Емма или Ноеми

• 5 860
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Двойното най-много ми харесва.Иначе само едно ми е много трудно да реша  Rolling Eyes

# 31
И аз съм за Ноеми. Звучи много нежно и приятно.

# 32
Емма е прекрасно и няма да е смешно в БГ.

# 33

Ноеми също няма да е смешно, ако това имаш предвид.  Peace

# 34

Смешно - не, но банално - със сигурност.

# 35

Хм, наясно съм, че на повечето хора в БГ Нoеми ще им прозвучи странно (особено на по-възрастните), но чак пък смешно  newsm78

Може пък на някои и смешно да им се стори, кой знае...Благодаря за мнението все пак.

# 36
  • The point of no return

На мен не ми харесва Ноеми...Защо не само Еми   Simple Smile

# 37
Еми е сладко,но е галено име  Rolling Eyes Като да си кръстиш детето Славчо,Жорко,Буба или Мишо.
Все пак децата порастват в един момент,стават сериозни мъже и жени...

# 38

На мен не ми харесва Ноеми...Защо не само Еми   Simple Smile

Мерси за предложението, Еми не ми харесва. Дори и да си кръстя детето Емма пак не бих се обръщала към нея с Еми.

# 39
  • Пловдив
Ноеми не ми харесва. Предпочитам Ема, въпреки че повече ми харесва Емилия. А щом ще сте в чужбина защо не Емили?

# 40
Нито Емилия нито Емили ми харесват, иначе наистина са вариант на Ема...

# 41
Емма- по леко е ,красиво...... Ноеми ми звучи африканско.Имах навремето съквартрантка от Гана с това име

# 42
# 43
 Ако не е нахално, да попитам-детето в България ли ще се роди или в Белгия и къде ще живее? И какви са законите в Белгия? Ако са като френски закони, то наистина е по-добре детето да е с две имена, защото те презиме нямат. Относно запитването, мисля, че се подразбира кой е моят избор. Mr. Green Моята дъщеря е родена във Франция и носи имената на свекърва ми Ноеми (французойка) и на майка ми Моника, но понеже на френски името е Моник, стана Ноеми Моник. Mr. Green Хич не ми дремеше как ще си кръстя детето-бащата на моето дете избра името. Имам предвид, че не се съобразявах с държавите и как ще го приемат. През целия си живот детето живее в Русия и те са свикнали с името. Прави ми впечатление, че където и да съм ходила по света хората приемат всякакви имена без да се пулят като телета. Само в България всички се държат все едно Господ е слязъл от небе. За протокол: всички я наричат Ноеми, аз я наричам Моник-не за друго, ами да не си забрави второто име. Mr. Green

# 44
Балгодаря Миризливка  Hug

А как сте изписали името на латиница Noémie или Noemi? Детето ще живее в Белгия поне засега. И аз си мисля, че ако се спрем на това име българските роднини и приятели ще трябва да свикнат с него. Толкова чужди имена вече сa навлезли в България, а Ноеми не е от наи-сложните Wink Второто име сме го измислили, така че със сигурност малката няма да е Emma Noémie или Noémie Emma, а и тези вариaнти ми звучат някак натруфено.

Общи условия

Активация на акаунт