АВГУСТОВСКИ страсти и игри - за втори ден рожден времето дойде

• 43 762
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Ох Маринка и аз натам май ще се запътя ама още малко ми трябва и да си намеря читав хомеопат Hug

И аз съм от групата на ларингитните и ще чакам да видя дали ще имате успех с хомеопатията и намирането на компетентен хомеопат.

# 631
И ние сме хремави от тази сутрин. . . Просто нямам думи вече  newsm78

Започвам с хомеопатичните истории и да видим. . .

# 632
Благодаря за хубавите пожелания момичета Hug...много ми се иска още една мома да си имам...а бе каквото излезе само да е всичко наред.
Ние сме с голям напредак в яслата,похвалиха я че е много контактна и много се занимавала.Твърдят че и лесно заспивала но нещо ме съмнява тази работа като и видя сенките под очите,и като си знам как се приспиваме с часове newsm78
Ох незнам дали да вярваме на думите на децата,но аз още помня една лелка от детската градина какви шамари ни раздаваше аз като бях дете  #2gunfire

За болестите съм на тръни!!!Откакто сме на ясла се разминахме само с едни сополи но съм в очакване!Отдавна мисля за хомеопат,на мен ми препоръчаха др.Христов в поликлиника Младост.Прегледа бил 70 лв и после всеки следващ по 30лв.Тц Тц Тц тез пари за нищо ги нямат....

Хубав ден от мен  bouquet

# 633

bubenceto21, защо не пробваш и ти "коризалия"? при нас имаше много добър ефект!

# 634
Жени, как го даваш?

Не мога да му спра хремата вече 2ра седмица  ooooh!

# 635
  • Ямбол
Ред шу, при нас също повлиъа хрема, продължила около две седмици. Давах по 1 таблетка, натрошена и смесена с малко вода или направо таблетката в устата и да си я сму4е.
Днес мен ще ме побъркат - малката стигнала туби4ката с Фенистила и мазала, мазала крака и бузи. За всеки слу4ай ходихме до спешното, не знам дали не го е и близала. Казаха са следя за сънливост, летарги4ност и т.н.
Иде ми да се гръмна.

# 636

red shoe, по принцип в листовката пише, че трябва да се дава през час първите 12 часа, но понеже исках да започна да го давам в делничен ден, когато антония е на ясла, трябваше да измисля някаква друга схема и в крайна сметка направих така: първите 3 дни давах сутрин по едно, натрошено и с малко вода, както е направила и Майола, а после след яслата по 5 през час. антония заспива към 22:00, така че от 17:00 нататък успявах да ѝ дам 5 хапчета. сега вече ѝ давам по 3 на ден и мисля да продължа докато се свърши опаковката.

Майола, много неприятна работа! маги най-вероятно знае, че това е крем и просто е решила да се понамаже. дано да няма някакви проблеми по-нататък.

# 637
Благодаря, момичета, най-вероятно и аз ще приложа тази схема с яслата.

Майола Бени, да сигурно мъничето е решило, че е обикновено кремче. Трябва да сме мног внимателни с лекарствата, че много шетат тези деца. Аз изтръпвам, като видя как сме забравили нещо неприбрано. Калоян покрай шуслеровите соли им вика бонбонки и е готов да сдъвче всяко хапче  ooooh!

# 638
  • в рaя
Здравейте  Stop  Влизам само набързо да ви помоля за едни стиснати палци, че Мими утре тръгва на ясла. За сега няма никакво желание, като я питам ще ходи ли - категорично НЕ. "ами мама и тати като са на работа кой ще гледа Мими?" - "Баба и дядо". "ами и баба и дядо като са на работа?" - "Няма да заминават"   Tired И така, не иска. Ще видим утре как ще мине, 5 дена ще е до обяд. И така, стискайте палци   Praynig

# 639
Стискам аз палци за Мими.Само ще те посъветвам ако може да не я водиш ти, най-добре мъжа ти.
Иначе според мен ще е по-драматично.
Аз да се оплача Крум както вчера беше по-добре, одеве пак вдигна над 38 и не можа да падне с панадол та дадох хексалгин.В петък вечер пък толкова зле дишаше че му правих инахалации цяла нощ.Към 6 се събудих държаща инхалатора, а той на съвсем друга страна лежи/явно съм задрямала/Освен това бебо днес имаше 37.9 и леко покашля.Абеее иде ми да се гръмна.
Та това преля чашата и утре се обаждам на хомеопат!!!!
Спокойна нощ на всички!

# 640
Успех на Мими в яслата!

# 641
  • в рaя
Мерси, момичета, ще докладвам утре.

tzuntzurka, и при нас е така - ако Мими е болна, и бебето хваща. Горкото два антибиотика пи вече, че Мими се разминава с лека хрема и червено гърло, а той директно ми вдига 39,5 Т и гнойна ангина без никакви други признаци. Днес взех омега 3 с вит. а, е, д и ц, сребърна вода за промивки на очичките и пръскане в нослето преди и след ясла (смятам и на бебето да му минавам очичките и в нослето като ще взимаме каката от ясла), имунокид и сега ще правим сироп от черен бъз. Моля се на някакъв чудодеен ефект, но на дали  Tired Бързо да се оправяте и вие  Praynig

Малко страничен въпрос, но може да сте ми полезни - малкия все още е незахранен, смятах на първи окт., но се разболя. От вчера вече не е на аб, но има лека хрема, а в четвъртък ако е здрав му предстои ваксина. В такъв случай ще трябва да изчакам и ваксината да мине и тогава да захраня, нали?

Ииии, разбира се - честито на бубенцето, пожелавам и лека и безпроблемна бременност и здраво бебче.

# 642
Тупутче , аз си спомням , че и ние чакахме да се поизлекува един дерматит на Йони ,после  да му сложат ваксина и тогава го захранвах. беше почти на 7 месеца ..... ама и той основно си изкара на кърма до 9-10 месеца ....

# 643
ГОляма драма при нас с яслата. Не беше ходил 2 седмици, че болен и днес направо се скъса от рев  ooooh!

Свикват по някое време, казвате, а?

# 644
  • Ямбол
Амииии...
Май. Мъжът ми само ми разказва как на негови колеги децата 4-5 годишни си плачели и досега  ooooh! . Маги сутрин мрънка в къщи, но то е защото й се спи.

Тупурче, после сподели как е бил първия ден на Мими в яслата. За захранването на малкия - азбих изчакала и ваксината. Поне с Маги така правех - когато имаше ваксинация не въвеждах нови храни.
В събота водих малката на куклен театър за втори път. Беше като омагьосана, много, много й хареса!

Общи условия

Активация на акаунт