. Маги сутрин мрънка в къщи, но то е защото й се спи.

Чак мило ми стана), спокойна била, сякаш всеки ден била там. Сега на обяд ще хапнат и тогава ще я взема. Тази седмица ще е така. Сутринта сложихме специалните пликчета за детската градина с принцеси и сега все ми е на акъла, че се събува да се хвали
))) Ще трябва да питам
))
scaramouche, браво на антония (нямам голямо "а", извинявам е за което), дано и за напред да ходи с желание.
Яла е и на закуска, и ябълка после, и на обяд, пишала е, играла е, гледали филмче. Само дето като се върнахме бързаше до 00 и ака половин час, явно там се е стискала. Каза, че утре пак ще отиде. ама и аз и носих шоколадово яйце като я вземах, че вчера гледахме рекламата и тя беше като хипнотизирана и реших днес да направя изключение с шоколада. И така - ден първи - успешен

Незнам дали споменах, но в нас правим ремонт и сега се преместихме в старото ми жилище, където няма нет и се чувствам като в средновековието. Хващам малко нет от комшиите, но сигнала е супер слаб и постоянно ме разкача. Отделно имам три канала на ТВ-то, на които на единия говорят на турски, а на другите два има само турски сериали по цял ден
скука.
точно под веждата. Кръв, сълзи сополи, паника... стринка ми. Добре, че е тя иначе незнам. С мъжа ми стигнахме до извода, че тя до момента се показа като по - добра баба (макар и от седмица) отколкото майка ми и свекърва ми. Болна тема ми е, да не започвам и там.
Сега ще чакаме резултата от секретите и дано там всичко да е чисто, че иначе ни чака АБ и двамата. 

Препоръчани теми