Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Комбинирате ли парфюм с облеклото си?
Имате ли определени парфюми, които носите с определени дрехи?
Може ли обонянието да възприема миризми от плът и кръв?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Комбинирате ли парфюм с облеклото си?
-
Имате ли определени парфюми, които носите с определени дрехи?
-
Може ли обонянието да възприема миризми от плът и кръв?
-
Какви са вашите предпочитани аромати и как те влияят на вашето въображение?
-
Имате ли любим цвят, който вибрира във въображението ви, когато мислите за предпочитани аромати?
Трябва да вземеш предвид теглото на празен флакон, за да го извадиш от общото тегло и да знаеш колко е теглото на течността. 
офффф, аз се овъртолих повече и от Бижу - добре, че избрах хуманитарна специалност
Цифрите са само примерни, за да покажа как се смята, защото може разликата в пълен и празен флакон да не е равна на 0,73 гр. за милилитър при тези цифри.
Сега въпреки захлаждането, предполагам, че все още му е топло. Но пък и твоята кожа е една всепоглъщаща и преобразуваща, че не знам какво да си мисля.
Възползвах се от по-хладното време и от дъжда (ураааааааааааа!!!!) днес, изрових го от дъното на шкафа, където беше безмилостно заровен заради жегите и о, вълшебство! Имам си чудо за късното лято и есента. Визията ми за него е като за златна лава, която обаче не бумти и не хвърля искри, а се стели мека, притихнала, леко застинала и има онзи омагьосващ цвят на старо злато...
Усещам как ще ми се разбута парфюмното спокойствие
ще се опитам да ги потърся тук.