АВГУСТОВСКИ страсти и игри - за втори ден рожден времето дойде

• 43 759
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Амииии...
Май. Мъжът ми само ми разказва как на негови колеги децата 4-5 годишни си плачели и досега  ooooh! . Маги сутрин мрънка в къщи, но то е защото й се спи.

Той и брат ми си ревеше до последния ден в ДГ  Mr. Green
Ама все се надявам да не сме от тия  Crazy

# 646
  • Казанлък
ГОляма драма при нас с яслата. Не беше ходил 2 седмици, че болен и днес направо се скъса от рев  ooooh!

Свикват по някое време, казвате, а?

Ахмед първата седмица плачеше много и стоеше по 2 часа. Миналата седмица беше по-спокоен и го оставях до обяд там и към четвъртък вече се отпусна повече и даже за първи път беше ял там, а в петък даже го похвалиха че си е играл, бил е спокоен и си е изял закуската и обяда (така че имаме голям напредък, пу-пу). Иначе като го оставям плаче много и не иска да влиза, но полсе успяват бързо да го разсеят и спира да плаче.
Днеска ще го пробват да спи там, да видим какво ще стане.  Praynig

Дано Калоян и Мими и другите дечица свикнат бързо, и скоро всички да забравим за тези драми!

# 647
трябва тази събота или неделя и ние да отидем пак на театър! сега така ми се доходи и на мен като Майола спомена...  Rolling Eyes

антония (да чукна на дърво!) вече е супер с яслата. в интерес на истината, досега в нашата група не съм попадала на дечица, който да се дерат от рев и сестрите да не могат да ги успокоят за дълго време... плачат си децата, повече или по-малко, но като че ли няма особено напрежение.

разбира се, и ние сутрин едвам се събуждаме... особено аз!  Confused

тупурче, хайде, разкажи как мина сутринта.

# 648
  • в рaя
Докладвам - влезе спокойна, подаде ръка на лелята, но едно дете се дереше при шкафчетата и тя беше по-скоро шашната и ние веднага се изнизахме. В десет ч. се обадих за проверка - закусила е сама (викам тя може, а учителката ми вика - може и иска тя да се храни Simple Smile Чак мило ми стана), спокойна била, сякаш всеки ден била там. Сега на обяд ще хапнат и тогава ще я взема. Тази седмица ще е така. Сутринта сложихме специалните пликчета за детската градина с принцеси и сега все ми е на акъла, че се събува да се хвали Simple Smile))) Ще трябва да питам Simple Smile))

Дано наистина всички бързо да свикнат. Може да звучи гадно, но днес като се прибрах сама при бебето дори се почувствах малко облекчена. Сгънах си дрехите спокойно, измих си, изпих си кафето и то на спокойствие  Crazy

red shoe, kadrie, дано бързо свикнат  Praynig scaramouche, браво на антония (нямам голямо "а", извинявам е за което), дано и за напред да ходи с желание.

РЕДаКТИРаМ, че да не пускам трети пост:

Взех си я, като ме видя ми се хвърли на врата и веднага почна "ади, Тати, Гого" - Да отидем при тати и Гого Simple Smile Яла е и на закуска, и ябълка после, и на обяд, пишала е, играла е, гледали филмче. Само дето като се върнахме бързаше до 00 и ака половин час, явно там се е стискала. Каза, че утре пак ще отиде. ама и аз и носих шоколадово яйце като я вземах, че вчера гледахме рекламата и тя беше като хипнотизирана и реших днес да направя изключение с шоколада. И така - ден първи - успешен Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 14:31 от ·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·

# 649
При нас адаптацията беше 3 пълни седмици - като остана да спи само последните 3 дни. И днес .
Водя го с дежурния рев, но и да си отиде така не ме притеснява. Важното е там да играе, яде и спи

Бубенцето- Честито!!!!! Бъдете здрави, безпроблемна и лееекичка бременност ти желая   bouquet

при нас в яслата бяха от плюс 2 неща
1- смениха им г-жата и новата е страхотна. Сама каза ,че преди нея са го оставяли на един стол да реве и са чакали сам да се включи в играта и обяда.
2. психоложката , която слиза да се занимава с него сряда и четвъртък ( след нея напредъка беше страхотен)

# 650
Аз пък влизам да се оплача  Crossing Arms Незнам дали споменах, но в нас правим ремонт и сега се преместихме в старото ми жилище, където няма нет и се чувствам като в средновековието. Хващам малко нет от комшиите, но сигнала е супер слаб и постоянно ме разкача. Отделно имам три канала на ТВ-то, на които на единия говорят на турски, а на другите два има само турски сериали по цял ден  Tired скука.
Зар понеделник не го пуснах на ясла понеже кашляше и реших вторник да го водя при док. Вечерта докато се опитвах да готвя, той ме издебна и си залепи цялата ръка на горещия котлон. Ужас ви казвам. Боли ужасно, пищене, ревове, паника. Тук в апартамента нямам нищо и добре, че стринка ми живее под нас та тя ми е спешната помощ. Компреси, мазила, сурови картофи... Вторник док каза, че кашлицата е отхрачваща и няма предпоставка да не ходи на ясла, но ръката е зле и по - добре да го оставя в нас да не стане инфекция. Пръстите му бяха на мехури огромни. В петък вечерта забелязахме, че има кръвоизлив в едното око. В събота ми се стори, че е доста голям кръвоизлива и ходихме до болницата в очното. Изписаха капки и наистина за два дни се разсея. Вчера както си стоеше и явно загуби равновесие и се шибна в шкафа под ТВ-то - резултата е сцепен клепач  ooooh! точно под веждата. Кръв, сълзи сополи, паника... стринка ми. Добре, че е тя иначе незнам. С мъжа ми стигнахме до извода, че тя до момента се показа като по - добра баба (макар и от седмица) отколкото майка ми и свекърва ми. Болна тема ми е, да не започвам и там.
Днес минахме през лаборатория да пуснем гърлен и носен секрет по препоръка на док, че кашлицата е от неясен произход. Гърлото му е чисто, дробовете и те. Три пъти го водих на преглед и все едно и също - здрав е. И аз съм като малкия с кашлица и няма оправия. Успяхме и яслата да огреем и директорката ни посрещна, че и тя кашляла и никакви лекарства не помагали. Викам и добре дошла в клуба  Tired Сега ще чакаме резултата от секретите и дано там всичко да е чисто, че иначе ни чака АБ и двамата.
Иначе днес като го заведох на ясла и се усети още като видя къде спрях колата и си поплака. Но поне съм спокойна, че вътре не плаче.

# 651
  • Ямбол
Олее, Агнес, направо настръхнах, докато те четох. Дано нямате повече произшествия!
Изгорено съм мазала с Дефламол.
Маги има подобна кашлица при задна хрема - секретите се стичат назад и дразнят гърлото и кашля едно такова влажно.

# 652
  • София
ГОляма драма при нас с яслата. Не беше ходил 2 седмици, че болен и днес направо се скъса от рев  ooooh!

Свикват по някое време, казвате, а?
Свикват  Mr. Green,но си трябва търпение и инатлък.

Малката 2 седмици не ходи на детска и снощи я питам утре искаш ли на детска,като се залетя към вратата-детска,детска.Днес се събуди рано,рано самичка и нямаще търпение.

Бързо да се оправят дечицата,истинко мъчение е като са болни.

agnesana - направо настърхнах,голям пакостник е Зар.

# 653
И аз искрено се надявам каръщината да спре до тук. Моя син съм го кръстила Камикадзе - няма грам чувство за самосъхранение. Иначе мазахме с дефламол веднага след изгарянето, а на другия ден намерих едно френско мазило Беафине, което доста бързо поправи пораженията по ръчичката.
Кашицата док смята, че е точно такава каквато ти я описваш, но трябваше вече да е минала ... и при двама ни.

А най ме е яд като ми кажат "а ти къде беше детето като направи това" ми там бях до него, и двата пъти. Не винаги успявам да реагирам светкавично  Tired   Crossing Arms

# 654
  • Ямбол
И аз искрено се надявам каръщината да спре до тук. Моя син съм го кръстила Камикадзе - няма грам чувство за самосъхранение. Иначе мазахме с дефламол веднага след изгарянето, а на другия ден намерих едно френско мазило Беафине, което доста бързо поправи пораженията по ръчичката.
Кашицата док смята, че е точно такава каквато ти я описваш, но трябваше вече да е минала ... и при двама ни.

А най ме е яд като ми кажат "а ти къде беше детето като направи това" ми там бях до него, и двата пъти. Не винаги успявам да реагирам светкавично  Tired   Crossing Arms
Милият Зар...
Агнес, пробвала ли си с Коризалия? При Маги помогна и за кашлицата, и за сополите, въпреки, че й я дадох късно - почти седмица след като настина. Сега вече няма нищо, но давам по едно хапченце и пръскам от време на време със Стеримар.

# 655
Здравейте,момичета!
И нашата драма с яслата продължава...Вземам си го на обяд,започва едно мрънкане,тръшкане,хленчене....Не иска да върви,иска да го нося,а аз съм с количката и няма как да стане...Отделно се разкъсвам от угризения,че не мога да му дам 100% внимание,на което се радваше преди появата на бебка и доста често дори пренебрегвам нея,само и само бати да е доволен... EmbarassedПродължава много да плаче като го водим,и там плаче,а иначе е толкова общително и лъчезарно дете....Може-би стресовете му дойдоха вповече....
Тупурче,дано Мими свикне бързо! Hug
Агнес,бързо да се оправяте,мила,че много ти се насъбра напоследък!

# 656
Здравейте,момичета!
И нашата драма с яслата продължава...Вземам си го на обяд,започва едно мрънкане,тръшкане,хленчене....Не иска да върви,иска да го нося,а аз съм с количката и няма как да стане...Отделно се разкъсвам от угризения,че не мога да му дам 100% внимание,на което се радваше преди появата на бебка и доста често дори пренебрегвам нея,само и само бати да е доволен... EmbarassedПродължава много да плаче като го водим,и там плаче,а иначе е толкова общително и лъчезарно дете....Може-би стресовете му дойдоха вповече....
Тупурче,дано Мими свикне бързо! Hug
Агнес,бързо да се оправяте,мила,че много ти се насъбра напоследък!
колко време продължава това?

# 657
Да сте живи и здрави с информацията за Коризалията. Миро в петък се беше разсополивил, защото избива пореден кътник. За уикенда се пресече с нея и сега почти не тече носа. Simple Smile

# 658
Момичета как я давате тази коризалия, че и ние често сме сополиви...

# 659
  • София
И аз да се пооплача, че ми идва в повече вече. Теди, с яслата свикна, но в събота вдигна температура и се разхремави гарнирано и с избиване на кътник и аз го оставих в къщи за няколко дни. На другия ден вече нямаше температура и остана само хремата и като започна да се налага това дете, ужас. Не иска и не иска да заспива вечер. Правим се на маймуни, угаждаме, караме се побийваме се като стане много напечено и нищо не помага. Когато му дойде музата тогава, вече изпадам в ужас как ще е на следващата вечер. Давайте съвети какво да го правя, че на глава не се излиза, реве като че го колят и крещи. Досрамява ме от съседите.

Общи условия

Активация на акаунт