Гримиране - техники, съвети, идеи и предизвикателства-9

• 40 375
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
monica bellucci, ето едно много хубаво видео на Лиса за заличаване на уморен вид/следи от плакане Simple Smile:
http://lisaeldridge.com/video/24930/meeting-up-with-the-ex-chat- … -make-up-therapy/

# 631
И едно предложение от мене: ако имате въпроси за MAC или някаква друга марка или продукт направо ме питайте на лични! Ще отговоря с удоволствие на всеки!

Надявам се няма да се питаме само на лични, защото така ще си задаваме по 100 пъти едни и същи въпроси. То това е хубаво на обсъждането тук - като някой попита нещо, отговорът го четат всички, не само питащия. Така съм научила много неща!  Hug

Харесва ми идеята за кукленски грим. И аз мислех да го предложа  smile3534

# 632
  • в 1001-та нощ
ееее, там ще има мигли, предполагам  Heart Eyes аз моите още не съм ги тренирала  Heart Eyes

като ги свалите почиствате ли лепилото от самите мигли (външните, не своите)

аз честно казано нямам идея как бих изпълнила такъв грим, но ще ми дойде  Heart Eyes

# 633
  • София
Моника не съм убедена, че четки за рисуване ще ти свършат работа, защото те като цяло са с по - дебел косъм и са по - груби (дори и да са малки). Аз имам супер обикновени четки за грим - около 6 броя и съм доволна.

# 634
Може и да се нарисуват миглите Wink Става много яко и ефектна е точно като на кукла
Иначе на миглите задължително им махам всеки път лепилото. Ако са наистина качествени ще може да се ползват много пъти.

# 635
като ги свалите почиствате ли лепилото от самите мигли (външните, не своите)

Инглотските ми са ми скъпи и съм ги мазала само с ДУО-то. То се сваля лесно. Слагам си ги на ръката, пускам малко вода и леко търкам с пръст или с клечка за уши. От водата става бяло и за нула време пада. На миглите нищо им няма.  Wink Тия на Сефора ги мажа с тяхното си лепило, но то е смотано. Не пада от водата и се маха трудно. Има места, от които не мога да го махна, иначе ще скъсам миглите. Но ти бяха 4 лв., така че ги ползвам само за снимки. Колкото изкарат  Laughing

Може и да се нарисуват миглите Wink
Аз го пробвах това веднъж и не се получи много много.  Tired Явно не е за начинаещи  Embarassed

# 636
  • в 1001-та нощ
хм, наскоро гледах тези, които ми слагаха последно и леко ми залепнаха на ръката, не здраво ... и честно казано, като ги свалях у дома беше супер лесно - дръп и говото, ама да съм ги мила - не помня, утре ще ги изкъпя  Party

# 637
Моника Белучи:)харесвам я тази актриса:)с лилави сенки изглеждам много зле,изморена и със зачервени очи.Да повторя съвета на Банана:)най-свежа изглеждам с перлени бели сенки в началото на окото,очна линия само в края и спирала само на горните мигли,понякога слагам бял или телесен молив във долната водна линия.Червилото и то е от значение:)колкото по-естествени тонове използвам по-свежа изглеждам(поне при мен действа Joy).Дано сме ти от помощ  bouquet

# 638
ама да съм ги мила - не помня, утре ще ги изкъпя  Party
На мен така ми обясниха в Инглот и за това така правя. Под вода лепилото пада за отрицателно време  Wink

# 639
Благодаря  Simple Smile приемам още идеи и онагледени със снимков материал
По отношение на четките за рисуване Simple Smile изглеждат с твърд косъм, но в действителност не е така много са мекички даже по-меки от тези, които имам за грим са.
Когато ги купих на пипане изглежаха твърди, явно с нещо им е сложено отгоре да не се "рошат" косъмчетата.
Заговорих се с продавачката и тя ми каза, че не съм единствената, която ги купува с така цел.

# 640
Banana_Moon, предпочитам да отговоря многократно на един и същи въпрос от колкото да стават разправии тука. Много мразя скандали, заяждания и разделения....такива неща могат напълно да ме откажат от темата.
За това го и предложих...който иска може да се възползва Simple Smile

И аз моите мигли не ги мия. Отлепвам само лепилото, то си пада напълно. Обаче гледах едно клипче на EnKore и може и да пробвам. Той ги почисти в спирт и разни други неща. Станаха като нови

Aз май съм единствената, която не следи Лиса Whistling

# 641
И аз моите мигли не ги мия. Отлепвам само лепилото, то си пада напълно. Обаче гледах едно клипче на EnKore и може и да пробвам. Той ги почисти в спирт и разни други неща. Станаха като нови

Аз понеже пробвах в началото да го махна на сухо, но не стана без да дръпна, а не исках да повредя миглите. Затова пробвах това, което ми казаха с водата и стана много лесно. После изсъхват за няма и 5 мин и са като нови.  Wink Но все пак ти имаш много повече опит от мен де  Rolling Eyes

# 642

Краен срок за предизвикателството - Неделя ВКЛЮЧИТЕЛНО. Поста със снимки ще бъде пуснат в Понеделник. Моля изпращайте ми снимките и списък на продукти на лични. Темите са Амазония и Любим герой.

Много бързо върви темата последните дни. Някой ме пита за мнение за форма на очи преди няколко стр, но навъртяхте много отгоре и не мога да намеря пак мнението, който беше да си повтори въпроса или да ми пусне снимката пак на лични.

# 643
Моника,аз купих на дъщеря ми 3 четки от естествен косъм за рисуване с водни боички и като ги измих ги присвоих:)по 80 стотинки са и са върха:)особено една тъничка с нея си правя cut crease:))))

# 644
  • София
В "Мързеливите красавици" също имаше няколко пъти забележки да не се превръща в спамо-чат, но никой не слуша  Laughing Тази също ще си остане спамерска явно, но очевидно съм пристрастна към нея и може би заради това прекалявам със забележките...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт