страшно, без значение консумира ли или не. 

# 56
То си е за страх.

Mr. Green "Пускам те мЪжо, пУсни ме и ти".

Ще ти се.  hahaha

# 57
  • Ænima/Albuquerque
Ще го преживея, ако топне и забрави. Обаче да ме гледа с празен поглед, да е с мен, а да мисли за друга - е това ми е много страшно, без значение консумира ли или не. 

Дадада. За мен изневярата е в главата - почне ли да мисли за друга, край то.  Tired

# 58
  • Казанлък of all places
Баш!

# 59
Което нали не значи, че всички непременно топкат без мисъл и емоция? Щото аз знам няколко, дето не го правят. Абе що така осериознихте темата, бе? А?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт