Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 169
  • 692
  •   1
Отговори
# 420
ехоо,с това ходене на лекар дето го правите и мен не ме свърта Mr. Greenама ще почакам до четвъртък на 23.08.Някой ще се заеме ли да оформи 1-вата страничка?? newsm78за ФБ чакам покана ама нямам??

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 15:01 от ася20

# 421
Здравей мацки,
От една седмица ви чета редовно и само чаках да мине днес първият ми преглед за да имам удоволствието да се включа във вашата група.
Та ... моят отчет е следния: на 29 години, бременна в 5г.с. след първи ИКСИ опит. Днес на прегледа се видяха две точици, така че ще очакваме близнаци - живот и здраве... Simple Smile
Кафето и цигарите ги спрях в деня на ембриотрансфера т.е вече 20 дни. Нямам нужда от тях и не се чувствам зле от липсата им.
Гледам да ям повече супички, белтъчини, плодове и зеленчуци, както и да пия по 2л. вода на ден.
Килограмите - за сега 52-53 - не са ми мръднали....

Ами това е момичета,
Надявам се да ме приемете във вашите редици и да си помагаме взаимно.

Приятен ден и до скоро,
Краси

# 422
Краси, ще имате двечки, леле, колко прекрасно!  newsm04

По всичко друго сме абсолютно еднакви, дори на килограми Simple Smile

# 423
Добре дошли на новите ни мами  Hug
ася 20- Който желае може да ни намери във Фейсбук -Borislava Petrova(с бебче в ръце), Adriana Panayotova(на снимката е с горилска глава) Teodora Petrova (с розов потник на снимката)за да го добавим  Simple Smile

# 424
Добре дошли на новите ни мами  Hug
ася 20- Който желае може да ни намери във Фейсбук -Borislava Petrova(с бебче в ръце), Adriana Panayotova(на снимката е с горилска глава) Teodora Petrova (с розов потник на снимката)за да го добавим  Simple Smile
пратих покана на Борислава Mr. Green

# 425
  • Варна
krasuna83 Добре дошла!

Mella - най-накрая събра смелост:) Нали почна с новата схема на лекарствата, ще видиш всичко ще е наред Hug

Аз да питам - освен хапването през 2-3 часа, някой друг да има лек за гадене, болки в стомаха?
На мен днес за пръв път 2-3 пъти сутринта имах пристъпи на гадене за 5-6 минутки, реших да обядвам и уж се оправих, но сега положението е по-зле. Освен гаденето и стомаха почна да ме боли и вече 2 пъти тичах до тоалетната. Не знам как ще работя така Sad

# 426
Здравей мацки,
От една седмица ви чета редовно и само чаках да мине днес първият ми преглед за да имам удоволствието да се включа във вашата група.
Та ... моят отчет е следния: на 29 години, бременна в 5г.с. след първи ИКСИ опит. Днес на прегледа се видяха две точици, така че ще очакваме близнаци - живот и здраве... Simple Smile
Кафето и цигарите ги спрях в деня на ембриотрансфера т.е вече 20 дни. Нямам нужда от тях и не се чувствам зле от липсата им.
Гледам да ям повече супички, белтъчини, плодове и зеленчуци, както и да пия по 2л. вода на ден.
Килограмите - за сега 52-53 - не са ми мръднали....

Ами това е момичета,
Надявам се да ме приемете във вашите редици и да си помагаме взаиПриятен ден и до скоро,
Краси
добре дошла,много ми е чудно във 5-та седмица не е ли рано да се видят 2 точици newsm78 newsm78

# 427
Относно инфото за 1-ва стр.
на 35 години съм,от Пловдив,втора бременност,термин 17 април  bouquet

# 428
ехоо,с това ходене на лекар дето го правите и мен не ме свърта Mr. Greenама ще почакам до четвъртък на 23.08.Някой ще се заеме ли да оформи 1-вата страничка?? newsm78за ФБ чакам покана ама нямам??
Лече-буболече се е заела с първата страничка май.

# 429
  • София
Кари,

Мина ли прегледа ? Какво стана?

# 430

добре дошла,много ми е чудно във 5-та седмица не е ли рано да се видят 2 точици newsm78 newsm78
[/quote]

Благодаря за топлото посрещане! Simple Smile

ася20, виждат се две точици защото сме с ИКСИ и всяко си е за себе си.

Ние сме толко щастливи, толкова време чакаме тебе бебчета!

# 431
  • Варна
Относно facebook аз се сприятелих с Адриана Панайотова, но още чакам покана за групата, иначе няма как да се присъединя Simple Smile

За инфото на първа страница - другия четвъртък вече ще питам коя седмица съм според доки, че предния път направо забравих  Embarassed и ще пиша подробности!

karityyy какво стана, разкажи, когато можеш! Много е забавно, покрай вас, все едно и аз ходя на преглед всеки ден Simple Smile

# 432
krasuna83 Добре дошла!

Mella - най-накрая събра смелост:) Нали почна с новата схема на лекарствата, ще видиш всичко ще е наред Hug

Аз да питам - освен хапването през 2-3 часа, някой друг да има лек за гадене, болки в стомаха?
На мен днес за пръв път 2-3 пъти сутринта имах пристъпи на гадене за 5-6 минутки, реших да обядвам и уж се оправих, но сега положението е по-зле. Освен гаденето и стомаха почна да ме боли и вече 2 пъти тичах до тоалетната. Не знам как ще работя така Sad

И аз бях така до миналата седмица..но тази седмица да чукна на дърво съм много добре...Когато ти се гади яж солетки винаги гледай да имаш нещо соленичко покрай себе си...или вода с резен лимон това е което ми каза моята лекарка...

# 433
Аз засега нямам никакви отрицателни физически позивни... Не ми става лошо, не ме боли нищо, може би е рано, в 5-а г.с. съм, а може пък просто да ме подмине?

# 434
  • Тук
yara, престраших се, пък дай боже всичко на е наред  Praynig
А за повръщането аз знам, че така организмът се очиства от токсините, за да му е по-комфортна средата на растящия бебчо. Но не знам какво би помогнало за облекчаване.

Общи условия

Активация на акаунт